Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737865#p2737865]Dark Walker napisao:[/url]"Bilo bi divno kad bi naše oaze bezbrižnosti bile materijalne, a ne tek mesta u nama. Čovek je oduvek opsednut idejom putovanja kroz vreme - putovanjem kroz prostor. Recimo, odselio si se iz nekog stana i više nikad nisi kročio u njega; sedneš noćas u tramvaj, zaputiš se u taj stan, a tamo sedi kompletna ekipa iz tog vremena i pita gde si do sada. Na dan kad si luzer, prošetaš do mesta neke svoje male pobede - a tamo ljudi dižu čaše i nazdravljaju ti. Da, stvarno bi bilo lepo kad bi prostor imao moć da fotografiše trenutke, da se oni trajno utisnu u njega. Najstariji crtaći (možda čak i ovi današnji) tvorili su varku da se junak kreće pomoću principa pokretne trake: pozadina je ta koja se zapravo kretala. U ovoj zemlji, nema čak ni iluzije: cupkamo u mestu po skamenjenom prostoru, i jedino što stvarno promiče jesu tvoje godine."
Korisnikov avatar
By 李香兰
人は哀しい。 哀しいものですね...

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
o__________________________________________________o
By Garbo
Mislim da ne postoji nista teze od toga da vise ne zelis da zivis, a da moras.
Zipa tog mucenika u sredini, izgleda da je prE fotkanja duze vrijeme hodao unaokolo sa majicom bez rukava pa je ispod iste ostao bijel. Treci mi je sav za tetovazu mrtvacke gl00ve i Anubisa. Taj novac je trebao da mu ode u ruke stomatologu.

---

Zajednicki obroci ulivaju razumevanje i uzajamno postovanje.

'Ajde, nemoj pricat. :galerija:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Neću više da izvlačim pedere iz blata kad odu u jebačinu.
Jedva sam oprao patike. Kola da ne pominjem.
Al dobar izlaz koji sam čuo za tu situaciju danas je "zaglavio se u švalersko blato"
ima logike :D
By Garbo
Srodna dusa je dusa koja trpi sva tvoja ludila.
  • 1
  • 874
  • 875
  • 876
  • 877
  • 878
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!