Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Sad ce da smaraju sa.prvovrapcem(aha vidite kaoo su sekte opasne i zle....Ajd ne seri keve ti!!!)...arya ce na megdan sa dzukelom...a ja cekam finale,serije jeste super ali oseca se miris onoga zvanog kako bese
...fileri...a i.ponavljanje iatih sotuacija,scena kada ova krqljica trnja kaze ovoj "ostade ti sama pacenice" kod mene nije imala efekta,nista,nula...tacnije sve nakon povratka dzona iz mrtvih je bzvz...Ne znam,ajmo finale pa da se to zatvori i cao...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ocajna Cersei ce u svakom slucaju napraviti neki potez ocajnice :D

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756601#p2756601]Hitsugaya napisao:[/url]Postoji teorija da Arya nije izbodena, vec je ona nebitna izbola Jaqen-a, koji nosi lice Arye.

http://www.popsugar.com/entertainment/A ... s-41565665" target="_blank

mogu reci, pije vodu
Kada je to Jaqen koristio Aryino lice? Malo je bezveze sto bi to sad naprsno mogao da ucini i sa zivim ljudima, plus sto je Arya devojcica, mala rastom. Jel to oni kradu samo lica ili mogu celo telo da smanje ili uvecaju kroz ciribu-ciriba?
Korisnikov avatar
By frenkkasl
Naziv 9-e epizode je Battle of the Bastards (vrv bitka izmedju Dzona i Remzija), a 10-e je The Winds of Winter (vrv dolazi Night King). I can't fuckin' wait.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Zbog one scene na početku sa Sersei, oni hibridnim čuvarom i onim verskim fanaticima sve ostalo je bilo zanimljivo.
Sviđa mi se i rasplet sa Aryom iako je to malo dosadni deo serije.
By Sixto
Dosada bozja. Osam epizoda pripreme za poslednje dve. Blah...

Jedina svetla tacka je Serseino vlazenje i orgazam dok gleda kako Planina otkida glavu onom Jehovinom Svedoku. Al dobro, svi se oni itekako zasluzju.

Sto se tice ostalih, ne mogu da docekam da neko Dzejmiju Lanisteru prospe creva... ali sudeci po kursu price nacekacu se dotle, ako ikad i docekam.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ovo sa Aryom je let down of the year

toliko potencijala je imalo da bude epic
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757028#p2757028]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757018#p2757018]Sixto napisao:[/url]Serseino vlazenje i orgazam dok gleda kako Planina otkida glavu onom Jehovinom Svedoku.
Da, najbolja scena do sada! :D
yes yes, taj pogled sunce ti jebem.

Jedva cekam da matorog razjebu, on je smarac stoleca.

Uopste mi nije dosadila serija, konbtam da se sada polako krcka za nesto jako brutalno.
Btw jedva cekam pickaranje boltona i djona, i da matorog spale.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Iz nekog razloga, dva lika koja sam apsolutno mrzeo predhodnih sezona, Melisandre i Sansa, su mi ove godine ono.. less hejtabl ako se tako moze reci.

Nije postojao lepsi nacin da Bolton umre<33
By Sixto
Dobra scena bitke al bas bas, odradili su za medalju. Dobra epizoda, s tim da je definitivno red na Tiriona da najebe. Iz previse govana se taj mali izvukao, dosta je.
Deneris treba se leci, ona megalomanija... ono je strasno. Kad joj buduci jebac dune u rog, ima da joj se zmajevi pripitome kao pilici, dozivece nervni slom. Jos ce dati pre pizde stricu s gvozdenih ostrva nego bratanici.

Bolton, ono... ajd pojeli ga psi, al trebalo ga je derati danima zivog, pa te komadice bacati kerovima i na kraju celog, da se pocaste. Slabo mi to nesto. S druge strane jasno je da mutava Sansa postaje opasna jebacica keve. Reprizu gozbe pasa cemo gledati sledeci put sa Sersei, isto u Sansinoj reziji.
However, there is no such thing as a free lunch... iliti, Petir ce ako nista za ovu pomoc traziti bar da je isprska po faci, ako nije to mogao njenu kevu svojevremeno. Btw, barjaci mu izgledaju kao logo Alfa banke u Srbiji jebote.

Crvena vestica je nesto radila, bajala je nesto na bojnom polju. Negde je spavacicu zadizala sto bi rekla Bozica Juric. Nisu cista posla. Onaj pogled u Zimovrelu na kraju sve govori. Jos ona nije odigrala svoje.

Sve u svemu, u sledecoj epizodi je picvajz u Kraljevoj Luci gde Sersei otkida glave kaludjerima i pobedonosno jebe se sa bratom na sahrani Hihg Sparrow-a...
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757451#p2757451]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Strašno su postali predvidivi.
Da, ona cela bitka za Winterfell je bas bas predvidiva i taaako holivudska: sve one strele pa ga nijedna nije spicila, ona konjica koja ga je taman spasila... 2 puta! glupi Ramsay koji umesto da gadja Jon-a strelom ubija Rickon-a. Onaj poslednji shot na Wun Wun-a... pa cak i sam okrsaj Jon-a i Ramsay-a, zasto ga oni strelci nisu jednostavno ubili na mestu umesto da rizikuju da pogodi Jon-a. Baelish koji se pojavljuje bas u pravom trenutku + nesposobni izvidjaci koji bi sigurno spazili njegovu konjicu kako se priblizava Winterfell-u i obavestili Ramsay-a.

Way too Hollywoody...

Ali mi se svidja kako je graficki sve odradjeno :D A i ona scena kada zmajevi pale brodove... do jaja!
Korisnikov avatar
By Srklet
problem je s ramsayevom smrću. dakle, njega zavežu nasred te štale sa psima, pa otvore kaveze psima, pa svi izađu i čekaju... da se ramsay probudi? ^^
zar nema nekakva ručica ili slično što bi otvorilo kaveze pasa na daljinu...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Čini mi se da im je malo opao budžet, CGI više nije toliko dobar.

A što se tiče Rikona... Yeah, stpaj ga u kriptu, sahrani ga pored oca, nema veze što imate nekoga ko (možda) može da ga oživi, al to ti je sudbina kada si sporedan lik. Totalno razočarenje, svaki Stark je imao neku priču oko sebe. Sem Rikona, Rikon je nebitan.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757466#p2757466]Srklet napisao:[/url]problem je s ramsayevom smrću. dakle, njega zavežu nasred te štale sa psima, pa otvore kaveze psima, pa svi izađu i čekaju... da se ramsay probudi? ^^
zar nema nekakva ručica ili slično što bi otvorilo kaveze pasa na daljinu...
to ih je sansa prizvala svojim psecim instinktom kao na daljinsko upravljanje :lol: sada su njeni :machevi: :drama:

Epizoda je zaista bila holivudska, u pozitivnom smislu. Onaj let na zmaju i napad na brodove je epic. Takodje onaj intezitet kojim je pracena bitka of the bustards u dugim kadrovima, na tom mogu da im pozavide holivudski filmovi.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!