Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Samo ne kontam kako ove divljakuse nemaju apsolutno nikakvu kontrolu nad walkersima, iako su im stvoritelji. #needsomeanswers
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Btw, treba mi pomoc. Ima li neki sajt sa srpskim titlovima za ovu seriju? Drug zeli da gleda, a ne zna engleski toliko dobro. Ja sam nasao nekoliko sajtova, ali tamo ima samo novije, starije epizode, tipa prva sezona su uklonjene.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
znam ali on ne bi da skida, nego online da gleda
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Hvala Shorty, ta dva prva sam vec nasao ali sam imao problema sa nekim epizodama prvim. Ovaj .ba izgleda da radi
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Pa da. Dobismo objasnjenje i zasto su slabi na dragonglass
Dali nam mnogo vise odgovora u jednoj epizodi nego sto smo se navikli
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Bice da zakeram vise no sto bi trebalo, ali meni je poslednja epizoda potpuno sranjce.
Arjina prica je potpuno dosadna i razvucena u nedogled.
Sansa je i dalje grozna.
Ne svidja mi se ni obrazlozenje zasto je i kako nastao Night King. Tim pre sto je izmenjena legenda iz knjiga. Ne svidja mi se ni sto ubijaju jezovuke. Ni sto nema zmajeva.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755538#p2755538]Wilhelmina napisao:[/url]Bice da zakeram vise no sto bi trebalo, ali meni je poslednja epizoda potpuno sranjce.
Sansa je i dalje grozna.
Ne svidja mi se ni obrazlozenje zasto je i kako nastao Night King. Tim pre sto je izmenjena legenda iz knjiga. Ne svidja mi se ni sto ubijaju jezovuke. Ni sto nema zmajeva.
Tebi se ne svidja nista onda realno. Dajte drugu seriju devojci! :lol:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Bedak sto su ubili jezovuka :( I zanima me kako ce Arijina trenaza u Solid Snake-a imati uticaja na veliki rat koji se sprema??
E da i schok za to da su deca sume stvorila bele hodache...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Pa u pravu je Ana

Arya postaje niko vec dve sezone, dobija batine i ne radi nista
Sansa..whatever
Bran je smarac takodje
Daenerys ego manijak i kontrol frik
Lanisteri whatever
Jon Snow i dalje ne zna nista
jedino sto mi se dopada je Brienne. Dakako i Ramsay ali iz nekih drugih pobuda :drkanje:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755540#p2755540]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755538#p2755538]Wilhelmina napisao:[/url]Bice da zakeram vise no sto bi trebalo, ali meni je poslednja epizoda potpuno sranjce.
Sansa je i dalje grozna.
Tebi se ne svidja nista onda realno. Dajte drugu seriju devojci! :lol:

Ja bih bila srecna da izadju Vetrovi Zime vec jednom. Ne mora da mi je kupi, pokloni, ma nista.... samo da se vec jednom objave :no:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Epizode sad već tradicionalno idu po principu toplo-hladno. Prošla mnogo bolja.
Arya nije iznevjerila, išlo mi je više na kurac to sektaško treniranje. Nek se gone! :pljuje:

Koliko je sad već epizoda završilo tako što Daenerys izazove masovnu histeriju?! :nerd:
By Sixto
A jebali maju sa mlitavim mlohavim Semvelom Tarlijem. Pa pola epizode njegov kompleks od dominantnog oca. Pobogu ljuuuudi...

Deneris treba da ide kod hodze da joj napravi zapis ili da joj neko salije stravu... polud'la je totalno.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Znači qrac od epizode?
Nisam još pogledao, saću skinem, pa sutra.

Pogledao sad.
Paaaa
Samo sam se iznervirao. Bolje da sam farmu gledao nego ovu epizodu sad.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755932#p2755932]Sixto napisao:[/url]A jebali maju sa mlitavim mlohavim Semvelom Tarlijem. Pa pola epizode njegov kompleks od dominantnog oca. Pobogu ljuuuudi...

Deneris treba da ide kod hodze da joj napravi zapis ili da joj neko salije stravu... polud'la je totalno.
A vala bas,jbt ubio je whitewlakera i on i dalje je nesiguran,ono njegov otac je strasniji od whitewalkera...jedu govna...
A i ova mala sve vreme trenira proliva krv i sada "meh zajebi sve ovo"
A Deneris- da kapiramo ti si zena ipo jases zmajeve i ostalo..
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Menme zanima kome padaju onakve fiks ideje, da se Semu i onoj divljakusi dodeli onoliki screen time.
Znaci radije bih da smo jos malo predstavu onu odgledali.

PS highlight epizode def ona najkraca scena s pocetka

Slika
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755949#p2755949]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755932#p2755932]Sixto napisao:[/url]A jebali maju sa mlitavim mlohavim Semvelom Tarlijem. Pa pola epizode njegov kompleks od dominantnog oca. Pobogu ljuuuudi...

A vala bas,jbt ubio je whitewlakera i on i dalje je nesiguran,ono njegov otac je strasniji od whitewalkera...jedu govna...
A i ova mala sve vreme trenira proliva krv i sada "meh zajebi sve ovo"
A Deneris- da kapiramo ti si zena ipo jases zmajeve i ostalo..
Ubio je Whitewalkera slucajno, budimo realni, Tarli je mlohava slina i dobija vreme kakvo ne zasluzuje...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa moraju malo da razvuku pricu, da naprave mesta za nove likove i malo da ih dalje razvijaju. Navikli su nas previse da iz scene u scenu bude samo neki istorijski spektakl :lol:

Mene cudi da za jednu seriju imaju odlicne spec efekte (zmajevi, arhitektura..), ali su nekako nemastoviti kada je u pitanju isceniranje karaktera, nisu mi dovoljno fantasticni, previse su obicni.
Takodje, fotografija im je preko dana sjajna, ali kada je noc sve bude bas previse tamno.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
prosla epizoda mnogo bolja

U ovoj nista novo nismo saznali.
Prica o pomirenju vere i krune je meh, Arya whatever, Sam whatever..gari bio si u Nocnoj strazi, ubio whitewalkera, prevukao ovu kurvu i dete preko pola sveta i cvikas pred ocem.. ma daaaj
Deneris tripuje kako je bog i batina..matora, bilo ko da jase zmaja, slusali bi ga slepo. Mislim da ce presmesno biti kada je jednom ubiju i to strelom ili tako neki besmisao.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!