Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
Nocti napisao:Slika

Ja navikao da mene tako tretiraju partneri, mada im to ne trazim. I to je poprilican smor kad si nekome danonocni prioritet, ja da ti kazem. :ozbiljan:

---

Gledam koliko je sati, pa mi je smijesno s obzirom koliko sam vec budan. Subjektivni osjecaj mi je da je rano poslijepodne.
Korisnikov avatar
By 李香兰
chrome promenio default font za kanu, a ostavili stari chinese input. now actual japanese looks a jumbled mess

ああ、そうですか! 笑
Korisnikov avatar
By Macan86
jbte,ne sećam se da sam nekad ovako dobio želju da šutnem u čelo nekog samo dok ga čitam...eto,za sve postoji prvi put izgleda...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Mene one gluposti ne dotiču.
Ali volim da vidim lepog programera! :D
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
kad rece lepog programera

ja sam u svom zivotu uspeo da vidim samo jednog :ozbiljan:

zivi trenutno u Sijetlu, ozenjen
dve godine stariji od mene
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
^ zaboravio sam da naglasim: UZIVO

preko neta sam video vise lepih ..ali u svakom slucaju retkost :ozbiljan:

--------------

drug mi reko da sam smrsao lol
a ja nikad deblji :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Prolazim pored knjižare i zamalo da kupim neke knjige iako sam još na prošlom sajmu kupio nekoliko knjiga iz ciklusa o robotima, od Asimova, a još nijednu nisam pročitao.
Rekoh sebi, nećeš da gomilaš nepročitane knjige ko neki hrčak.
Tako da sam samo kupio neku majcu sa Darth Vader-om u radnji pored. Red je da i ja imam neku geekovsku majicu.
Muva me decko neki. Jbt musko. To mi se toliko dugo nije desilo da sad prosto ne znam kako da reagujem xD i kako da ga otkacim xD
Da stvar bude gora, najbolji je drug jedne moje drugarice koja ne zna za mene i ne treba ni da sazna, pa mu ne mogu samo reci da volim devojke i odjebem ga. Wtf I should do now? xD
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Da sam znala da ce ovako da bude, pa ja bih citav ovaj rad pisala pijana....
Korisnikov avatar
By Dark Walker
"Početkom ovog, novog milenijuma, podstaknuti otmicom sina Lepe Brene autori znamenite emisije Svet Plus upriličili su anketu na temu straha od otmice među poznatima i onima koji tom statusu teže. Na pitanje kako bi reagovala da je kidnapuju, pevačica i zvezda u pokušaju, izvesna Nadonna je odgovorila da bi ignorisala, a na dodatno pitanje šta činiti ako otmičari na nas i nasrnu, Nadonna je kratko zadovoljno prozborila: „Ignorisati i samo ignorisati!“ Zašto je ova pričica zgodna? Prvo, ovdašnja javnost, huškana od strane ionako dirigovanih medija, zaboravila je moć zlatnog pravila ignorisanja (a to je nauk koji je, eto, i Nadonna usvojila!)."

Popboks
Korisnikov avatar
By Madonna
preziram kad neko stavlja 2, 3 tacke posle SVAKE rečenice u tekstu od mnogo rečenica
želim da im odrubim glave
Korisnikov avatar
By Macan86
nisam spavao,umorio sam se ko konj i sad umesto malo da prilegnem da odmorim ja se smaram što nemam šta da radim
Korisnikov avatar
By Macan86
ne znam za tebe al ja sam se danas predozirao kafom,mislim da ima veze s tim xD
Korisnikov avatar
By bothways
Odavno nisam imao ovako dobar prvi dejt :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ awww

ont: fotosopu ako mi ne sacuvas ovo sad glavu ima da si otkinem
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
A neka me neko nekad udari necim kad krenem da brbljam i ne znam da stanem, pa mi posle sve zao i sebe i drugih... -.-
  • 1
  • 885
  • 886
  • 887
  • 888
  • 889
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!