Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Andre87
Transdevojke(pogotovo pre-HRT) se zbog prirode problema okupljaju u privatnoj shemi jer ne zele da ih neko prebije ili gleda kao egzoticne seksualne objekte.Umesto sto nakon dve i po godine postavljas isto pitanje,bolje bi bilo da otvoris profil na nekom(makar stranom)sajtu za upoznavanje i iskreno napises za koga si zainteresovan i iz kojih razloga...mozda ce neka osoba(prouci razliku izmedju CD i MTF) iz istih razloga hteti da sa tobom bleji na kafi...
Korisnikov avatar
By 李香兰
^ ty!

kanim se da mu napisem istu stvar od kad sam videla temu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Isto. Samo nisam dovoljno artikulisan.

Da sam mtf, do sada npr imao pun kurac psihickih problema sa svojim rodom i polom, prolazio kroz torture od strane porodice i okoline, bivao zajebavan od strane drustva tokom odrastanja pa onda od strane zdravstva i drzave, proveo godine mrzeci svoje telo pa onda i sebe, resio da krenem u transformaciju i onda konacno posle toliko godina zivota skupim hrabrost da u zenskom izdanju izadjem u javnost, odem na kafu, da se osetim slobodno, osetim se najslobodnije do sada, jedva cekam operaciju da se skroz oslobodim (ovo je kontam neka prosecna mtf/ftm osoba), i onda mi pridje neko sa "JA TRI GODINE OCU DA POPUSIM CROSSDRESSERU" il sta vec

VAZI MATORI KONACNO MI SE OSTVARUJE SVRHA ZIVOTA

Zaaaaaista je retko da osoba u tranziciji zeli da ta tranzicija bude fetish, to je celozivotni proces i oslobadjanje, duboko na toliko nivoa. Ono sto ti trazis je iskljucivo cd il drag queen, a cak ni to ne mora da znaci da zele da budu fetishi.
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmm malo sam kopao tvoje postove maximuse...i svud po forumu,skoro u svakom drugom postu pominješ kako te privlači ženstvenost...ali to što ti zoveš ženstvenost (ovde: http://www.gay-serbia.com/forum/queer-m ... 04s30.html ) nije žestvenost već ženski stereotip.

To što mnoge trans žene imaju osećaj da ako ne glume taj sterotip ljudi oko njih im njeće priznati ženski rod ne znači da one to moraju stvarno da glume i da je to zdravo po njih i njihovo samopuzdanje...nisu dužne da budu ni fine,ni umiljate ni sređene,ni tihe,ni nežne,ni slabašne da bi bile ženstvene i da se ženstveno osećaju...

i ne,nisu ukrasne kokoške da može da naručiš jednu da ti se šepuri oko tebe,bude lepa,fina,tiha i pitoma jer si očaran time što izgleda i što se ponaša kao čist stereotip samo zato što je to jedini način da je neko prihvcati kao žensko.
By alexandermagic
Fala Vi macane sto ste mu to pojasnili, ja sam se suzdrzavao, a znate kako - meni se zbilja nije lako suzdrzat, jer volim lajat. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Madonna
vrlo okej, ti? imaš neki problem? lol
Korisnikov avatar
By 李香兰
......

ne, već ne razumem o čemu se radi??
Korisnikov avatar
By Ain'tYourMamma
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754409#p2754409]Maximus Prime napisao:[/url]Jel zna neko dal postoji mesto u BG gde izlaze CD, MTF...? Voleo bih da zablejim na kafi sa njima... :novine:
ukvalno gde god. Mislim najvise njih ces naci u pleasureu, mada u tu raspad ljudi ugl. Medjutim, imas jednom mes zurke u kc gradu obigno, gde se odrzavaju drag zurke. Sad u sep bi trebalo opet da pocne, mislim. Takodje, wb zurke su u martu ja mislim imali temtsku zurku tog tipa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!