Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ozenjeni gej komsija rekao zeni da ide na poslovno putovanje. on je meni pricao pre da se buljose sa jednim iz krusevca, pa je verovatno tamo i bio. njegova zena dosla sad kod moje keve zali se kako muzu u koferu nasla vaginalete umotane u roze peskir. :lol: lik podmetnuo kako bi se po komsiluku pricalo da ima svalerku

koliko daleko su neki spremni da odu

jadno. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753187#p2753187]Hitsugaya napisao:[/url]ozenjeni gej komsija rekao zeni da ide na poslovno putovanje. on je meni pricao pre da se buljose sa jednim iz krusevca, pa je verovatno tamo i bio. njegova zena dosla sad kod moje keve zali se kako muzu u koferu nasla vaginalete umotane u roze peskir. :lol: lik podmetnuo kako bi se po komsiluku pricalo da ima svalerku

koliko daleko su neki spremni da odu

jadno. :ozbiljan:

ali ...

zasto bi podmetao bilo sta ... on hoce da ona "provali" da se on jebe sa "zenom"?

ja stvarno ... pa ljudi ...pa

de je logika jeboteleb.
Jao Hitsu bebo, jao.

Dekapitacija, trganje konjima na repove, bacanje u bazen sa piranama, vezivanje golog i nasadjivanje na mravinjak, posipanje katranom, etc. se cine kao suptilna rjesenja okoncanja te egzistencije. :waldorf:

Da bar ima malo stila, kupio bi skupocjen zenski parfem i lagano naprskao ovratnike kosulja, majica, jakni, a kasnije ga rabio kad ga decko prca ... Cuj, vaginalete. Joj. Dodajte mi pistolj.

---

Slika

Boze dragi. :meda:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Boze Hys, svasta od tebe. Zar kod paranoicne klozetarke logiku da trazis.

---

1. Slazem se.
2. SlikaSlika
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
:)

---

:leviathan:

will shinkai leave me wrecked for weeks again after watching this
Korisnikov avatar
By Macan86
a ja se jos svo vreme cudim od kud meni ta dijagnoza...
Korisnikov avatar
By Macan86
eee da narode,poz iz bg-a :D iii da, overlod me vuce za usi xD
Korisnikov avatar
By Kiborg
Rešio čovek da objasni kako se računa procenat mišićne mase i napisao nešto najgluplje što se da pročitati na internetima...

Are you all complete idiots?

First everyone responds to any issue other than the actual question. Then, everyone gives completely wrong information.

Bio-impedence will give you a fat %. It can also give you a water %. It does not give muscle %. Unless you are a MASSIVE bodybuilder with little body fat, you will not approach 45% muscle. NOT even close. I know you all think you're huge, but get real.

The average athletic person will be about 60 to 70% water. The more muscle you have, the greater your water % (muscle retains water). Assuming 70% water, if you are 10% body fat, that leaves about 20% for OTHER- about 40 lbs on a 200 lb person.

But, listen up knuckleheads- that doesn't mean the remaining 20% is MUSCLE. All lean tissue makes up that 20%- liver, kidneys, brain (maybe not so much in this group), skin (heavy). Plus, you carry about 10 to 20 pound of feces in your colon at any time- otherwise know as crap- which you clowns are full of. You would be very lucky to be 10% muscle, which on a 200 pound person would be 20 pounds of muscle.

45% muscle? Get real, unless you are a steroidal, no neck body builder. For those who take offense to my tone- you should. Read a book. Start with Harry Potter.

It would be nice to know the answer to the original question, but it's a tough one.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ali zasto
licemerni
desnicari

-> Gorivo za kampanju naplatio 2.122.569 dinara. Voli covek da vozi

-> poslovni saradnik firme cerke Dzordza Sorosa (To je onaj sto ga Fedja proziva u spotu i ciju masku drzi na faci)

.
.
.

sistem te laze
Korisnikov avatar
By elizevin
je l zna neko osecaj kada toliko ucis toliko dugo da te obuzme mucnina kao da si (da parafraziram Tolkina) premalo putera premazano preko previse hleba?
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753426#p2753426]Macan86 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753308#p2753308]Over the rainbow napisao:[/url]^
Sto se ti ne javljas? :oklagija:
izvini stvarno,taj dan je overlod imala kolokvijum i ništa nije spavala veče pre toga pa se posle ubila od spavanja...a eto juče ja namerno ostao još jedan dan al jbg...sledeći put bi trebalo da se bolje organizujemo
Al' k'o za inat nije htelo. :sigh:

Sledeci put se obavezno vidimo! :)
  • 1
  • 879
  • 880
  • 881
  • 882
  • 883
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!