Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
sudeci po zvukovima u stanu pored mene
mogu slobodno da zakljucim da mi se komsije jebu
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
koji troll moja lilit omg

svaki put kad sam u sred partije njoj se ili jede ili ide napolje ili hoce da se igra. inace je u fazonu u bore me human lemme sleep ffs
Korisnikov avatar
By Macan86
u ovoj zemlji jebe lud zbunjenog...sad mi traže 300 kurca i palca da mi refondiraju pišljivih 2000dinara...
Korisnikov avatar
By Madonna
Tell me WA

Say WA

I can't hear you WA

Even louder WA

Everybody WA

WA

WAAA
WAAaAA
PORADJAMSEEE
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749797#p2749797]mOwbid napisao:[/url]Koja je poenta doći ovde i pisati ovo? Stalno
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749793#p2749793]李香兰 napisao:[/url]8_8 とても疲れています、今日は良い一日だった。uh-huh.やった!
Ja mislim da je to zapravo jedini takav moj post koji ne sadrži neki youtube link/pesmu.

Ovo je pobogu random disclosure na kome nije sve za tebe, niti ti sve treba da razumeš. Ljudi pišu svakakve gluposti nebitne za tebe, samo što možeš da ih pročitaš. A ovo ne možeš.

Ako te toliko interesuje poenta, poenta je da pratim napredak svoje fluentnosti u jeziku kada sutra za par meseci izlistam svoje postove i između ostalog da izrazim kako se osećam i kakav mi je dan bio u ovom slučaju. Ne piše ništa pametno niti je to bila moja namera. Pišem to konkretno na ovoj temi jer meni odgovara, želim i mogu. Ako ti se ne sviđa, ne moraš da na isto obraćaš pažnju kao što i ja radim sa određenim postovima.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749814#p2749814]李香兰 napisao:[/url]

Ja mislim da je to zapravo jedini takav moj post koji ne sadrži neki youtube link/pesmu.

Ovo je pobogu random disclosure na kome nije sve za tebe, niti ti sve treba da razumeš. Ljudi pišu svakakve gluposti nebitne za tebe, samo što možeš da ih pročitaš. A ovo ne možeš.

Ako te toliko interesuje poenta, poenta je da pratim napredak svoje fluentnosti u jeziku kada sutra za par meseci izlistam svoje postove i između ostalog da izrazim kako se osećam i kakav mi je dan bio u ovom slučaju. Ne piše ništa pametno niti je to bila moja namera. Pišem to konkretno na ovoj temi jer meni odgovara, želim i mogu. Ako ti se ne sviđa, ne moraš da na isto obraćaš pažnju kao što i ja radim sa određenim postovima.
vidim postaješ sve bolja u tome :up: :up: :up:

* to sam ocenila po broju napisanih reči jer ne znam japanski :D
Korisnikov avatar
By 李香兰
どうも、エモ!

haha hvala, hvala :D

---

彼女の伝記はとても悲しいです。+_+ lixianglan

Najbolji su mi ovi sto ovdje navodno svracaju kako bi iscitavali doktorske disertacije, a sami nemaju ic da ponude, osim cike i vriske. Ako nemate priliku za ozbiljne razgovore ni sa kim u RL i to sto vas nitko ne sljivi ni 2%, zbilja nije problem ostalih forumskih clanova.

@ 李香兰

Kome se ti to pravdas ?
Korisnikov avatar
By gossip
hajde sto je novi sad najlepsi grad u srbiji
nego sto ima i najlepse momke :love:
  • 1
  • 869
  • 870
  • 871
  • 872
  • 873
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!