Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
...koliko puta u zivotu ja treba da odem na gej(frendli) mesto u Novom Sadu, pa da mi konacno bude jasno da to uvek jezivo sranje?...mislim, nisam ja tako ni mala ni neiskusna vise....jebemtisunce, koliko je ono jadno
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Meni je jedino Baobab delovao kao relativno okej, ali moguce je da me je samo htela sreca kad sam bila tamo.

Ont:
Majka me zvala juce da mi kaze sta ce mi sve poslati po bratu danas i pominje mi neki gel koji je doktor prepisao.
I prica mi kako je jedno pakovanje koje je lekar prepisao, a drugo su oni kupili, ali je to isto.
I ocekujem - bice druga farmaceutska kuca, verovatno, pa ce imati drugi naziv i slicno (zbog patenta), ali prema sastavu mogu da vidim da li je to to.
Ali zato je danas usledilo iznenadjenje:kutije se razlikuju samo po izgledu, jer je jedna proizvedena 2013 godine, a druga 2015. Ostalo je sve isto. Ja ne mogu vise tu zenu. :radosnice:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ej, nemam pojma. nije da sam u toku nesto...ali bend...zeljci samardzici i harisi dzinovici...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
:lol:

O tome vec ne mogu da pricam, jer sam ja bila uglavnom preko dana tamo. :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne govorim o Baobabu, inace. to ne znam ni sta je...ma...neka. nisam ciljna grupa, to je sasvim ok
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
A nisam mislila konkretno ni na Baobab, vec na frendli mesta.

S obzirom da ni ja ne volim takve stvari, zato obicno izbegavam takva mesta, uvece. (Nebitno je u kojem je gradu)
Korisnikov avatar
By Madonna
želim forum na kom su samo elievin dzelajza krepa j... m.. ulix anonymous speculum hlaef baboonbaba scout i još takvih od kojih mi se ne sere
98% trenutnih trajno ukloniti
A GIRL CAN (ONLY) DREAM
Lijepo je sto si svjestan realnosti. Mozes dobiti samo gossip + zvonki overdose, sa tim se pomiri.
Speculum i Ulix su daleko iznad svih koje si naveo, koje opet moze zamijeniti jedna bas bleu. I to bolje.
U forumskim okvirima. Za privatno ne znam niti me zanima.

I ja bih zelio forum na kom su samo Ulix, Srklet, vjeverica, Sunce , Speculum i bas bleu kao intelektualne okosnice, a za revijalni dio da su tu: bebe Anhe i Hitsu, Madmazel, Majmuncina, Daniel, Kragi, Pauceti, OTR i scout. Tko me pita za to ? Pa ... nitko, Medoneru. Kao ni tebe.

---

Koliko frustriranih budaletina na sve strane.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
he was waiting for me ^___^

ceo dan mi je bio bas crappy af, i onda bum, odjednom me je onoliko oraspolozio. exactly what i need in my life right now
Korisnikov avatar
By elizevin
ou jea :love:

uzimam R9 380X XFX XXX 4GB DDR5 :smokin:
Are you in a long-distance relationship? Or maybe still single? Put a conch shell to work for you. Regardless of whether you’re a single traveler or traveling on your honeymoon, the cowrie or conch shell will bring you love luck. These ocean-inspired beauties are also helpful to place in the southwest corner of your living room or bedroom to enhance your relationship and love luck, especially if you live far apart from one another. The shell will help to bring you opportunities to be together, and help attract a love to your life. In 2016 -- it will also help promote business and income opportunities -- and meeting someone with money.

Djelotvorno 100%. Krajnji rok - tri tjedna. Za zene.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
subota je dan za provesti u društvu osoba koje su vam najomiljenije.
  • 1
  • 873
  • 874
  • 875
  • 876
  • 877
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!