Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2743182#p2743182]HalfJack napisao:[/url]:') Next season, Survivor > Zrće.

Morat će preživjeti domoroce partijanere kako ih gađaju alkoholima, kondomima te špricama. To bi bio pravi challenge.
:'D

Mislim da bih teže preživjela Zrće i tu ekipu nego australijsku pripizdinu. Majke mi. <'3

"Što ne biste voljeli čuti na prvom sastanku?/Dealbreaker"

- Obožavam ljetovati na Zrću.
Korisnikov avatar
By HalfJack
:rotflmao:

Dealbreaker indeed. Zrće ili Ultra na Poljudu. :love:

Inače bio je jedan krasan review Ultre, govna po zidovima, more šprica, mmm... :love:
Korisnikov avatar
By scout_finch
gledala kingdom drugu sezonu. prva bila malo bolja, al' je i druga ok. cekam da izadje daredevil i americans.
Korisnikov avatar
By gossip
gledao legends of tomorrow
dopala mi se epizoda
sarah :love:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Shameless! :love:

Pomislio bi čovjek da će sa 6. sezonom kvalitet serije već polako početi da opada ali oni naprosto oduševljavaju sa svakom novom epizodom! :hyper:
By filipkum
Rabia spanska zombi postapokalipticna serija, il tako nesto. Lepo uradjeno Spanci umeju da urade dobru sf seriju sa vrlo malo specijalnih efekata. Svidelo mi se, dobri su glumci
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Gledao sad Legends of Tomorrow pilot, na istom je nivou kao flash i arrow. Kome se te dve svidjaju, i ova ce

trebam jos i shameless novu da pogledam, kao i the magicians. cim nadjem vreme
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Odgledao novu epizodu The Fosters. Treba se podsetiti šta se sve izdešavalo.... Šteta što se zbog svađe glumaca raspada moj omiljeni par, al jbg...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pored sveg skepticizma, reših da pogledam prvu epizodu Lucifera. And it was good. Ova serija obećava :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Lucifer<3

off: tako se zovem/sam se zvao u svakoj online igri koju sam ikad igrao. evo i u LoLu sam sad Lord Lucifer. zaljubljen sam u ime totalno. a nisam satanista i promise
Korisnikov avatar
By Hys.
si siguran? dont dich it antil ju si it

omg pa to je onaj Lucifer kog cekam sto dina, od Gejmena :radosnice:

Konacno imam seriju!
Korisnikov avatar
By Waldorf
Upravo skidam And then there were none. Ne stidim se reći da sam malo pišnula kad sam videla postavu.

Odgledala Lucifera pilot - Tom Ellis je toliko jbno harizmatičan da već vidim da ću mnogo štošta ovoj seriji oprostiti.

Vidim da će Legends of Tomorrow još više vući na campy, zabavni over-the-top faktor superheroja, te ga u tom smislu i prihvatam. Plus, ja baš onako žešće volim time-travel SF.

Spremam se da gledam Dickensian, ali nikako da se latim.

Gledam Madam Secretary, jer uvek volim te Bela Kuća sapunjare. A nedostaje mi West Wing godinama već.

E, da.. i gledala prvu epizodu Stan Lee's Lucky Man i poprilično mi se dopala. Neka druga vrsta "super heroja". Neupeglanog i nevoljnog i igra ga James Nesbitt koji je svakako meni uvek prezanimljiv za gledati. Jedva čekam da vidim šta će dalje.

Gledala sam još neke pilote, ali nažalst gomila ide u "the-fuck-did-I-just-watch" kategoriju.

Edit: Setih se i Shannara Chronicles. S ozbirom da knjiga nikakvu emociju kod mene nije izazvala onomad kad je čitano, a jedino se sećam intenzivne dosade, serija je prilično zanimljiva, ako se ne očekuje ništa više od tra-la-la fantasy-a.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Teen Wolf :love:

Počeo da gledam i Shadowhunter. Priča jeste zanimljiva, ali nisam siguran da ću moći da podnesem toliko lošu glumu. Ću joj dam još par epizoda fore....
Korisnikov avatar
By Hys.
lucifer je fan fan fan :D!
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^
^

gledam i ja. citao sam i volem mortal instruments. a da je gluma ocajna, jeste. cisto sumnjam da cu da je dropujem ma koliko ridiculous it becomes :D
By filipkum
The outsiders prva epizoda i bas mi se svidja, nisam gledao Sinove anarhije i ne mogu da poredim, posto je zbog glumaca i tematike povezuju s tom serijom, ali definitivno planiram da gledam i dalje, bas zanimljiva
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Shannara Chronicles.
Mislio sam da će ovo biti obično sranjce ali serija uopšte nije toliko loša. Barem prva epizoda. Jeste da je počelo malo previše intenzivno za moj ukus ali ok su efekti, gluma nije loša, kul muzika podiže cijelu priču. Očigledno da je produkcija i više nego pristojna. Treba pružiti šansu. :yes:

Slika
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
TVD konacno jedna dobra sezona. So glad Elena was written off.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2744707#p2744707]Dr_Shortbus napisao:[/url]Shannara Chronicles.
Mislio sam da će ovo biti obično sranjce ali serija uopšte nije toliko loša. Barem prva epizoda. Jeste da je počelo malo previše intenzivno za moj ukus ali ok su efekti, gluma nije loša, kul muzika podiže cijelu priču. Očigledno da je produkcija i više nego pristojna. Treba pružiti šansu. :yes:
Povlačim tvrdnju. :sigh:

Ali muzika je i dalje dobra. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
originals i tvd :awesome:

nikako da krenem da gledam lucifera
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!