Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By marrinija
čeka se sense8 i druge

trenutno fargo, black sails, true detective i utopia, a razmišljam u vezi miss fisher's murder mysteries

htela bih da započnem penny dreadful i black mirror
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^
ikr. kada sam gledao i was like, dal je moguce da je ziv, sta je on jebeni terminator
kad ono.. ovo mi je bilo jos apsurdnije
Korisnikov avatar
By HalfJack
Još bi dobro ispalo da je terminator :lol: Onda bi to mogao donekle preživjeti. Bio bi lijepi twist, ovako je ispalo baš lol moment. Inače se serije isfucaju s vremenom, ali ovo je bilo baš :')
Korisnikov avatar
By emo_haos_
gledam hollywood medium with tyler henry jer ne mogu da se načudim da neko tako besramno laže. dečko verovatno ne radi to na svoju inicijativu, čak se preznojava od straha/treme.

mada, kontam da to pomaže ljudima da prebrode gubitak voljene osobe. ali onaj koji stoji iza te šerade ne čini sve to iz altruističkih pobuda.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Na brojne serije koje gledam, dodajem još i Wynonna Earp. Ništa posebno, al nešto treba da mi zameni Sleepy Hollow subotom.
Korisnikov avatar
By Blady
Evo gledam,
House of Cards... :)
Korisnikov avatar
By Hys.
odustala sam od mnogih serija, sad gledam neke na ciji sam mediokritet navikla.

iskreno se nadam da ce obnoviti code black, konacno medical drama koja nije totalna sapunjara sto je postala greys
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Nova sezona Penny Dreadful! Kako je dobro! :drama:

Slika

Nisu mi privlačni ljudi sa cigaretom ali kako ova žena drži cigaretu dok puši...pa ja ne mogu! :drama: :love: :drama: :love: :drama:
Korisnikov avatar
By HalfJack
A tu Penny nešto sam krenuo i zapelo mi je... :sigh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753163#p2753163]Hys. napisao:[/url]odustala sam od mnogih serija, sad gledam neke na ciji sam mediokritet navikla.
Ja se pak prebacio na Charmed :lol:

Završio sa Breaking bad i sve konačno odgledao do kraja. Nešto gledao the Knick opet prvu sezonu, drugu nisam započeo. Scream queens nešto gledao, jedva do kraja došao. Gledanje novoga mi slabo ide.

E da odgledao nešto Rupaul drag race osmu sezonu, nemam favorite neka pobjedi tko god.
By Aven
Razvlačim "Mad Men", S02. Svaki treći tjedan jedna epizoda. :sigh:

Ne mogu je strpati u 'guilty pleasure' kategoriju, a niti u kvalitetnu seriju koja me oduševljava pa jedva čekam pogledati sljedeću epizodu. Nešto mi ne štima s razradom likova i radnje. :/
Možda bude bolje ako za 5 godina dođem do zadnje sezone. :'D

* * *

Sviđam Survivor: Kaôh Rōng, S32. Troje ljudi je već evakuirano sa snimanja zbog ozljeda.
Najviše dosad. Još uvijek mi je favoritkinja u igri. Slika

Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
Skida se novi Survivor :D A Mad Men nikada nisam imao baš volje za gledanje više toga jer mi je sve to ličilo više na all style, no substance. Jako puno toga uloženog u vizualno, a radnja mi se je uvijek odugovlačila (vidio par epizoda).

American crime story sam nešto gledao, nije bilo loše. Doduše par epizoda, nisam do kraja došao. Sarah Paulson :meda: I David Švimer je ovdje :radosnice:
By Aven
Survivor je super. Ima dosta twistova i neki likovi koji su mi na početku bili blah su vremenom postali cool. Aubry, pametnica mala mi je apsolutni favorit. :meda:

Od ovih starih sam stala na S06, Amazona. Peta i šesta su teški smor.
Sad mi je jasno zašto se nitko nije potrudio staviti te sezone na net u boljoj kvaliteti.

A ovo za MM si jako dobro opisao. Ne znam, morebit da kasnije dobije i substance.
Ako izdržim da vidim. :vruce:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Peta i šesta... *blank* Ništa se ne sjećam, moram to ponoviti. :merlinka:

Mad Men, ako doguraš, javi dojmove. Ja sam to čak sve gledao u nekim debilnim terminima u pola noći. Pa ono tjeranje da do kraja pogledaš epizode. :sigh:

Six feet under sam isto znao gledati u tim nekim vampirskim terminima po nekim slovenskim kanalima. :'D Neki najdraži momenti kada je Ruth umjesto aspirina uzela ecstasy *lol* <3 (the memories)

Slika

:iskolacen:
By Aven
6FU. <3

Fali mi neka serija koja bi mi bila zabavna kao 'True Blood' da je mogu gledati dok doručkujem i ručam. :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
Survivor season 24 sam započeo. :maska:

Slika

Colton, gay republican. Trebao bi me više iritirati, nekako zabavlja (ali volio bih ga vidjeti da ga netko šupi u glavu :giggle:)
Četvrta epizoda, tribal council, precious uistinu.

Ostatak ekipe varira, ok su za sada. Jay Byars je purdy:

Slika

:love: :dude:
By Aven
Colton je užasić. <3

Ne gledaš još ovu zadnju?

Ova šesta Amazona se poboljšava kako ide prema kraju.
Nema još uvijek hidden immunity idola. Baš me sad zanima u kojoj sezoni su ga uveli.

U ovoj zadnjoj se pojavljuje super immunity idol. Al' neću ti spojlati koja je njegova funkcija. :D

Slika
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!