Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pakujem se.
I razmisljam se o necemu sto je majka rekla za mene pre vise godina, a nije ni svesna da je to u potpunosti tacno.
Korisnikov avatar
By gossip
slusam koleginicu koja OPET ima girlcrush
Korisnikov avatar
By Macan86
gledam neki dokumentarac o neandertalcima
By Ulix
Slušam Idil Biret kako svira Bartoka, pijem kafu i gledam kuče kako se svađa sa drugim kučetom preko terase.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Vratih se s posla, pa malo čitam vesti i naletim na termin "gender-fluid"
Ko da već nije dovoljna konfuzija zbog toga što svaki trans misli da je nešto poseban i jedinstven kakvog nigde nema, pa dodaju zvezdice, queerove i ostale egzotične notacije(cis, trans i ostalo), sad imamo i genderfluid.
Moram da priznam da iako mi je redundantan, ovaj termin mi je nekako još i najinteresantniji.

Ujutru sam devojčica, pa sam popodne dečko, a sutradan ću da pročitam horoskop pa ću da se odlučim :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749204#p2749204]Kiborg napisao:[/url]Vratih se s posla, pa malo čitam vesti i naletim na termin "gender-fluid"
Ko da već nije dovoljna konfuzija zbog toga što svaki trans misli da je nešto poseban i jedinstven kakvog nigde nema, pa dodaju zvezdice, queerove i ostale egzotične notacije(cis, trans i ostalo), sad imamo i genderfluid.
Moram da priznam da iako mi je redundantan, ovaj termin mi je nekako još i najinteresantniji.

Ujutru sam devojčica, pa sam popodne dečko, a sutradan ću da pročitam horoskop pa ću da se odlučim :D
A da se malo edukujes o svemu tome pre nego sto krenes da ismejavas?

Ont:
Pravim pauzu od ucenja.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Biram polja u kojima ću da se edukujem i to se uglavnom odnosi na realna polja nauke a ne na neke izmišljotine.

Što se pacijenata tiče, apropo te mantre "on je zdravstveni radnik", prema svima se odnosim sa maksimalnim poštovanjem i profesionalno, bez obzira na to šta mislim, i na moje ponašanje nikad nije postojao ni jedan prigovor, čak suprotno ;) Moj posao, a i ostalih zdravstvenih radnika, je da lečim ljude, a ne da ih klasifikujem na poslu i da filozofiram o njihovom načinu života.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
@kiborg: ti kapiras da ce za 500 godina trenutan vid lecenja ljudi da izgleda kao sto nama izgleda lecenje ljudi svetom vodicom i molitvom? ono, stvari se menjaju, ovo nije vrhunac nauke, pogotovu medicine. a ti ovde vredjas, i to debelo.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ajde samo procitaj sta si napisao i razmisli

evo izvuci cu najinteresantnije delove:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749204#p2749204]Kiborg napisao:[/url]Ko da već nije dovoljna konfuzija ...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749204#p2749204]Kiborg napisao:[/url]svaki trans ...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749204#p2749204]Kiborg napisao:[/url] redundantan...
evo izvuci cu i pogresne delove:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749204#p2749204]Kiborg napisao:[/url]Ko da već nije dovoljna konfuzija zbog toga što svaki trans misli da je nešto poseban i jedinstven kakvog nigde nema, pa dodaju zvezdice, queerove i ostale egzotične notacije(cis, trans i ostalo), sad imamo i genderfluid.
============================================================

(ja se izvinjavam ali mora nekad tako bezobrazno)
Korisnikov avatar
By Kiborg
@anhedonie:
Ako misliš da ću da diskutujem s tobom, guess again.
Samo da naglasim: Nemam ništa protiv trans ljudi, već protiv njihove terminologije.
Što se mene tiče, svako ima slobodu da se oseća kako hoće, da se ponaša kako hoće, da ima pristup svim resursima zdravstvenog sistema i ni jedno od tih prava ne sme niko da im osporava.

@svemirski:
Ništa ja tebe ne razumem, a lagao bih ako bih rekao da imam želju da razumem.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
pa sta ima da se razume samo sam citirao tebe i reko da nemas pojma
:P
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa kao ono potrudio si se i da objasniš zašto nemam pojma.

Edit:
Jedem žito, ostalo od zadušnica i mnoooogo je dobro.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
to ce neko ko zna bolje od mene to da radi
a malo ima i toga da mislim da ne bi vredelo
zbog toga sto nemas zelje, volje..u startu si nesto dobacio

edit: nemoj da mislis da te nesto napadam
samo sam hteo da izrazim da mi se taj tvoj stav ne dopada, to je sve

ont: kuckam kod koji ne mogu da isprobam
  • 1
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!