Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
u ovom kontekstu "rado bih se jebala", zato "za butchicama"

a znaci i to sto ti kazes
Korisnikov avatar
By Night
Hvala. Prva asocijacija mi je bila da je kovanica od jebati i bezati XD Pa ispada neko ko je cedan ili sta vec, a onda sam poceo da citam situacije s tim znacenjima koje ste opisali.
Korisnikov avatar
By Hys.
zapravo, hm, ja uvek kad kazem on/a je jebezljiv/a mislim na to da se ta/j rado jebe.

kompliment, in maj buk :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
a.magic, that's what I thought
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726663#p2726663]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726600#p2726600]emo_haos_ napisao:[/url]da sam stalno namrgođena
da sam preozbiljna

o.O
Svaka slika na fejsu - ogroman osmeh na licu. :D

Ont:
Svasta pricaju, al' ono - nije da me nesto interesuje.
jesi li sigurna da dobar profil gledaš :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
A rekla big da jeste. :)
Jedino ako se nije neka tvoja dvojnica pojavila medju mojim prijateljima. :lol;
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Naisao na profil(gej) liku koji najvise tracari da sam gej xD
Korisnikov avatar
By Macan86
da sam dobio grip namerno...i izgleda da su svesni da im je klinac toliko nemoguc da su ljudi spremni i da se dobrovoljno razbole samo da pobegnu od njega xD
Korisnikov avatar
By Madonna
A pa pa pa papapapazise
Devojka losa dobro mazise
U ovom gradu nema takvih deset
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Друг ми је вечерас рекао да сам феминиста. :прауд:
Korisnikov avatar
By Night
Da mi na celu pise da sam kurva.
Korisnikov avatar
By scout_finch
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732856#p2732856]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732754#p2732754]scout_finch napisao:[/url]da nikad ne "iniciram druzenje"
^ :lol:

on topic:
ne'am pojma, a toliko ohrabrujem ljude da mi saspu u facu šta god imaju da mi kažu. :shrug:

ovo deluje kao eufemizam za iniciranje seksa, al' nije majke mi to.

rekose mi drugarice da ih nikad ne zovem da se druzimo, a posto sam ih citirala stavila sam navodnike. i tako.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Da imam snažno razvijen motiv postignuća. Pa dobro.
Korisnikov avatar
By Taki
uh ima dosta al evo par primera što sam čula ovih dana.
... da sam ćutolog jer nikako ne mogu da saznaju s kim se jebem. polomiše se dušmani da znaju, a blokirani su na fejsu. i samo čujem LEZBEJKO!!! ha ha... meni je to kompliment... više volim lezbača al dobro sad.
... da sam radodajka koja spava sa trojicom za jedno veče :lol: to sam čula u klubu od momaka koji mi ne veruju kad kažem da obožavam pičku, da balavim za pičkom, da spavam pored pičke, da doručkujem pičku. detza u sxkolama kat ucxe padezxeema da usmu peecxku kao prymer, mnoko lepo zvucxy kat se menya po padezxnjaceema. I onda usledi ono čuveno - ALI TI NE IZGLEDAS GEEEJJ :smeh: *lupim se po čelu* opet sam zaboravila dugu kod kućeeh :/
... da ću da se udam i rodim blizance :lol:
... da sam uobražena čujem skoro svaki dan. to obično kažu ljudi koji mi nisu pružili ruku ni da se upoznamo. i da ne valjam :lol: i to obično ovako ide:
- tanja ne valjaš
- a štooo? O_O
- pa ne valjaš, znaš ti što *tišina*
O_O :smeh: ALI NE ZNAM BUDALOOOO.......... zato što ne volim više qrac, ŠTAAAA?!?!?!
... izuzev ženinih svakodnevnih komplimenata, drug mi po ko zna koji put rekao da sam ekscentrik ^^

uglavnom uvek vode negativni komentari :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!