Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
Umirem od ženine pite krompiruše, a kako vidim umire i tašta, nijedna nema srca da joj kaže da se nada da je više neće praviti. Bar sam pomislila da joj kažem.
Korisnikov avatar
By gossip
sleepy

partying 2 days in a row
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
lego u 7 probudili me u 9 osecam se savrseno
Kaže Seren Kjerkegor u Ili/ili:
"Moja duša je tako otežala, da je nijedna misao više ne može poneti, nijedan udar krilom više podići u etar. Kad se kreće, leti nad samom zemljom, niskim letom ptice pred oluju. Mojim unutrašnjim svetom vlada mora, strah koji naslućuje zemljotres."
Korisnikov avatar
By Macan86
i ja žudim za tim danom...veruj mi
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sasvim solidno.
Imam dovoljno sladoleda, lepo sam naspavan i internet mi lepo radi.
Meni dosta.
Korisnikov avatar
By Taki
prehlađena sam :iskolacen: posle više od pet godina. zaboravila sam kako grlo boli, kako je teško raditi kad imaš očni pritisak a nos ti curi kao vodopad. glavobolja. nemam apetit a u pms-u sam ej. ne leži mi se, ne mogu. treba da nalakiram nokte a mrrrrzi meee. jedino što mi se kod ovoga sviđa je moj promukao glas. i što sam smršala 2 kila za sedam dana. nije dobro znam. al jebiga.
http://s27.postimg.org/xld6qzlgj/Photo_ ... _23_19.jpg" target="_blank
ionako će, kad ozdravim, da se vrate ta dva kila koja s vremena na vreme izgubim a ona me veoma lako nađu. kad vidim palačinke prepune kremom krai. šta ću... the heart wants what it wants. u zadnje vreme nemam slob. vremena za trening, jedino da probam metodu stavljanja lepka umesto labela.
  • 1
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!