Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by zbunjenaVala i ja ih mrzim! Dekadencija fudbala. Plus Englezi žive za ovu igruOriginally posted by Mahnitupa zar je on odigrao dobru partiju u chelziju??? Bolje mu je da se vrati u PSV!!
U pravu si, bio je o?ajan![]()
Nadam se da ce LIVERPUL osvojiti Ligu Shapmiona....ovi Italijani se uvek provuku, dosadili su i bogu i narodu!!
![]()
Originally posted by zbunjenaVala, poceo sam da ne podnosim jos vise to dete otkad je u Celziju. Svi ga dizu u nebesa a on samo prosecan. Gledam sinoc seriju 'Dream team', pominje se Majorka iz vremena Stankovica i 2000. kad su osvojili UEFA kup. To je bio igrac a ne ove umisljene zvezde. Sto, da nije imao tremu pa gubio svaku loptu koja mu je bila blizu nogu??? Ne volim tog Kezmana, nikad nisam.Originally posted by Mahnitupa zar je on odigrao dobru partiju u chelziju??? Bolje mu je da se vrati u PSV!!
U pravu si, bio je o?ajan![]()
Nadam se da ce LIVERPUL osvojiti Ligu Shapmiona....ovi Italijani se uvek provuku, dosadili su i bogu i narodu!!
![]()
Originally posted by ZvezdasBGZnas sta, jeste veliki strucnjak, veliki strateg, svaka cast, ali tek sam prekjuce zakljucio da mi taj lik toliko ide na nerve 'ja sam Bog, ne jebem zivu silu, cool sam, ko si ti' stavovima da sam zato i Celzi poceo da ne podnosim. Abramovic moze da kupi 100 Murinja a ipak se ponasa normalno.
....mozda je ipak malo previse da se Murinjo i ove godine popne na evropski tron. Posle toga verovatno da bi ga uramili u UEFA-nim vitrinama....![]()
Originally posted by GabrielSto, jel rekao nesto sto nije istina?
Znas sta, jeste veliki strucnjak, veliki strateg, svaka cast, ali tek sam prekjuce zakljucio da mi taj lik toliko ide na nerve 'ja sam Bog, ne jebem zivu silu, cool sam, ko si ti' stavovima.....
Originally posted by GabrielSlazem se. Jos kad takvom timu kao sto je Milan brani neko kao sto je Dida koji efikasno odbrani preko 90% shuteva na gol, mislim da je sasvim realno ocekivati titulu lige sampiona.
Jos nesto - malo ko ovde nesto voli Milan ali mora se odati priznjanje igracu kao sto je Kaka. Stvarno klasa.
Originally posted by ZvezdasBGNe da ima pokrice nego ima 100 pokrica. Taman posla da sporim coveka kao strucnjaka.Originally posted by GabrielSto, jel rekao nesto sto nije istina?
Znas sta, jeste veliki strucnjak, veliki strateg, svaka cast, ali tek sam prekjuce zakljucio da mi taj lik toliko ide na nerve 'ja sam Bog, ne jebem zivu silu, cool sam, ko si ti' stavovima.....
![]()
Iskreno vise mi na kurac isao Luxemburgo sa svojim izjavama....
Ovaj bar ima neko pokrice....
Originally posted by ZvezdasBGDida - Kaka - Sevcenko ! Najjaca poluga na svetu.Originally posted by GabrielSlazem se. Jos kad takvom timu kao sto je Milan brani neko kao sto je Dida koji efikasno odbrani preko 90% shuteva na gol, mislim da je sasvim realno ocekivati titulu lige sampiona.
Jos nesto - malo ko ovde nesto voli Milan ali mora se odati priznjanje igracu kao sto je Kaka. Stvarno klasa.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!