Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

ima previše sličnih tema, ovo je praktično opet nekakvo mlaćenje prazne slame, ali kada bi ovi novi forumaši (njih 7i po) išlo i kopalo po tim učmalim temam da odgovaraju... ima tamo dobrih postova, vrv bih i citirao nešto da me ne mrzi, ali za sada neka bude ovako:

sta je za vas veza, kako je definišete?
kada ulazite, sa kime?
kada ta vaša veza počinje? kojim datumom, kada se desi šta?
zašto ulazite u vezu?
šta odlikuje tu vašu vezu, koji je tempo konzumiranja te veze?
da li ste ikada bili sa nekim i taj vaš odnos mogli da nazovete pravom i istinskom ljubavlju?
da li ste osetili da ste u vezi sa nekim kome ste u tom trenutku jedini/jedina, da želi samo vas, i da je to uzajamno?
da li ste nekome beskrajno verovali?
da li ste slepo voleli?
da li zaista verujete u to da vas neko voli a jebe se s nekim drugim/a?

i šta god da vam još padne na pamet u vezi veze vi razvezite ako vam se veze a da ne bude totalno bezveze :blabla:
lemme try first
sta je za vas veza, kako je definišete?
Kao odnos izmedju dve ili vise osoba koja prelazi domen prijateljstva u intimniju sferu.
kada ulazite, sa kime?
Kad imam priliku :lol: U vezu udjem uglavnom posle procene karaktera i mentalnog sklopa partnera. To dolazi posle inicijalne fizicke privlacnosti da ne lazem.
kada ta vaša veza počinje? kojim datumom, kada se desi šta?
Ne pamtim datume niti oznacavam godisnjice itd. Pocetkom veze bih mogao nazvati onaj period intenzivnog druzenja posle uspesnog dejta. To moze biti period prvog poljupca, zagrljaja, sexa... Zapravo pamtim partnere od prvog trenutka kad smo se upoznali a ne kad je pocela veza.
zašto ulazite u vezu?
Da imam nekog da zagrlim. Da mogu da podelim dobre i lose stvari sa osobom na nacin koji ne mogu sa prijateljima. Da se ne probudim sam. Da mogu da gledam nekog dugo a da mu ne bude neprijatno. Da mogu na nekog da racunam da je tu za mene. Da imam nekog ko ce mi obojiti nebo kad postane sivo. Bezbroj razloga zapravo.
šta odlikuje tu vašu vezu, koji je tempo konzumiranja te veze?
Ovo zaista zavisi od partnera i nacina na koji se poklapamo. Vezu odlikuje energija koju joj posvetimo dok se gradi. Tempo zavisi od dosta spoljasnjih faktora tipa posao, slobodno vreme, skola...
da li ste ikada bili sa nekim i taj vaš odnos mogli da nazovete pravom i istinskom ljubavlju?
Ne znam. Bilo je uvek naznaka ljubavi tj u vise razlicitih odnosa sam voleo kako sam znao i umeo, i u tom trenutku je delovalo tako, gledano sa vremenske distance nisam siguran posto ne znam kako drugi ljudi definisu istinsku ljubav i mislim da je zaista specificna stvar vezana za to kako volimo i kako to ispoljavamo prema partneru.
da li ste osetili da ste u vezi sa nekim kome ste u tom trenutku jedini/jedina, da želi samo vas, i da je to uzajamno?
Da, u vecini veza sam se tako osecao.
da li ste nekome beskrajno verovali?
Da, i nije se lepo zavrsilo, ali lekcija naucena i zahvalan sam na tome.
da li ste slepo voleli?
Ne bih rekao.
Ljubav za mene ne znaci i veto na necije telo.
i šta god da vam još padne na pamet u vezi veze vi razvezite ako vam se veze a da ne bude totalno bezveze :blabla:
Pada mi na pamet da ne bih usao u vezu ako imam nerasciscenog emotivnog prtljaga. Nije fer novom partneru uskratiti taj mentalni prostor. Takodje iz vise veza iza sebe sam shvatio da je autentican pristup novom partneru veoma bitan, u smislu da je svaki covek poseban i jedinstven i da ga kao takvog treba prihvatiti bez previse projekcije iz proslih veza.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
fun topic ali

previse pitanja, premalo volje da ih odgovorim sada
By Sixto
Koliko imas ti vremena? Mislim to je ipak prica u sedam tomova i nemam sad ja tu prostora da sve elaboriram...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2748038#p2748038]Pauceti napisao:[/url]
ako taj kome si do tada bio jedini i koji je želeo samo tebe, u jednom trenutku poželi još nekoga, kako se tada osetiš, šta ti prolazi kroz glavu tad, a kako na to posmatraš hladne glave?
^
^
^
Moja sestra ima muza, ali joj je dosta cvijeca i hoce pare. Kako ih muz ne moze israt, muzu mene. Da nemaju djecu dobili bi qrac, pardon, dildo.

---

Sixto, daj se kontrolirat.

---

Medi, letimicnim pregledom uvodnog posta naidjoh na termin wubaw i evo, jos uvijek drhtim od nelagode i strave. Mozda nekad odgovorim, i to samo zato jer je tema tvoja. Blistavi Lave. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
sramno sto te muzu¸ ali posto imas golemu slavinu¸ mozes da izdrzis
Korisnikov avatar
By *deni*
o kakvim blistavim lavovima govorite? ja ovde vidim samo klozetirane pederke ņi govora da tu moze biti reci o nekim lavovima
Korisnikov avatar
By *deni*
to sto se vama dize na pojedince¸ ne znaci da treba da koristite pogresne izraze
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
lav je u horoskopu, a tim znakom vlada sunce pa ..

---

^ :lol:
By Deni5
Pa šta, i ja sam bik a tim znakom vlada Venera, a u podznaku lav ha.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2748069#p2748069]Madonna napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2748038#p2748038]Pauceti napisao:[/url]
ako taj kome si do tada bio jedini i koji je želeo samo tebe, u jednom trenutku poželi još nekoga, kako se tada osetiš, šta ti prolazi kroz glavu tad, a kako na to posmatraš hladne glave?
Dobro pitanje i svakako je najbitnije to resiti cim pre. Svim partnerima kazem u samom startu da sam poligaman i da postoji mogucnost da mi se neko svidi i kad imam partnera. Do sad nisam imao potrebu da imam jos nekog pored ali nisam ogranicavao partnera da uradi isto.
Ovde je kljucna iskrenost i potreba da se takva zelja komunicira. Ljubomora je nesto na cemu treba poraditi kod sebe, ma koliko da je neko tolerantan ili je u pitanju otvorena veza tesko je ostati hladne glave ako se pre toga ne preispitamo. To sto partner zeli jos nekog pored ne znaci da cu ja biti uskracen za nesto. Oko tih stvari sam dosta rascistio kad sam procitao: The Ethical Slut: A Practical Guide to Polyamory, Open Relationships & Other Adventures. Preporuka :up:
By Deni5
Meni je dovoljna jedna prava osoba i da nemam potrebu za nekim još, ni osoba to ne sme da radi, neka bude slobodan pa neka ih ima deset, što ulaze u vezu ako neće jednu osobu. Ako se neko ne zlaže sa mnom neka objasni zašto, a ne odmah da mi histeriše.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Svako ima pravo da bira u kakvu vrstu veze ce da udje, i da, postoje razliciti izbori ;)

Slika
By Deni5
To sam zaboravio da napišem da se ljudi razlikuju, nisam bio u vezi i ne znam kako bih reagovao da ima nekoga, verovatno ništa jer šta bih postigao da uradim nešto.

Histerišu neki kada se ne slažu sa mnom, na primer Madonna.
By Deni5
Tražiš način da ga opravdaš ccc, mada dobro, muka ga možda naterala.
stvarno me izluđuju sve te drame i rasprave oko monogamije, otvorenih veza itd. kao da postoji jedan jedini ispravan odgovor na ta pitanja. :roll:

enivej, bas sam nedavno pricao sa sestrom o tome sto je u konkretnom smislu ljubav prema drugoj osobi. rekoh da je za mene to, izmedju ostaloga, sljedece: kad nekoga volis, onda trebas znati koje su zelje i potrebe te osobe, te raditi tako da joj pruzis podrsku i pomoc u njihovom ostvarivanju i ispunjavanju, pazeci pritom da sebi ne skodis. jednostavnije receno, ako nekoga volim, hocu znati sto on hoce i kako ja tu mogu pomoci. reciprocitet angazmana se podrazumijeva, dok zelje i potrebe nisu nuzno istovjetne. sve naravno treba uvijek biti odradjeno u kontekstu medjusobnog postovanja i bez narusavanja osjecaja dostojanstva osobe koju volis.

to je naravno teorija, praksa je uvijek totalno ludilo. ^^ no, pomaze imati nekakve smjernice.
By Deni5
Napisao je "Ja ne mogu ni jednog decka da nadjem, a kamo li vise".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!