Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja bas i nemam neke navike...
je l mogu da kazem sex?
ako mogu onda ajde to
ako ne moze onda bih voleo da redovno koristim zubni konac (ali lazem, mrzi me)

je l vam prija kad vas neko ,ko vam se ne svidja, muva
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jes da mi se desilo samo jednom u životu, al mi bilo neprijatno, tako da je to moj konačni odgovor.

Koje je vaše mišljenje o pirsinzima na polnim organima?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
e jbg to ne volim
otkud znam da necu da mu povucem nesto
stvarno ne mogu da se plasim da cu nekom da otkinem penis ili deo njega
ne volim da se stresiram
(: zvucim ko da prozdirem kurceve i ne znam ni ja sta, a nije.. :)

ajde isto
By Kragi
^ Aha, kao nije :smeh:

Licno su mi odvratni ali ne toliko estetski koliko mi je pomisao busenja bradavice ili glavica grozna. Najezih se i sad.

Koliko si spreman da sex. partneru ispunis sex. fantazije? Hde je granica ako je imas?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Uradio bih sve što me ne tera na povraćanje. To mi je granica. Prilično sam trysexual po tom pitanju.

Da li biste bili u vezi sa HIV+ osobom?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
necu da radim nista sto boli
piss i tako to je isto no no for me

jedan decko mi trazio da stavim svoju belu carapu u usta, i uradio sam
bila cista, nisam je obuvao
i to je najperv. sto sam uradio

edit: verovatno ne bih mogo da imam sex jer bih bio uplasen, nznm
ali moze veza bez sesa

ajde isto ovo za sex, da ne idemo u mracnije teme
koja vam je granica
By Kragi
Zavisi da li je poligamna ili monogamna veza? :smeh:

80% - ne, 20% - da. Zavisilo bi od vise faktora te ne mogu da definisem stav jasno. U svakom slucaju bi odnos trazio vise kompromisa koji opet vise opterecuju. Od nezasticenog sexa pa do tako nekih 'gluposti'.

Granica je to da se ne osetim neprijatno prvenstveno, a onda i smesno jer ne bih mogao da se koncentrisem na sex. Obzirom da i nemam neke fetise, a ni posebne zahteve, mnogo toga mi je nekako 'teatralno'.

Najcesci oblik komunikacije preko moba? Poziv? Sms? Viber i tako to ...?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
viber
ali od kad me zvao jedan i reko da ce da me zeni
pa mi se onda vise nikad nije javljao (ja se jos nadam)
i ne koristim telefon!
traume jbg

imate neki oziljak
gde ako da
kako ste ga zaradili
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Imam nekoliko.... Ispod donje usne kada sam pao sa prvog sprata i pri padu mlatnuo vilicom u ivicu prikolice, na levom kolenu ogrebotinu od zeca, iznad desnog oka od kamena koji me pogodio uglavu i na desnoj podlaktici ujed šarplaninca.

Da li vas je iko ikada "ispipao" u gradskom prevozu?
By Kragi
Gornja usna, sa leve strane. Idiot mi pokidao iz 'velike ljubavi' u nameri da me obelezi a ja ga ostavio zbog monopoly problema posle par godina :sigh:

Ne koristim gsp.

U cemu spavas?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
zimi:
u plavoj ili crnoj majici
najcesce bez gaca
leti:
mrzim gace ali
u gacicama jbg

sta stavljate uvece da vam bude blizu, na dohvat ruke
By Kragi
Tel. zbog alarma. Da mogu iz kreveta da ga dohvatim i iskljucim, a opet ne preblizu.

Zasto vas dvojica niste glasali na izboru za zvezdu foruma? M?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Zato što ne mogu da sakupim dovoljan broj forumaša za koje bih glasao.

A vi marmune?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
1 ne volim rangiranje
2 necu da neko pomisli da ga/je ne volim ako mu/joj ne dam pojene..ili jos gore da ga/je volim ako mu/joj dam
3 mrzi me da procenjujem ko mi je za koliko i zbog cega

se grejete na drva , na gas ili other
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
drva...iako me trenutno greje samo ljubav [ i 4 cebeta]

koliko ste selektivni po pitanju drustva
By Speculum Columbae
Bio sa previše i strog i selektivan, ali je to osbina koju saniram već više od pola godine, nekada na svoju neprijatnost i štetu, a nekada na račun toga da budem bolje i manje teško ljudsko biće.
Istooo?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
trudim se da ne budem selektivan, ne znam da l mi ide
ja mislim da da

u principu postoji sablon:
dodelim svakome odredjeni kredit na osnovu prvog utiska
u periodu od 6 meseci samo povecavam...nakon toga smanjujem kako osoba pravi gluposti
kad svi ispadnu resetujem (aka zajebem se)
naravno nije to bukvalno ovakav proces, ali ga ovo najbolje aproksimira

top 3 najprivlacnijih delova tela
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Aorta, jetra i desni bubreg.

Da li ti je bitna nečija veličina mozga? Mislim bukvalno na veličinu, ne na inteligenciju, da se razumemo :)
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
volim veci
ali u principu dzabe ako ne funkcionise
(vidis kolki je meni..pa nisxta, ne koristim)

koliko ste organizovani na skali od 1 do 10
Korisnikov avatar
By gossip
nekada 10 nekada - 10

south park ili simpsonovi?
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2740989#p2740989]elizevin napisao:[/url]ako mozes da pokazes da je stanje konstantne mentalne patnje nepovratno, neizlecivo i sveobuhvatno, i tu bih podrzala pravo izbora, inace jok
Kome to treba pokazati i tko bi to trebao odobravati?

Ovako mi izgleda kao da moramo nekome predočiti sve dokaze da bi dobili odobrenje i pečat:
Dokazi su tu, sad možeš da se ubiješ. <3

Iskreno, jedini slučaj u kojemu bih takav čin nazvala sebičnim je onaj u kojem odlučim da imam dijete i to napravim prije nego ga 'postavim na noge'.

A svašta se smatra sebičnim. Netko smatra sebičnim outanje bolesnom homofobnom roditelju. :/

* * *

Simpsonovi.

* * *

Smatraš li sebičnim outanje bolesnom homofobnom roditelju? : D
Korisnikov avatar
By elizevin
naravno, zato je sve to subjektivno
ali ne, mislila sam ne na dobijanje nekog odobrenja, vec na mogucnost da objektivno gledano nada postoji, iako subjektivno gledano to nije slucaj
zato je bitno ne biti zatvoren sistem vec imati konstantni razgovor sa drugim ljudima (porodicom, prijateljima...)o stvarima koje nas muce, cesto sam cin otvaranja poboljsa stvari, a neki put drugacije, spoljasnje vidjenje situacije moze da nas pomeri sa te granice
takodje postoji velika razlika u stavu: "volim te, ali moj zivot pripada meni i ti ako me volis pomirices se sa tim" sto bi mozda mogao da kazes briznom, ali homofobnom roditelju i "volim te, ali ne mogu da nastavim zivot" odakle nema vracanja, mogucnosti da se stvari urade bolje, pa cak i da ostavis sve i otputujes na Antartik ako je je to potrebno za novi pocetak.

ot: ne. moj zivot pripada meni. iako verovatno bih probala da sednem i racionalno objasnim i dam do znanja koliko bi mi znacila podrska, cak iako nema razumevanja

postoji li neko kome se nikada ne biste outovali? bilo da je bolesna baba ili sef na poslu ili sta god
By Kragi
Mislim da ne, osim ako izuzmes racionalni strah a to su situacije tipa grupa navijaca oko mene. ali obzirom da si trazila osobu konkretno, odgovor je u prvoj recenici. Ne mogu da se setim nikoga u ovom trenutku.
Ima, medjutim, jedna druga stvar. Iako sam bogohulni ateista koji ne ide u crkvu nikada, nikada ne bih odbio kuma i to da mu krstim dete. Oni naravno znaju moj stav i znaju sta mislim o tome ali postovanje koje mi ukazuju mi ne dozvoljava da se tako postavim. I to je recimo jedan od momenata kada ja 'izdajem' sebe negde. (: i lazem u crkvi kad kazem da verujem u boga na sugestiju popa. :smeh:

Jesi li ti ili da li te je startovao nekad neko (istog pola) na ulici ili nekom drugom mestu van (sto bi pederi na romeu rekli) gay krugova?
By Kragi
Ne.

Mislis li da Biber jos uvek voli Selenu? :smeh: kako kaze novi Bravo
Korisnikov avatar
By Madonna
:neznam:

mislis da britni i dalje voli dzastina (timberlejka)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne, kako kaže dokumentarac pod nazivom South Park ona je sebi raznela glavu, tako da funkcioniše bez viših centara koji su sposobni za kompleksne emocije, poput ljubavi.

A da li bi jeb'o Džastina Timberlejka?
By Kragi
Paaa, ako kazem ne zvucacu prepotentno ali nije bas moj tip. Ok izgleda, sve to stoji al' dje nadje njega od ove dvojice?

Osoba suprotnog pola koju biste jebali a da je poznata?
  • 1
  • 789
  • 790
  • 791
  • 792
  • 793
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!