Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By flexibilitascerea
Iako znam da su male šanse da je ovde dovoljan broj osoba koje ih koriste/su ih koristile, mislim da je dobro da imamo takvu temu u slučaju da se neko pojavi.

U Srbiji ne postoji način za kupovinu binder-a i uglavnom ih osobe kojima su potrebni naručuju preko interneta ili preko giveaway-a, ili pak prave svoje ili koriste neke alternativne metode (napr. presavijanje sportskog grudnjaka).

Bilo bi odlično kada bi, u slučaju da ste post op ili vam jednostavno više nisu potrebni napišete veličinu i/ili još neke detalje o istom da bi vam se oni kojima su potrebni mogli javiti i dogovoriti oko preuzimanja.

I iako su binder-i možda nebitni u odnosu na sve probleme sa kojima se trans* ljudi u Srbiji suočavaju, svakako da je i olakšavanje ovakvih "sitnica" poželjno. :)
Korisnikov avatar
By Andre87
Super ideja :) ..Meni nije bio potreban steznik jer sam bio(i ostao nakon trudnoce) skoro ravan(zbog nedijagnostikovane kongenitalne adrenalne hiperplazije)..tako da sam najcesce koristio isecene najlon carape da izravnam bradavice..ili oblozene flastere.
Korisnikov avatar
By Macan86
kako je meni ova tema promakla? :kesa:
ovo je odlična ideja...i mogla bi puno da pomogne nekom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!