Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Ja gledam epizodu po epizodu. Jednu u nedelju dana.
Sada sam na 4.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
saznala sam da je Laura Prepon sajentolog tako da ne znam kako ću odgledati 4. sezonu :( meni su glavna motivacija bile sehi scene između Piper i Alex, svidela mi se njihova on-screen hemija. toliko sam se razočarala da sam pisala oitnb (preko nekog official site) i apelovala na oitnb cast da izvuku Lauru iz kandži sajentologije.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ta Laura Prepon mi je fuj fuj fuj. Sajentolog ili ne.
Korisnikov avatar
By Tungi
Njena pojava, boja glasa, tupava faca i naočare. Eto.
Bezlična je.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ aha, ok, your impression. delovalo mi baš strong tvoje "fuj fuj fuj" pa me zanimalo "zašto zašto zašto". sada "znam znam znam".
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
^
^
U potpunosti se slažem! :love:

Odlično je to što ranije omražene likove sada mnogo više približavaju publici. Doggett mi je sada preslatka i sav se raznježim kada je ona u pitanju. :sweet:
Korisnikov avatar
By V25
Meni je ova treća sezona bila uglavnom dosadna. I poslednja epizoda o kojoj svi toliko pričaše mi je blah…
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Svidja mi se serija.
Steta samo sto je za gledanje cele poslednje sezone trebalo tipa 2 dana. †
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
orange is the new black
propo

nepodnošljivo nezanimljiva sezona

ideja za seriju: da radnja teče jako sporo svestrano završava se na pola pa pred kraj ubacimo najsmor ubistvo ikad u tri čina i dvosekundu BOOM pobunu i taman
da se desi
nešto
spektakularno

stavimo kraj.
= oitnb season 4
Korisnikov avatar
By Hys.
mene ova sezona oduvala.

prosla je bila blah

al ova

vau.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Meni isto prosla nije bila nesto, ali vidim da su se na ovu cetvrtu svi nalozili, pa skidam trenutno :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Odgledala sezonu 4... Istovremeno u toku je Wentworth sezona 4... I jos uvek je Wentworth MAMA za OITNB. I to ne mama, nego MAMA svih mama! :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Slazem se u p o t p u n o s t i.

Mene OITNB prilicno i smara sad, a sve sto je izaslo do sad iz 4. sezone za Wentworth - odgledala za jednu noc.
Korisnikov avatar
By Hys.
eto skinuh Wentworth kad ga toliko hvalite
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758763#p2758763]Hys. napisao:[/url]eto skinuh Wentworth kad ga toliko hvalite
Za mene zaljubljenu u tu seriju je skoro blasfemicno da si je tek sad skinula. :lol: U toku je cetvrta sezona, tako da ces se nagledati. :D

Meni sve zao sto nisam sacekala da se zavrsi emitovanje sezone 4, pa da imam onaj moj divan voljeni Wentworth binging, kada za vikend odgledam svih 12 epizoda. Ovako - ovo je mucenje, cekati od utorka do utorka. :(
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Zamisli kako je meni bilo - o'sla na vikipediju, videla da su stavili 9 epizoda, i reko' to je to - odgledala, neeeeesto mi je nedovrseno
Kad ono ima jos da se ceka. :cut:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Ogledala sam prve 4 epizode 4 sezone i moram da kazem, prilicno me je razocarala do sad... bar ove 4 epizode, nikakva radnja, zaplet nista! idem do kraja, ali za sad i nisam odusevljena...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!