Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
potpuno je infantilno koliko sam srecna zbog majice koju cekam godinama.

da ne pricam da samo cekam sve moguce prilike da je nosim
Korisnikov avatar
By Hys.
a verovatno ce je razumeti femice samo

point za to da je vide butchice je sto mi je na sisama
Korisnikov avatar
By gossip
a veceras Arrow Flash i Legends Of Tomorrow :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
(Ili samo okreni telefon, ako ti nije po defaultu upaljen rotation lock)
By Garbo
Nikad ti nije kasno da ustanes na levoj nozi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2746476#p2746476]李香兰 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2746350#p2746350]alexandermagic napisao:[/url]^
Mrvice, polako sa tom kavom, ostetit ces zelucanu sluznicu i smanjujes Fe u organizmu.
kako mislis da sam uspela da ostanem budna celu noc, ja koja inace spavam po 12 sati. pila sam je na silu.

nije crna turska kafa doduse, ne mogu da pijem to.
Vidi ovako, odmah su mi pale na pamet i druge metode za ostajanje u budnom stanju, a kako ukljucuju ledenu vodu, shamare i jak propuh, tebi ih nisam mogao predlozit. :ozbiljan:

---

Alo maneken :) sweet ... Kad ces kod nas ?
By Garbo
Kazu da Bog daje svakome onoliko koliko moze da podnese.
Mislim da je mene precenio.
Otkriveni su gravitacioni talasi,znaci uskoro cemo putovati kroz vreme\prostor?
mislim "Gravitacioni talasi su vibracije dimenzije prostor-vreme koji se javljaju ubrzanjem svih oblika materije i energije. Njihovo postojanje je jedno od ključnih predviđanja Ajnštajnove Opšte teorije relativiteta, objavljene 1916. godine."
Ispada...da su stripovi Valerian moguci u stavrnosti..naucna fantastika se ostvaruje
Korisnikov avatar
By Macan86
i tako...danas je na repertuaru Apocalyptica
Korisnikov avatar
By 李香兰
ye lai xiang
wo wei ni ge chang
ye lai xiang
wo wei ni si liang

a, a, wo wei ni ge chang
a, a, wo wei ni si liang

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2746655#p2746655]Zvonki napisao:[/url]Otkriveni su gravitacioni talasi,znaci uskoro cemo putovati kroz vreme\prostor?
mislim "Gravitacioni talasi su vibracije dimenzije prostor-vreme koji se javljaju ubrzanjem svih oblika materije i energije. Njihovo postojanje je jedno od ključnih predviđanja Ajnštajnove Opšte teorije relativiteta, objavljene 1916. godine."
Ispada...da su stripovi Valerian moguci u stavrnosti..naucna fantastika se ostvaruje
Nisu otkriveni, samo su detektovani po prvi put direktno, indirektno su detektovani pre puno godina. Mislim, nije nista naucno fantasticno - masivne stvari kao sto su zvezde ili crne rupe savijaju prostor-vreme, a masivne stvari kao sto su neutronske zvezde ili crne rupe koje su u ubrzanju (npr. dvojni sistem crnih rupa) prave talasni poremecaj u prostor-vremenu.

Na sta si mislio kad si rekao da cemo "uskoro putovati kroz vreme i prostor"? Kroz vreme vec putujemo, samo u samo jednom pravcu, a sa sopstvenom planetom, suncevim sistemom, galaksijom, lokalnim jatom itd. putujemo kroz prostor ogromnom brzinom. Ali ni sa jednim ni sa drugim gravitacioni talasi nemaju nikakve veze.
Korisnikov avatar
By gossip
i naterah se nekako da ustanem u pola 8
  • 1
  • 858
  • 859
  • 860
  • 861
  • 862
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!