Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum

gledam ovo i mislim se kako ne znam ni da hodam, a ne nešto komplikovanije od toga....
Korisnikov avatar
By bern
mislio sam da sam šifru zaboravio. dobro veče.
speculume bebo BOGINJO izdrži još ove godine srednji vek i sledeće ćeš godine slušati lepe i relevantne predmete kao što su brončano doba egeje i povijest starog istoka da ne pominjem arheologiju sredozemlja sa egiptolozima i normalne kurseve starogrčkog gde neko actually zna šta govori.

što kaže meril strip these are the moments that make археологија worth l̶i̶v̶i̶n̶g̶ курац од овце

hrabrim koracima do karijere (?) epigrafičara!

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756000#p2756000]李香兰 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755964#p2755964]alexandermagic napisao:[/url]i koji imaju običaj da drže novčanik u zadnjem džepu kada su u farmerkama.
pickpocketing fetish?? meni ovo smrdi na potential scam :lol:

bože koliko dating sajtovi mogu biti bizarni...

Draga :) , mene nema na dating sajtovima, to je sa fejsa. Uocih ga na listi prijatelja jedne osobe, te malo pronjuskah.
Korisnikov avatar
By Macan86
Mislim da je meni fizički nemoguće da slušam normanlu muziku xD
E ne znam koliko ste upzonati sa Adult Swim i njihovim crtacima,ja volim Rick and Morty ali evo sinoc sam tako trazio weird side of you tube(takav you tube je zanimiljiv) i naleteh na ovo

Ovo je mozda smesno i kapiram da ima poruku ismejavanja hriscanstva i satanizma meni je ovo vec prelazi crtu
Korisnikov avatar
By Macan86
jaooo Mr.Pickles,gledao sam par epizoda u nadi da će postati smešno ili bar interesantno(jer sam izgleda bolestan malo)...i da ti kažem da je živo sranje...Nit ima neku proruku,nit je parodija na nešto,nit je smešno nit ništa...jedino je neprijatno za gledanje i odvratno...I smišljeno je sa tim jedinim ciljem da bude odvratno(što i jeste) i šokantno(što i nije baš) bez nekog pravog smisla.
Ujkapirao sam jedno interesantnu cinjenicu a to je da mr prinkles ubija sakati smao one koji povrede malog klinca ili koji predstavljaju pretnju,cak i dekica je zasticen t.j cela porodica jer su kao cisti i nevini,mene zanima da li je on satana licno ili je pas sa demonom u sebi? (nesto ako Omen ahahha)
Mislim da je to poenta za sada ali verujem a ce prica morati da ima neki svoj razvitak,da li ih stiti jer mora da ima neki povod da cini zlo kao zlo ili ima nesto vise
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
kanalisacu svoju babu: cuti dete ne izazivaj

anyway Bratimir i ja se nadamo da se nista strasno nije dogodilo i da samo malo dramatizujete
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Uvek moze gore. :ozbiljan:

Osim kad ti u sred dana iznenada crkne (skroz na skroz) telefon, a ti moras hitno da obavis neki razgovor.

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Genocid u Srebrenici je bio najsvežiji problem. Od njega je trebalo početi. Stanje harmonizovano i transformisano.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
1. Naučite da čitate!
2. Koristite kondome!
3. Idite u Varšavu i nađite ženu/muškarca/prijatelja ili već nešto!
4. Drogirajte se!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dan je bio smuti pa prospi. Jedino ako mi sad zvezde granda malo ne poprave raspoloženje :)
Ova kiša je najviše kriva za tu situaciju.
Korisnikov avatar
By Trilian
Kad bi postojao orden za lenjost... Mislim da bih ga danas zasluzila
  • 1
  • 884
  • 885
  • 886
  • 887
  • 888
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!