Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Aven
Downton Abbey, S06 - 6/10

Slika

Serija nakon koje se uvijek dobro osjećam. :)
Što se kvalitete tiče, trebala je završiti još prije dvije sezone.
Supstanca se počela cijediti u limunadu; s puno vode, a malo limuna.
By filipkum
And then there were none mini serija od tri epizode po romanu Deset malih crnaca od Agate Kristi, dobra je, a Aidan Turner je veoma seksi
Korisnikov avatar
By Dirrty
X files miniseries (6 epizoda) kreće u januaru... :awesome:
By Ulix
Da li je neko gledao Mozart in the Jungle?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Uzeo ja da gledam prvu epizodu shamelessa, i provalim da prosle godine poslednje dve nisam ni odgledao :ozbiljan:
By Aven
Masters of Sex, S03 - 7/10

Slika

Zasapunili su ovu treću sezonu, ne znam što će iscijediti u četvrtoj.
Libby i Betty su i dalje odlični likovi. <3
Sviđaju mi se scene u kojima tresu ormare starim ormarušama poput Bartona:

Barton:
Your friends last night, men like that make it harder for all of us. They've got to put on a show with their voices, the way they move, giggling like a bunch of girls. You know, why can't we present ourselves to the world as men, like any other men? Show that we're strong?

Jonathan:
Do you think that that's the first time they've been kicked out of a bar by angry drunks? Beaten in the streets? They've had to claw and scrape for every shred of dignity that they have. And it's men like you, cowering behind closed doors in your business suits - you're the weak ones.

Next: Mad Men. Napokon.
Korisnikov avatar
By elizevin
U skorije vreme sam pogledala prvu sezonu Dark Matter, a sad zavrsavam prvu sezonu Killjoys, obe akcioni sf, obe nista posebno.
Skinula sam i Mr. Robot, Jessica Jones i Sleepy Hollow, posto za te imam preporuke, pa cemo da vidimo :)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
kad se frenk istripovao da ga gleda isus :krezavi:

ili kad se zali jehovinim svedocima :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Aven napisao:Next: Mad Men. Napokon.
Jesi gledala već ili prvi put krećeš? :D S tom serijom nikako da krenem, kao i Masters of sex. :sigh:

Skidam Walking dead, kao s time krećem. Kao.
By Aven
Prvi put. Preskočila sam 3 kultne serije za koje mislim po preporukama da bi mi se mogle svidjeti: Mad Men, Sopranose i The Wire. Mad Men je sad bio izbor jer se fino uklapa u godine kad se odvija i radnja Masters of Sex. Da, i Walking Dead sam preskočila.

Btw, pri kraju sam Survivor: The Australian Outback, S02. Jedna od najboljih sezona, kao što si i sam rekao. Odličan cast i uzbudljive epizode. Kao da prvi put gledam. 10/10. :love:

Ovi u prvoj Borneo sezoni kao da su bili na godišnjem odmoru naspram njih. Nevjerojatno koliko su se u samo jednoj sezoni razvile igra/produkcija i strategija.

Jedino što ih je baš teško gledati tako izgladnjele, na pola šalice riže tjednima. Onda im još poplava kad su bili odsutni zbog igre rasturi shelter i odnese limenu kutiju s tom jadnom rižom pa ga takvi nejaki moraju opet graditi. :sniff:

Kaže se 'daj čovjeku moć da bi vidio kakav je zaista', ali ovdje se vidi da isto vrijedi i za oduzimanje hrane i količine na koju je (čovjek) navikao.

Favoriti:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
Sopranosi. :drama: Kultna serija, koju ja rado beskonačno preskačem. Ako sam i nešto odgledao valjda jedna dvije epizoda, ali ništa konkretno s njima nisam uradio. Pripisao sam rađe taj neinteres jer mafijaška tematika u serijama/filmovima me je oduvijek ne oduševljavala (The Godfather filmovi, slični slučaj... yawn).

---
Što je Survivora tiče, Tina kasnije je komentirala kada se ponovno pojavila s kćerkom (?) u što se pretvorio Survivor. Par epizoda i eto ti drame. :lol: A ona se naradila kao konj u prvoj sezoni. Cijela ekipa druge sezone mi je bila just fine. Čak i villan crazy bitch Jerri :giggle: Sjećam se čak da davno sam to gledao na tvu.

Jedino ta Elisabeth se pojavljivala u nekom talk showu i demonstrirala svoju republikansku narav. All the shit that came out of her mouth. And she seemed so sweet. :radosnice:
By Aven
Još mi je ostala zadnja epizoda u kojoj Tina pobjeđuje, ali žena je zbilja zaslužila pobjedu. Ostala je maksimalno stabilna koliko se to moglo pod tim uvjetima i ljudima koji zbog gladi pucaju po šavovima. Mene je osvojila kad je po mrkloj noći uočila limenku s rižom koju je odnijela nabujala voda, skinula tenisice i skočila po tu rižu. <3

Slika

Vidjela sam da se Elisabeth kasnije nešto provaljivala. :/
Šteta. Gledajući tu sezonu par puta mi je došlo da ju zagrlim ili ušuškam.
Preslatka mi je. Kao neka izgladnjela, slatka i hrabra mišica. : D

Slika
Korisnikov avatar
By Morpheus
True Detecitve prva sezona,preporuka ko nije pogleda. Sjajna ekipa
Matthew McConaughey i Woody Harrelson u ulozi detektiva. Drugu jos nisam stigao da odgledam. Trenutno cekam nove epizode X Files od 26.01. na Fox-u :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
O da, kada je preplivala po rižu. <3 Tko je ono komentirao iz prve sezone, Rudy? Kako su ovako i onako retardi što su kamp imali na plaži :lol: They had it coming. : 'D

U kojoj sezoni su izgubili najviše kila? Inače, ovi u Australiji su mi se baš činili anoreksičnim na samom kraju. Jedino ih je nadmašila onaj kostur od žene Courtney. https://www.youtube.com/watch?v=jZRe7CWacBc" target="_blank 2:02 :'D
By Aven
Ne znam u kojoj su sezoni izgubili najviše kila, nisam gledala negdje od S05 - S13.
Obično se najveća brojka kretala oko 30-ak kila. Tina je izgledala ko kostur u zadnjoj ep.

Pogledala sam sad Reunion. Zanimljivo je da Tina uopće nije bila odabrana u originalnu postavu već je bila alternativa ako netko odustane. Nazvali su je 3 dana prije nego što su kretali za Australiju. :D

I propustila sam do sad čuti koliko gaća smiju ponijeti za tih 42 dana - troje gaće + samo jedna četkica za zube za svako pleme. :D

Mitchell, lik koji je rano ispao je rekao da je psihički brzo pao jer je mislio da će ih produkcija hraniti kad se ugase kamere. :'D

Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
:lol: Mitchell. :') Sjećam se toga, onda kada je skužio da ga nitko neće hraniti shit suddenly got real. <3 A to o gaćama nisam razmišljao. Sjećam se da je Kimmy smrdila jer se prala u onoj vodi? A vrlo blizu je netko do nje bacao ostatke riba u vodu :lol: A ovako i onako će smrditi. A inače te neke sezone više su ljudi najebali, em klima (padanje kiša, nespavanje itd.) em neki nisu uistinu imali dovoljno hrane. Ne sjećam se više koja je sezona to bila, sjećam se da su jednom upecali neku sićušnu ribu i onda cijelo pleme je to dijelilo. Tamo ne bih izdržao jedan dan valjda.

Hrvatska verzija Survivora je bila patetična. Jedna i jedina sezona. <3
By Aven
Kimmy je smrdila jer se uopće nije prala. :lol:

Michael joj par puta "diskretno" pokušao reći da joj je crno oko vrata. :'D
Michael je onaj lik što je zaspao i pao u vatru pa je hitna došla po njega.

Uopće se ne sjećam HR verzije, osim da je pobijedio onaj Vazmenko. :D

Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
A da, nije se prala. Ma sjećam se da su dobili challenge pa je Mike bio sav sretan da će konačno ovu oprati sa sapunom, lol.
Hrvatski survivor Iva Jerković je dobila gastritis. A i nešto je komentirala kasnije da su pobirali opuške s poda. Vrhunska sezona.
By Aven
:lol:

A kud si ih to odveli? U Crikvenicu? :lol:

Sad si vizualiziram Ivu Jerković (s gastritisom) u badiću kako kupi opuške sa stijena. :'D
Korisnikov avatar
By HalfJack
:') Next season, Survivor > Zrće.

Morat će preživjeti domoroce partijanere kako ih gađaju alkoholima, kondomima te špricama. To bi bio pravi challenge.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!