Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Prirodne ili društvene nauke?

Bolje mi idu prirodne nauke
26
65%
Bolje mi idu društvene nauke
14
35%
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Prirodne, Vise ih volim, lepse su mi,smislenije.
Drustvene mi idu ali su mi dosadne.

Jezici i matematika- big nope.
Korisnikov avatar
By bern
sjedneš i vidiš šta se više plaća, ako imaš kapacitet. ako nemaš -- onda društvene.
Nešto između; lično smatram da su kraljice svih ljudskih veština Filozofija i Matematika, koje nisu ni jedno, ni drugo;
zanimljivo mi je šta je blenta rekao, jer, to nije istinito mnenje; složene koncepte iz humanih disciplina je jednako teško razumeti kao one iz prirodnih; čak i mnoge elementarne.

Meni su išle prirodne, čak sam ozbiljno razmatrao da odem u okeanografe, ili zoologe; isto tako i lingvistika - u ovoj fazi u kojoj je trenutno i nema više veze sa društvenim disciplinama, već bulovom algebrom; u srednjoj sam se jako zaljubio u filozofiju, a osobito logiku i ključno je da prirodnjaci i društvenjaci znaju obe, posebno filozofiju nauke.

Imam najviše talenta za tumačenje umetnosti i estetiku, čega se, ironično, najviše i gnušam, pa se nikada ne bih bavio time. Završio sam u filologiji (antičkoj - helenskoj i drevnog bliskog istoka), gde imam dovoljno mogućnosti da baštinim znanja iz obe grane, humanim naukama, jer posebno volim čoveka i ono lepo što je uspeo da proizvede, osim mora gowana uz to. Nemam ciničan stav oko toga, iako susrećem nekvalitetna ljudska bića van i u akademiji, koja mi izuzetno mažu glavu govnima (bebo). Kada se baviš naukama na visokom nivou (ne govorim za sebe), ionako granice između ne postoje - moraš da znaš sve i sve da ti ide.

Društvene i prirodne nauke su obezvređene i profanisane i jedna od posledica je što se zdravo za gotovo uzima ogromna moć koju oba domena pružaju; ipak, daleko više amatera, diletanata i neadekvatnih osoba ima u društvenim disciplinama - ne zato što su lakše, već zato što lakše možeš fakeovati da ti idu - što možda nema veze sa samim disciplinama, već načinom na koji se sa spoljne strane obezvređuju.
Korisnikov avatar
By Hys.
interdisciplinarnost.

na foru ovog sto je speca reko.
interdisciplinarno kroz razna polja antropologije uključujući vrlo široke hodnike geografije, istorije, lingvistike, klimatologije, pa, određenih medicinskih istraživanja.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727028#p2727028]Speculum Columbae napisao:[/url]Društvene i prirodne nauke su obezvređene i profanisane i jedna od posledica je što se zdravo za gotovo uzima ogromna moć koju oba domena pružaju; ipak, daleko više amatera, diletanata i neadekvatnih osoba ima u društvenim disciplinama - ne zato što su lakše, već zato što lakše možeš fakeovati da ti idu - što možda nema veze sa samim disciplinama, već načinom na koji se sa spoljne strane obezvređuju.
:up:
Korisnikov avatar
By Hys.
je, to je onolko istina.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!