Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
gladna sam, a na dijeti
takav je zivot moj.
Korisnikov avatar
By Madonna
bože oprosti im, ne znaju koliko su ružni
I jos jedan random post isprovociran ovim 'zelim da budem roditelj' temama.

Obzirom da je pre jace od godinu radio neku formalnu operaciju fimoze za koju su se cekali uslovi u smislu njegovih godina kako bi se ista obavila i obzirom da sam ja tada svakodnevno visio na decijoj hirurgiji kc-a ima sam prilike da vidim svasta.
Dete od tri godine u zavojima ko mumija a onda ti objasne da se u kuci kuvao dzem te da je ono upalo u serpu vrelog dzema koju smo stavili na pod prostorije gde smo pustili dete da se seta bez nadzora.

Naravno, to je nrsrecan slucaj i roditelji nece odgovarati.
By Kragi
Pa da, meni su nekad i u nekim situacijama mnogo vise za postovanje oni koji svoju decu lepo ostave u dom za nezbrinutu decu jer znaju da iz nekog razloga nisu sposobni da ih gaje (ma koliko tu bilo one odgovornosti tipa sto ga pravis/radjas ako ne zelih) od budala iz mog primera recimo. Negde bi ti, zbog zanemarivanja, dete oduzeli. (:
By Deni5
Nemaš obuću za sneg-idi bez obuće poyy.
Korisnikov avatar
By Madonna
bože kako mi se sere od ovih debila
Instaliram fb msger kako bih ti udovoljio a onda mi se desi to da mi malo, malo iskace poruka sa sve tvojim ocekivanjem da ti svaki put posvetim bar dva sata vrenena. Aj sto sam se odvikao od takvog nacina komunikacije, ali ono imam ja jos dosta stvari na koje moram da mislim osim tebe. Da stvar bude jos gora, mislim da su tvoje obaveze vece pa fakat nikako da razumem i to odakle tebi 'vremena' za tako nesto? Nekad mi licis na nezrelu tinejdzerku a ja u svom 'glumatanju' dzentlmenstva stalno gledam da ti udovoljim iako mi je nekad stvarno tesko da to sprovedem u delo. Tesko zato sto me opterecuje, smara i nervira u krajnjem slucaju.

Jebo me onaj mrtvi otac da me jebo :zid:
ima više od desetak godina kako su moji rušili neki zid ovde u dvorištu i u njemu našli dva bronzana prstena...e juče mi je keva nešto preturala po nekim kutijama s nakitom i iskoristio sam priliku da ih slikam.Najverovatnije ne vrede ništa al bar izgledaju zanimljivo.

jedan
Slika
Slika
Slika
i drugi
Slika
Slika
By Deni5
Učinilo mi se kao neke scene iz filma, kad ono ti slikao.

Drugi je možda lepši.
Korisnikov avatar
By Macan86
mislim da je taj drugi ženski jer je mnogo manji
By Deni5
Da, vidi se da je manji, ja nikada nisam našao neko blago.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2742786#p2742786]Over the rainbow napisao:[/url]Zasto bi se ikada ista saznalo na vreme na mom fakultetu?

Fml.
I zasto bi ista profesorke koje se zalazu za napredak u oblasti farmacije od obavestenja objavile preko interneta (i toliko mesta na njemu gde se kace obavestenja vezana za fakultet)?

Fml.
By Deni5
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2742796#p2742796]Macan86 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2742785#p2742785]Deni5 napisao:[/url]Da, vidi se da je manji, ja nikada nisam našao neko blago.
po mom dvorištu ima švašta da se nađe...ako ti se traži blago eto na prolće aršov i lopatu u šake pa svrati,ioanako mi treba neko da porilja malo ovde :D
Pa može, ja volim da radim mada nemam iskustva sa riljanjem, imam sa nošenjem uglja.
Korisnikov avatar
By Macan86
lakše je ovo od uglja,samo zabodeš aršov,nagaziš i prevrneš pa sve iz početka xD
šalim se,naravno...mada trebao bih stvarno da proverim da nemam negde zakopano nešto stvarno vredno po dvorištu...
  • 1
  • 849
  • 850
  • 851
  • 852
  • 853
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!