Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Kupper
Opet sudjenje:doh: Bio je faul na Balaku. Ili - svaki sudija u Evropi bi sudio faul. Ali nebitno, Celzi je u polufinalu, to potpisujem.
Volim te kad priznas. :)
Korisnikov avatar
By Kupper
0-1 Inter-Milan
0-1 Bayern-Chelsea

Prvo poluvreme. Prva super, druga tuga:whatever:
Korisnikov avatar
By Kupper
3-2 za Bayern:up: Da je bilo jos samo destak minuta ko zna sta bi se desilo....eh, dokle sam dosao da moram za Bayern da navijam...

0-1 Inter-Milan (prekid)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Gabriel
3-2 za Bayern:up: Da je bilo jos samo destak minuta ko zna sta bi se desilo....eh, dokle sam dosao da moram za Bayern da navijam...

0-1 Inter-Milan (prekid)
dokle si dosao???? Otishao si toliko daleko, da si i nik promenio :no: :sw:

sta se desilo na utakmici Inter-Milan???
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena

dokle si dosao???? Otishao si toliko daleko, da si i nik promenio :no: :sw:

:kiss: :gric:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Odlicna tekma Chelsea-Bayern. Iako se videla ocigledna nadmoc Celzija ipak su se momci Zoze Murinja opustili pred kraj i na glupost primili zadnja dva gola.....
No na svu srecu Celzi je stekao dovoljnu prednost iz prvog meca pa je ova pobeda Bayerna od 3:2 samo moralna satisfakcija Bayerna pred domacom publikom. Najjace je bilo posle drugog gola Celzija kad je skoro ceo stadion poceo da napusta tekmu! :lol:
A sto se druge tekme tice, direktan prenos je bio na HRT 2 i tu je posle nepriznatog gola za inter u 71 minutu izbio haos i navijaci Intera su poceli na teren da ubacuju sta su stigli....baklje, flase, upaljace......Cak je jedna baklja pogodila golmana Milana Didu u glavu.....
Mec je prekinut, probali su da nastave kasnije (sto se i desilo na minut) ali je ponovo izbio haos, tako da je i zvanicno prekinut. Bice 3:0 sluzbeno za Milan, a Inter ce platiti najverovatnije ogromnu cenu od UEFA-e.
Dakle sve u svemu sasvim ocekivani razvoj dogadjaja...Milan i Chelsea u polufinalu.....
Celzi ceka pobednika danasnjeg meca Juventus-Liverpool (direktno na B92), A Milan boljeg iz susreta Lyon-PSV....
E da Sevecenko je blistao, a sto se druge tekme tice, tu je Lampard bio do jaja kao i Drogba....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Chelsea je konza. Ali onaj Lampard taj nije normalan... Pa on ce da presisa i Drogbu. :klap:

A kako li ce da prodje Juve veceras? Inter nije stigao dva gola razlike...

Po meni PSV vs. Lyon je najneizvesniji mec... Retko ko je uspevao da ostane neporazen na Philips Areni.
By Paris
Ja kao navijacica Milana priznajem da je gola bilo i da je sudija pogresio ponistivsi ga..ali zaista nisam ocekivala onakav rasplet i prekid:hypno:
Sto se tice Chelsea, on zasluzeno ide dalje.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Lyon vodi od 10-tog minuta protiv PSV-a u Holandiji golom Wiltorda....
U Torinu posle 25 minuta nema golova u mecu Juventus-Liverpool....Prenos ovog meca na B92.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zavrseno prvo poluvreme.....promene rezultata nema, dakle u Torinu bez golova i prilicno smor tekma, dok u Ajndhovenu posle 45 minuta gostujuci Lyon vodi sa 1:0 golom sa pocetka utakmice....
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by ZvezdasBG
Zavrseno prvo poluvreme.....promene rezultata nema, dakle u Torinu bez golova i prilicno smor tekma, dok u Ajndhovenu posle 45 minuta gostujuci Lyon vodi sa 1:0 golom sa pocetka utakmice....
jesi li ti otisao da gledas tekmu ili da glumis izvestaca ovde? :P :smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Juventus-Liverpool 0:0, totalno smor tekma, a dalje ide Liverpool posto je u Engleskoj pre nedelju dana pobedio sa 2:1. Ide "na noge" Celziju, dok je u Ajndhovenu bilo mnogo zanimljivije, mec je zavrsen 1:1 ali posto je takav rezultat ostvaren i sedam dana ranije u Francuskoj igrani su produzeci. medjutim ni posle 120 minuta efektivne igre nije postignut gol, preslo se na penale, gde je uspesniji bio PSV!!!!! 4:2 na penale.....
Dakle na moje veliko zaprepastenje dalje idu Holandjani....i na noge dolaze Milanu....
Bice zanimljivo 26 aprila kada se igraju prvi polufinalni mecevi i kasnije 3 maja kada se igra revans, posle cega ce se znati ko ce ici na zavrsnicu UEFA-ne lige sampiona u Istanbul....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
A kada je bilo žrebanje za polufinale? Hmmm... Mada OK je što CFC ide la Liverpula. Ima da ih razbiju brate! :trampolina:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
A kada je bilo žrebanje za polufinale? Hmmm... Mada OK je što CFC ide la Liverpula. Ima da ih razbiju brate! :trampolina:
Nema tu zreba, tu se po sistemu ukrstanja zna ko ce na koga u polufinalu.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by BlueUnion
Nema tu zreba, tu se po sistemu ukrstanja zna ko ce na koga u polufinalu.

zasu provalio sam to kasnije. Ma u autu sam ovih dana. :dropdead:
Korisnikov avatar
By Kupper
Finale Liverpul-PSV:klap: Eh, kad bi to bilo izvodljivo...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Gabriel
Finale Liverpul-PSV:klap: Eh, kad bi to bilo izvodljivo...
Jes pod uslovom da Cezlijevi igraci ne izadju uopste na teren.....:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dakle narode, usli smo u sam finish lige sampiona!
Sutra se odigrava prvi polufinalni mec na Milanskom "San Siru" izmedju domacina Milan-a i holandskog prvaka i po mnogima iznenadjenja PSV-a! Mec pocinje u 20:45 h naravno uz direktan prenos na B92. Revans ovog meca je 3 maja na "Philips areni"!

Prekosutra, dakle 27 aprila se igra i drugi polufinalni mec. Sada vec sasvim sigurni novi prvak Engleske Chelsea, docekuje na "Stamford Bridzu" "veliki" Liverpool i to ce biti zaista ostrvski derbi! Revansh se igra dve nedelje kasnije. Takodje i ovaj mec ce u sredu biti direktno prenoshen na B92.

Dakle narode, prognoze? :D
Sto se mene tice, Milan ne bi trebao da ima mnogo problema na "San Siru", dok ce po meni biti mnogo zanimljivije u sredu kada cemo gledati kakoCelzi drzi Liverpoolu lekcije iz fudbala. :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Milan-PSV sinoc 2:0, golovima Shevcenka i Thomasa.....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Isto to (?elzi u polufinalu Lige šampiona), samo malo druga?ije (ove godine su favoriti, a ne iznenaðenje kao lane), o?ekuje nas ve?eras na "Stemford bridžu", gde zahuktala mašinerija Žozea Murinja, koji ovoga puta ne?e morati da se krije po teretanama i "dimnim signalima" se sporazumeva sa pomo?nim osobljem, do?ekuje fudbalere Liverpula, kojima krv predaka proradi samo kada igraju u meðunarodnoj konkurenciji.

Duel "plavaca" i "crvenih" sudar je novog i starog: ?elzija koji je na dobrom putu da basnoslovnim bogatstvom Romana Abramovi?a uspostavi dominaciju u Evropi, i Liverpula, najtrofejnijeg engleskog kluba, koji je do sredine 80-ih godina prošlog veka suvereno vladao ostrvskim i kontinentalnim fudbalom.

- Znam da se ve?e šanse daju ?elziju, ali kada pobedite Juventus puni ste samopouzdanja i postanete svesni da možete da savladate bilo koga - kaže Liverpulov igra? sredine terena ?avi Alonso, iako nije baš jasno poreklo tolike samouverenosti Španca pred duel sa protivnikom koji je ove sezone tri puta pobedio njegov tim. - Znam da bi naši navija?i više od svega voleli da porazimo ?elzi, ali najvažnije je da se mi plasiramo u finale.

A dok bude pokušavao da savlada golmana doma?ih Petera ?eha, Alonso ?e morati da bude na oprezu i kraji?kom oka da posmatra položaj Frenka Lampara (zbog njegovog starta u novogodišnjem duelu ?elzija i Liverpula Alonso je pauzirao tri meseca):

- Skoro da sam i zaboravio na taj duel, oporavio sam se u potpunosti i veoma sam sre?an što smo u polufinalu Lige šampiona - kaže miroljubivi Alonso. - Ne krivim ga zbog tog starta. Nekoliko puta sam razgovarao sa Frenkom i izmeðu nas ne postoji nikakav problem.
Teško je pretpostaviti od koga Jiržiju Dudeku preti najve?a opasnost, ali sude?i po dosadašnjim duelima ?elzija i Liverpula golman gostiju najviše bi trebalo da strepi od Džoa Kola, "desetke" novog šampiona Engleske:

- To ?e biti sjajan spektakl za engleski fudbal, dva velika kluba, a tako veliki ulog: Finale Lige šampiona. Od toga su satkani snovi - mašta Kol naglas.
By Paris
:klap: :lizalica:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ParisX.
:klap: :lizalica:
Jos veceras da se desi ono sto je realno da ce se desiti i u Istanbulu cemo gledati ocekivano finale. :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Kežman je magarac.
Chelsea je ispao zbog njega.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Garcia u 4-tom minutu.....Jebi ga.....
By Paris
Originally posted by bigirl
Kežman je magarac.
Chelsea je ispao zbog njega.
Primili su go u 4-tom minutu, Kezman je usao u 70-tom....sve ako nisu ispali zbog njega:sw:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ParisH.
Primili su go u 4-tom minutu, Kezman je usao u 70-tom....sve ako nisu ispali zbog njega:sw:
Nisi objektivna, grobarko! :hypno:

Debil je propustio bar 3 sigurna gola. Iskreno se nadam da ?e ga se Abramovi? rešiti do slede?e sezone i uzeti nekog ko ume golove da daje, a ne samo kartone da prima i u ofsajde da upada.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bigirl
Originally posted by ParisH.
Nisi objektivna, grobarko! :hypno:

Debil je propustio bar 3 sigurna gola. Iskreno se nadam da ?e ga se Abramovi? rešiti do slede?e sezone i uzeti nekog ko ume golove da daje, a ne samo kartone da prima i u ofsajde da upada.
Vraca se u PSV, gotovo je izvesno....
By Paris
I tako..posle slabe igre i jedne jedine sanse u 90+1 minutu...dado smo go..tako da, i ako je rezultat 3:1 za PSV ( koji je stvarno igrao dobro)..Milan je uspeo da se plasira u finale :grin: ..gde ga cheka Liverpool:trep:
Next time PSV..(mozda kad se vrati Keza u njihove redove :D )
All in all..sreca prati velike:cheer:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Jbg... ja sam navijao za Milan, ali vise nego mi je bilo krivo PSVa na kraju. :vezan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!