Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Aven
Slika

Lidl, 6.5/10

Nakon dvije postaje preslatko.

Sve više se slažem s frendicom koja je tvrdila da su za gušt dovoljne dvije kockice čokolade. :D
Ili u ovom slučaju dvije čoko školjkice.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Nikada mi te školjkice nisu bile zanimljive uopće da ih kupim. :/ Sada niti ne moram.

---
Slika

:drama:

+ nešto čokoladno sa čilijem, valjda pralina. Nalaženje slike toga, ne ide. Sajmovi čokolade. :drama: Imena proizvoda nisam upamtio. :drama: (jedno se kao zove istarska biska, a to je inače alkohol, doduše ne osjeća se ništa alkoholno unutra pa sam zbunjen, opet google ne pomaže)
By Aven
Bio si na sajmu čokolade? Slika

PIŠI!

p.s.
Jednom je prijateljica pojela tu kompletnu školjkica bombonjeru kad je došla k meni.
Ona je gora od tebe i mene zajedno. <3
Korisnikov avatar
By HalfJack
Projurio, previše ljudi, pretoplo. :sigh: Nisam puno kupovao i otišao sam u jedan dio i kupio ovo već spomenuto iz prijašnjeg posta.

Prije je bilo u džamiji a ovaj put na trgu bana Jelačića. Dio proizvoda se svodilo na Vinceka pa ništa novo tamo. Dio na kave. A i bilo je drugih proizvoda, ćaća je kupio neku čokoladu bez šećera ali zato korišteni agrumi pa je to fino. Ime opet nemam ništa :radosnice: Ispada sve opskurno pa sada jedino da idem gledati sve moguće proizvode izlagađa na choco & coffee fest stranici. :'D Dio i jesam bacio pogled. :lol:

Praline su ti oko 3 kn bile, neki proizvodi su bili za na vagu. Slike iz prošle godine >

Slika

Slika

:perverzije:

Naravno kave, cheesecakeovi, praline, cookies, čokoladni tartufi svašta. Galerija slika iz 2014: http://zagreb-coffee-chocofest.com/eng/ ... -photo.php" target="_blank

Ove godine je na trgu bila neka velika torta, ma a to me nije previše zanimalo.

E i muffini prijašnjih godina:

Slika

/ Vlatkica :radosnice: http://zagreb-coffee-chocofest.com/eng/ ... 012_10.jpg" target="_blank

---
edit:
:pucaodsmeha:

frendica. divno
By Aven
Vlatkica :love:

Ona je sigurno samo pričala, a nije ništa jela da ne pokvari liniju. <3

Jaooo, difno. Jedino, šta je ono gore desno na prvoj slici; čokoladni mrtvački sanduci? :smeh:

To će nama nosit na grob umjesto cvijeća. :'D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sto se tice fila, jedina koja mi se dopala je
Slika

Od tih 'preslatkih' jedino moze da prodje ona sa celim lesnicima i to par kockica. :ozbiljan:

Najveci uspeh u zivotu sam dostigla prosle godine u ovo vreme - naucila kako da se zasitim sa par kockica cokolade. :radosnice:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Eugen dark chocolate- ginger and lemon

odlična kombinacija ukusa ALI dve zamerke: 1) bila bi daleko prefinjenijeg ukusa da ima barem upola manje šećera u sebi, 2) nenavođenje procentualnog udela sastojaka je ogroman propust :nono:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Pojeo stanglu najlepsih zelja posle vecere, prijala mi je bas. Ohladio malo sa slatkisima poslednjih mesec dana, te sam se uzeleo secera pa zato, ali jedna stangla non-crne cokolade mi je i dalje maksimum.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Malo sam pisnula od srece kada sam videla da imaju ovu cokoladicu u pekari na faksu :radosnice:

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
gde ovde ima da se kupi cokolada sa chilijem?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!