Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2746686#p2746686]elizevin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2746655#p2746655]Zvonki napisao:[/url]Otkriveni su gravitacioni talasi,znaci uskoro cemo putovati kroz vreme\prostor?
mislim "Gravitacioni talasi su vibracije dimenzije prostor-vreme koji se javljaju ubrzanjem svih oblika materije i energije. Njihovo postojanje je jedno od ključnih predviđanja Ajnštajnove Opšte teorije relativiteta, objavljene 1916. godine."
Ispada...da su stripovi Valerian moguci u stavrnosti..naucna fantastika se ostvaruje
Nisu otkriveni, samo su detektovani po prvi put direktno, indirektno su detektovani pre puno godina. Mislim, nije nista naucno fantasticno - masivne stvari kao sto su zvezde ili crne rupe savijaju prostor-vreme, a masivne stvari kao sto su neutronske zvezde ili crne rupe koje su u ubrzanju (npr. dvojni sistem crnih rupa) prave talasni poremecaj u prostor-vremenu.

Na sta si mislio kad si rekao da cemo "uskoro putovati kroz vreme i prostor"? Kroz vreme vec putujemo, samo u samo jednom pravcu, a sa sopstvenom planetom, suncevim sistemom, galaksijom, lokalnim jatom itd. putujemo kroz prostor ogromnom brzinom. Ali ni sa jednim ni sa drugim gravitacioni talasi nemaju nikakve veze.
Ok detektovani moja greska,a mislio sma na pricu o listu papira i o instant prolazu kroz rupu iz tacke a u tacku b kada se vreme-prostor iskrive(mislim na to da je list papira nase subjektivno shvatanje vreme-prostora),to je cak pomenuto u filmu interstelar
Korisnikov avatar
By Macan86
sad kad sam bio po cigare našo sam mali zlatni privezak...opet
By Garbo
Kad umres tesko je drugima.
Isto je kad si glup.
By Garbo
Ako ste tuzni sto vas niko ne voli na Dan zaljubljenih, setite se da vas niko ne voli i svih ostalih dana.
Dieux puissans que j'atteste!
Non, je ne souffrirai pas ...
Vous osez retenir mes pas!
Persides, privez-moi du jour que je déteste;
Dans ce sein maternel enfoncez le couteau;
Et qu'au pied de l'autel funeste,
Je trouve du moins mon tombeau.
Ah! je succombe à ma douleur mortelle ...

Jupiter, lance ta foudre!
Que, sous tes coups écrasés,
Les Grecs soient réduits en poudre,
Dans leurs vaisseaux embrâsés!
Et toi, soleil, et toi, qui, dans cette contrée,
Reconnois l'héritier et le vrai fils d'Atrée,
Toi, qui n'osas du père éclairer le festin,
Recule, ils t'ont appris ce funeste chemin.
Jupiter, lance ta foudre!
Que, sous tes coups écrasés,
Les Grecs soient réduits en poudre,
Dans leurs vaisseaux embrâsés!
Korisnikov avatar
By gossip
^
nije ti palo napamet da na ovom forumu mozda postoji neka osoba koja je hiv+ i koja moze da procita tako nesto?
zamisli kako bi se on/ona osetili?
zar ne trpe dovoljno diskriminacije i van ovog foruma?

ont:

ono kad se slikas u gacama(I do that sometimes) za instagram i mama vidi tu sliku :facepalm: :D
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2746932#p2746932]gossip napisao:[/url]^
nije ti palo napamet da na ovom forumu mozda postoji neka osoba koja je hiv+ i koja moze da procita tako nesto?
zamisli kako bi se on/ona osetili?
zar ne trpe dovoljno diskriminacije i van ovog foruma?

ont:

ono kad se slikas u gacama(I do that sometimes) za instagram i mama vidi tu sliku :facepalm: :D
jbg neko shvata humor a neko ne....meni je crni humor odbrana od takvih groznih stvari koje se desavaju danas u svetu
  • 1
  • 859
  • 860
  • 861
  • 862
  • 863
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!