Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
sta se tu moze vecina ljudi pise desnom ruko, ali ima i levaka , isto tako vecina ljudi voli suprotan pol ali ima i nas , ne vidim zasto bi to bilo strasnije od coveka koji pise levom rukom ,
pitanje stetnog uticaja na decu i omladinu je cista glupost ,
iako nikada u zivotu nisam upoznao nekoga ko je gay niti sam ikada video neku gay scenu niti mi je neko ikada pricao o tome niti sam uopste pretpostavljao da to kod nas postoji pa sam ipak kao pubertetlija masturbirao zamisljajuci muskarce !? ..
stetan uticaj gluposti ipak je to duboko u nama ... kako ? zasto ? niko ne zna ali eto tako je ... mislim da bi gay parovi mogli opusteno da podizu porodicu bez bojazni da ce ta deca zbog toga biti gay
najzesci gay fobicari u sustini samo mrze ono sto ih neodoljivo privlaci a cemu nemaju hrabrosti da se prepuste
ua gay fobicari !
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ganjarolla
:mazi: :venchanje:
:doh:
Korisnikov avatar
By franz
slažem se sa normalnom ve?inom....pedere bi trebalo pobiti. ako ne druk?ije onda uz pomo? voodoo-a!

:vudu:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Originally posted by gox
:pop: ja o?u Ja želim:pickme:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by gox
:pop: ja o?u Ja želim:pickme:
:lood: :rool:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
:D Šta je, ja o?u Ja želim da se ženim :D
želim biti mladi
By Gost
želim biti mladi
Tako je. To i Bog zeli. Pokajte se i postanite opet strejt kao na rodjenju i bog ce vas ponovo uciniti mladim i primiti u vecni zagrljaj.:friends:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
I ja se slazem, svi treba da se zene i udadu. Musko za zensko. Zene za pedere iskljucivo, miskarci za lezbejke iskljucivo. I prsten da stave. A kad prsten stave da bidne...

ONE RING TO RULE THEM ALL
ONE RING TO FIND THEM
ONE RING TO BRING THEM ALL
AND IN GAYKNESS BIND THEM

:mag:
Korisnikov avatar
By Moa
Trebalo bi promeniti sve nazive decijih klubova i rodjendaonica.Nikad ne bih pustila dete u neki deciji klub koji se zove "Iznad duge"
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Dušica
Trebalo bi promeniti sve nazive decijih klubova i rodjendaonica.Nikad ne bih pustila dete u neki deciji klub koji se zove "Iznad duge"
Slazem se. :up: Tako nesto je nedopustivo!

treba promeniti u "Ispod duge" ili jos bolje "Ispod dugog".

:panker:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Originally posted by Angelina777
želim biti mladi
Tako je. To i Bog zeli. Pokajte se i postanite opet strejt kao na rodjenju i bog ce vas ponovo uciniti mladim i primiti u vecni zagrljaj. :friends:
ma rekli su mi da ako sam i jednom bio s muškarcem da sam peder?ina i da mi nema spasa na ovoj zemlji, niti ljeka, šta ?u, kroni?no sam bolestan.:piggy:
Korisnikov avatar
By tenen
angelina,svaka cast za onu pisaniju
i jedan offtopic:jsi platila onu kaznu iz tramvaja sto vas ona simpaticna bakica uhvatila bez karte?
:andjelak:
Korisnikov avatar
By *deni*
Fobija je, po definiciji, iracionalan strah.
Znaci, strah utemeljen na necemu sto ne predstavlja realnu pretnju, zasnovanu na razumnom strahu od objektivne opasnosti, neposredno ugrozavajuce i istovremene.
Iz toga proizilazi logican zakljucak da su homofobi uplaseni od nekakve iracionalne opasnosti, prisutne jedino u njihovim glavama, punjenim strahom da se primecuje cinjenica da ih privlace pripadnici istog pola, sto je kod svih homofoba pojava redovna i izvorisna kao uzrok njihove fobije.
Fobija je, na kraju krajeva,medicinski pojam, neprirodna pojava opisana u okviru definicija psihickih poremecaja, a jedna od podgrupa tog pojma je i homofobija.
By dafodil
Uuuuuu, kakve zvalave price...
Ono o cemu treba da se prica u odbranu gay sveta jesu gradjanske slobode i prava. Pojednostavljeno, niko mi ne nanosi stetu, dok ne pocne da ugrozava moja prava.
Tako, dragi moji homofobi dok neki derpe ne pocne da vas stipa u liftu, vi MORATE da cutite i trpite, jer naprosto, takvi su svi moderni zakoni (a uskoro ce policija i cinovnici i kod nas morati da postuju te zakone). Znaci moja osnovna gradjanska sloboda i pravo izmedju ostalog jeste i pravo na izbor seksualnog ili bilo kakvog drugog partnera, i to NIKO ne sme da mi narusi.
Posto su gayevi po pravilu pacifisti i miroljubivi, mozete samo da placete i da nas mrzite u tmini vaseg WC-a, a kada izadjete na daylight da se prema nama ophodite kao prema svakom drugom, u protivnom cete vecerati corku :) ))
:grouphug:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by dafodil
Znaci moja osnovna gradjanska sloboda i pravo izmedju ostalog jeste i pravo na izbor seksualnog ili bilo kakvog drugog partnera, i to NIKO ne sme da mi narusi.
Prvo nadji mi gde pishe to pravo, a drugo ko ti brani da birash partnera, samo nemoj da mi na ulici propagirash svoj stil zhivota.
Posto su gayevi po pravilu pacifisti i miroljubivi, mozete samo da placete i da nas mrzite u tmini vaseg WC-a, a kada izadjete na daylight da se prema nama ophodite kao prema svakom drugom, u protivnom cete vecerati corku :) ))
iselicu se iz ove zemlje kad dodje vreme da se ispravni zatvaraju po wc-ima samo zato sto "pacifisti" to trazhe :piski:
Korisnikov avatar
By tramp
tako je brate ... ja ih ne bi dirala ako su kod kuce ali ako izadju na ulicu treba ih tuci ... ali nisam ja za nasilje to vise onako preventivno da drugi ne izlaze pred decu
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by tramp
tako je brate ... ja ih ne bi dirala ako su kod kuce ali ako izadju na ulicu treba ih tuci ... ali nisam ja za nasilje to vise onako preventivno da drugi ne izlaze pred decu
ma sejo srpska, mi smo bre pacifisti :jerry:
Korisnikov avatar
By tramp
a jel' ti znas kako ih prepoznati? kod mene ima jedna riba na faxu i stalno me gleda i smeska se i ja ono necu da budem bezobrazna jer mozda je zena normalna ali meni se ipak cini da je jedna od onih
pitala me da idemo na kafu pa me strah da idem a opet mozda je normalna
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Ova tema postaje vec uzasno bljutava...

:zev:
Korisnikov avatar
By tramp
a to trebala da bude ukusna?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Pa da. :) Moguce veoma ostrog i neobicnog ukusa, ali ukusna. Mnogo je lakse svariti nesto sto ima grozan ukus nego nesto bljutavo. :)
Korisnikov avatar
By tramp
jedino sto je meni homofobija nesto sto ne mogu da svarim ... dakle bljutava :evilkiss:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
joj ja se gadim sam sebe, ponovno sam postao lezba?a :protest: :kissing: :volinevoli: :cyborg: pozdrav sa juga :mama:
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
HMMM JA skroz razumem temu ali nemam srca dda izgovorim nesto lose

shodno tome gajovi i lezbejke volim vas najvise na svetu:gric: :roll:

moj zivot bez vas bio bi :neznam:

volim sve sto ja gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

ziveli homoseksualci i dame lezbejke :marinac:
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Originally posted by Super Mario
Cilj ove teme nije velicanje homofobije, naprotiv, zelimo ovim da iznesemo neke opstevazece homofobicne stavove i dokazemo njihovu apsurdnost. Clanovi koji sacinjavaju "homofobicnu" ekipu se ovim ogradjuju od stavova koji ce iznositi, samim tim sto to nisu njihovi LICNI
stavovi, vec preuzeti iz a priori donesenih zakljucaka izvesnih (drustvenih) grupacija cija je ideologija unapred odredjena homofobijom kao nekritickim prihvatanjem modela odbrane i stavova iste.

Postoje samo 2 pravila:

1.postovanje pravilnika

2. sankcionisanje bilo kakvih rasprava na licnom osnovu, proisteklih iz licnih poznanstava i eventualnog animoziteta korisnika van ovog foruma.

Cilj ove teme je prvenstveno EDUKACIJA.

Moderator teme je Avalon.

moderator Super Mario
:novinar:

Bravo Carice i Carevi.
Vise ovakvih tema za skidanje mrene sa netolerantnih balkanskih ociju!
Ako postoji nacin da se jednocelijska serbska svest pokrene na deobu, onda je to ovaj!

A inace, mislim da sam zalutala na jedno veoma neozbiljno mesto.
U cemu je moj problem?
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
previse si ozbiljna:uplasen:

pa si postala neozbiljna

xixixiix
Korisnikov avatar
By tramp
a tebi je super potpis :)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!