Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
da ne baxuziram
od pocetka 2016 se nijednom nisam tako osetio
By Deni5
I kada sam sam nisam usamljen, imam sebe.
Korisnikov avatar
By elizevin
Nikad u zivotu nisam bila manje usamljena :sunce:
By Deni5
Nekada sam usamljen i kada su neki ljudi oko mene, tada mi je bolje da budem sam.
By Aven
Jesam. Očekivana posljedica kad ne želim raditi kompromise oko 'stvari' koje su mi bitne, ali svakako lakša od druženja nakon kojih se ne osjećam dobro. Najteže mi je biti okružena ljudima, a osjećati se samom.
Korisnikov avatar
By Madonna
Sudeci po prethodnom postu, lazem. Ali se i dalje ne secam tog trenutka o kom sam pisao. Poslednje cega se secam je 2008.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Da osecams e usamljeno,osecams e usamljeno jer mi je majka sada mnogo bolesna jer gledam zenu koja bukvalno kopni,usamljen sam jer radim posao koji ne volim da bih zaradio bedu od plate,usamljensam kada izmerim kevi secer a on padne na 3.7,usamljen sam jer sa svime time moram sam da se izborim,trenutno sam u oku oluje...
žao mi je što to čujem zvonki, ali to su neke nužnosti života,
bolje da ih istrpiš sada kada si mlađi nego posle.
ali za to prosto nema utehe, to je ono stenje o koje nekada moraš da se razbiješ.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ razumem kroz sta prolazis :hug: ; uteha je malim stvarima.
Korisnikov avatar
By Mage
More alienated than lonely... Vrlo cesto se osecam kao da sam vanzemaljac i da jako malo zajednickog imam sa ljudima oko sebe. No, sa druge strane moguce je i da se veliki broj ljudi oko mene isto tako oseca...
Korisnikov avatar
By Zvonki
mage isto sam se i ja nekada osecao jbg sada se trudim da se zblizim sa ljudima oko sebe,mislim ne trudim se (ako bih se strudio to bi bilo da radim na silu) ipak saslusam ljude i ako razumem sta imaju da mi kazu ok a ako ne onda nista,ali izbegavam da se odvajam od ljudi
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
nisam. nikad nisam bio i nikad necu, jer uvek imam sebe
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jesam.
Samo sto mislim da je to vise stvar trenutne situacije i traume selidbe nego realna stvar.
Nemam nijednog prijatelja ovde. Jezicke barijere. Novi poceci. Ne pomaze mi mnogo sto ostajem u kontaktu sa ljudima koji su ostali u Novom Sadu. Njihovi zivoti idu dalje.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ been there.

sve zavisi od toga kako se postaviš. ne sumnjam da ces se (relativno) brzo i tu, gdogod da si, umrežiti. srećno!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!