Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
dobro što si automacki prestao da mi pišeš kad si mi video fotke i skontao šta sam,inače bih živeo u nekoj zabludi da si pristojno ljucko biće vredno prijateljstva i takve gluposti....
By Deni5
Što se muških osoba tiče svima zajedno da su kreteni, osim jednom koji sam mislio da je kreten pa onda sada mislim da nije, ali videću uživo.
Korisnikov avatar
By Madonna
Jebala te ona u picku, onom njenom frankenstajnskom bradom.
By Deni5
Imamo dve zajedničke stvari, možda postoji i još neka :)
By Deni5
Šeta što ode sada, ali vratićeš se haha.
Korisnikov avatar
By gossip
what is this obsession I have for you?
it's not love...
By Deni5
Postalo mi je nebitno, što je u stvari dobro.
Korisnikov avatar
By Macan86
Prekinite da pričate o meni kao da nisam tu,čujem vas!

I šta ako nisam imao dečka već četri godine? Nisam ja dužan da nađem momka samo da vi vidite da ga imam nego treba da se nađe neko ko meni odgovara.Nisam im ja kriv što oni nisu zanimljivi ili su konjine neotesane.
I od kad je to neko životno dostignjuće da nađeš dečka? Šta će to da mi reši? Kako to može da mi pomogne u životu?
Korisnikov avatar
By mOwbid
ponesi kutyoooo, hocu da se kupamo
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Mogla bi da resis da dodjes, da te vidim, za promenu...
By Kragi
Sinoc sam brisao sve poruke u in/out i ostalim boxovima i izgleda obrisao i one koje su neprocitane. Nenamerno. Zapravo nisam ni znao da neprocitana poruka moze da se izbrise tako da korisnik kome je namenjena ne moze da je procita ili vidi :nerd:
P.S.

jebite se obojica jer to mozete i preko poruka da mi kazete ^^ a narocito onaj mali koji je tu da se utrpa po svaku cenu a jos ispade da me nije video a jeste nego je to bila neka sledeca poruka tipa 'ok, vazi, cao'. Nista bitno :)

E kurac vise saljem u2u.
By Deni5
Šta ti misliš ko si, ako nisi znao poprilično sam tvrdoglav i ne može meni niko da govori šta da radim. Baš me briga za tvoje poruke i slike, ne zanima me to i ne zanima me što ti ne znaš šta hoćeš i hoću da ti odgovorim i ovde i na poruku i to će biti kraj naše komunikacije koja nije ni počela, neće niko na meni da leči komplekse i marš!

Šalji ih sam sebi, pa sam sebe napiči...marš :)
Njah, batali me pasivne agresije (:

Doduse, nacin na koji se ovde bavis mnome je mnogo zabavniji i prijatniji od onog kad me koristis kao orudje za 'hranjenje sujete'. To da li si tvrdoglav, kako sam kazes, me ne zanima niti je u komunikaciji sa mnom neophodno da se bavis sobom obzirom da mi, eventualna, nova saznanja nista ne znace ma koliko insistirao na tome. Mozda bi nekim drugim ljudima koji svoje fotke salju tendencioznije i sa namerom bila bitna, no meni nisu.
U nadi da mogu da se uzdam u tvoje reci (ovde napisane), nadam se da ces me ubuduce lisiti svog prisustva u mojoj komunikaciji sa drugima dok tvoju histeriju, nedojebanost i ego, da se pretpostaviti, mogu da tolerisem.
Hvala na razumevanju. Unapred zahvalan, Kragi :kragi:
Korisnikov avatar
By Macan86
this stuff is going a little in the uncanny territory...i'm not sure if i should be flattered or just freakout...
A: ja sam i kapriciozan i težak i imam visoke zahteve, ali sve to od svog novca, svog vremena i prema sebi, draga moja. To što ti radiš je jer si bezobrazno derište, a ovo poslednje što ću reći na tu temu jer ne volim da govorim drugima šta da rade i gde greše. Majka treba da te vaspita, a ona je ista kao ti, toliko od mene.
Korisnikov avatar
By Neutron
Dosadno mi je. I nisam uradio nista od onoga sto si mi rekao.
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 177
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!