Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
^ njujorski trans decaci, pazite da ne uzbudite prave muskarce koji su u javnom toaletu da se uzbudjuju a ne da vrse nuzdu.

Slika
Slika

Obozavam ovu danasnju omladinu, da ne kazem decu. Lepo posalju zahtev na faceu i odmah krenu sa konkretnom komunikacijom. E sad, sve bi bilo super da mali posle okvirnog dogovora da se vidimo za vikend nije izbacio patetican status u konstataciju da se oseca zaljubljeno. :smeh:
I opet stara prica i dilema, ako ga pojebes slede poruke "volim te" i tako to.
jebat il' ne jebat pitanje je sad? :hamlet:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
btw je l' pisete jel ili je l'
receno mi je nedavno da je pre bilo pravilno je l' a sad jel

ne znam da li su me zajebali :)
Korisnikov avatar
By Macan86
nemam pojma šta je od toga pravilno,ja pišem jel...al nemoj da se ugledaš na mene xD
Korisnikov avatar
By 李香兰
中国料理の今晩を食べる。。 ふたたび。中毒です。笑 :D
Korisnikov avatar
By bothways
OK, znači izašli smo na dva dejta, ja sam zaključio da mi se ne sviđa i nisam mnogo potencirao na daljoj komunikaciji. On je uskoro zaključio da nisam zainteresovan, pa je i on prestao sa komunikacijom. Posle dva meseca se javlja da pita koji je razlog i ja mu objasnim i on prihvati. I malo pre me obavesti da će me ukloniti sa FB, jer mu stalno iskačem sa strane, a sviđam mu se i ne želi da se samo družimo i eto...

:sigh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2750451#p2750451]alexandermagic napisao:[/url]Jezivo, Kragi. Ja bih se maknuo. :'(
ja sam iskljucivo za vezu i bio sam samo sa dvojicom. ^^

Elem, znam no upoznacemo se pa cu mu ja reci kako ne mogu da mu pruzim ono sto ocekuje. Puno radim, nemam vremena za vezu bla, bla, bla

Nisam bas toliki skot
iako je mali hot
:smeh:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2750448#p2750448]Macan86 napisao:[/url]nemam pojma šta je od toga pravilno,ja pišem jel...al nemoj da se ugledaš na mene xD
copy paste sa sajta kako se pise...
valjda tamo ne lazu

јел' или је л'
Пише се и једно и друго.

Кад је ли (л') упитна речца: је ли, је л', да ли, да л', би ли, би л', пише се одвојено и у пуном (ли) и у скраћеном облику (л). Скраћени облик је могућ само када се реч испред ли (л') завршава самогласником, није могуће хоћеш л' или јесам л'.

Кад је л део узречице (узвика): јел', јелте, јелда, ово л није део конструкције за постављање питања него се њиме исказује уверење говорника у тачност онога што је речено (зар не). Правопис (у речнику уз Правопис) прописује спојено писање (у разговорном језику), а у тачки 133 каже: ‚‚Одвојено се пише и узречица (у разговорном стилу) је ли; у множини се употребљава редуковани облик јелте.
Korisnikov avatar
By Macan86
Pišem nešto što mi je doktork tražila i shvatam da imam mali problem da objasnim moju sexualnu orjentaciju...Nije da ja sad imam neki problem sa tim što sam gay...samo ljudi to uvek koriste kao argument zašto bih trebao da se manem ćorva posla i eto kad treba da govorim o tome imam neki osećaj da moram da se pravdam i da branim svoju muževnost(koju i nemam baš mnogo)...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2750571#p2750571]Over the rainbow napisao:[/url]Nase zdravstvo je definitivno pobedilo - doktor, kome sam se zbog nekih problema javila, me ne leci, ali me leci lekar koji mi oci nije video. :mirth:
to i ne mora da bude tako loše kao što zvuči :D (s obzirom na to kakav može biti prvi a kakav drugi dr iz priče)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
S obzirom na operaciju koja visi u vazduhu, zaista je lose kao sto zvuci. :lol:
Večeras će u Zetri, a to je par stotina metara vazdušne linije od moje džamije, nekoliko srbijanskih pjevačica na nedozvoljen i odiozan način zabavljati sarajevsku publiku, pjevat će svi u glas: Molitva... molitva...
A prava je molitva zasigurno samo u vrijeme namaza i u džamiji. Eto tako, jedni će sa šejtanima vrištati i pjevati, a drugi će s melecima klanjati i istinski se moliti. Moliti se i za ove prve - da ih dragi Allah uputi na Pravi Put i da im podari pameti!
:arapin:
  • 1
  • 872
  • 873
  • 874
  • 875
  • 876
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!