Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Boli me desna ruka od peglanja.
Danas sam se baš preforsirao.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne znam koji me đavo naterao da dok sam bio u Idei pogledam u zamrzivač.
Tamo, ko da su baš za mene namestili 7 secrets i chocolate obsession king sladolede.
I kako čovek da odoli da ne kupi oba i pojede ih odmah?
Kako?
Ne znam, zato sam oba kupio i pojeo.
I ne planiram da idem u Ideu više, ima dečka da šaljem u prodavnicu, da kupuje stvari po spisku.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754631#p2754631]Kiborg napisao:[/url]E ovo je pravi transgender :D
A šta postoji, i nepravi transdžender? I osrednji transdžender? Po čemu se klasifikujemo.. po tome ko ima više ili manje operacija ili ...? Znači da bi bio pravi transdžender moraš da imaš toliko i toliko operacija i da tako i tako izgledaš u odnosu na to kako si izgledao pre.

Koliko je to zapravo drugačiji način razmišljanja od onih "standarda" ponašanja i življenja koje autohomofobni pederi postavljaju jedni drugima (ne smeš da budeš feminiziran, ne smeš da se družiš previše sa drugim pederima, ne smeš ovo ne smeš ono (jer je to sve stereotip lošeg pedera svetim nam strejt ljudima))?
Već treba da budeš ovo i ono, i da se tako i tako diskretno ponašaš da bi izgledao i bio normalan tom istom "strejt svetu"?

Ne razumem čemu to.

Čemu jebena trivijalizacija bilo čijeg života.. pa i tog transdžendera kako ti kažeš ili trans žene (ili bar osobe) kako bi rekao neko ko misli da tu postoji neko ljudsko biće a ne neki transdžender monster used purely for display.

..just my 2 cents
Korisnikov avatar
By Kiborg
Post gore je namerno formulisan tako. Očekivao sam baš ti da prokomentarišeš.
Hehe.
Malo si me samo iznenadila :D očekivao sam reakciju pre.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Pa ono, ne znam šta da ti kažem, lepo je to što nisi debil ^^

nego, moj post se generalno odnosi na poprilično popularan mindset koji naša klozetirana pederska populacija drži. ti si samo podstakao razmišljanje o istom.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Trebalo bi da radim nešto pametno, ali eto, mrzi me.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Gledam reklamu za Matijević i mislim se da tamo meso ne bih uzeo pa makar ga za džabe delili
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Dap. Pajic je uni, slatkis.

A milos jeste udoban i to bas :D
  • 1
  • 881
  • 882
  • 883
  • 884
  • 885
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!