Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
imaš prelepe oči...i ja eto ničim izazvan mislim da si prelep...i osećam se kao freak zbog toga što to mislim...ne zato što ne bih trebao da mislim da si prelep,jer jesi,samo milslim da je malo creepy od mene...
daaaa,ovaj...idem u ćoše da se sramim...
By Garbo
Ne mozemo da budemo prijatelji zato jer ne razumes moj humor.
Korisnikov avatar
By gossip
it's way too soon
I know this isn't love
but I need to tell you something
I really really really really like you ^.^
Korisnikov avatar
By Macan86
mrš svi u kurac...
Mrš maco...
Mrš kuco...
Mrš plišani žeko...
More mrš kravice što nam daješ mleko...

More mrš i tebi racvetano cveće...
i mrš tebi tvore što te niko neće...

mrš u kurac svima želim s puno sreće...
Život, Lezbijo, ljubav neka bude
za nas staraca strogih zlobni šapat
niti prebite pare ne vrijedi!
Sunce zalazi pa se opet rađa;
a kratkotrajnu našeg dana svijetlost
vječna smenjuje noć i san bez jave.
Daj mi tisuću poljubaca, još sto,
opet tisuću novu, zatim još sto,
a kad tisuće mnoge prebrojimo,
tad ih pomiješajmo kako sami
znali ne bismo - niti zavist čija
zla - koliko smo poljubaca dali.

Katul, Carmen V
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2706088#p2706088]Dark Walker napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2705796#p2705796]Dark Walker napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2705457#p2705457]Dark Walker napisao:[/url]Budi zanimljiv dok te ignorišem!
Razmišljala sam o tebi dok sam te ignorisala! :waldorf: Kasnije su mi rekli da si bio zanimljiv! To znači da nemaš samopoštovanje i zato ću te nagraditi!
^^
Korisnikov avatar
By Macan86
tek hvatate zalet zar ne...a sad će i kolovođa da vam se vrati...
Korisnikov avatar
By gossip
I tako ja danima sedim kuci i nerviram se,a znam da ti to sigurno ne radis,tako da zasto bih ja?

Ti si taj koji je mene sutnuo,i izasao kao "pobednik" i kapiram da je to nahranilo tvoj vec prevelik ego,ali kad malo bolje razmislim sutnula me je osoba koja je sebicna i samoziva i ultimativno kreten,tako da to i nije bas losa stvaar ne?
Korisnikov avatar
By gossip
pa i jeste i nije zavisi od slucaja
ovaj je imao konjukciju marsa i suncai sve to kvadrat saturn pa ti to sve govori
jako teska osoba
Korisnikov avatar
By gossip
dosla maca na vratanca
(al su se vratanca zatvorila)
Korisnikov avatar
By Macan86
ne pamtim ja tebe zato što si bio neko posebno čudo,ni zato što sam te ludački želeo...Bio si mi daleko od očiju,još dalje od srca...
Zaboravio sam u međuvremenu i kako izgledaš...jedino što pamtim je duga kosa boje čokolade i da je bilo nešto u vezi tebe što me je ludački privlačilo,ali se ne sećam više ni šta je to tačno bilo...
Jedini razlog zašto te nisam načiso zaboravio je griža savesti zbog toga što ti nikad nisam rekao...što možda i dan danas milsiš da sam bio cura koja te je trolovala zato što joj se moglo...
Mada i da sam ti rekao,ne verujem da bi pomislio drugačije...
Sve jedno...Setim te se ja ponekad ovako...Al ne laskaj sebi zbog toga,to je samo moja griža savesti i posledica mog porešno povezanog mozga koji pamti hipersenzibilnog momka koga nisam želeo da razočaram a ne nerazumnu kucku koja su ispao...Tako da se ja i ne setim stvarno tebe već onoga što sam mislio da si.
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 177
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!