Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Ja nisam glasao iz prostog razloga što sam podosta izgubio kontakt sa ljudima s Foruma. A i mnogi koje jako cenim nisu više aktivni. Da sam glasao bilo bi ovako:

12 - Mars - i kad nisam saglasan sa onime što misli, veoma ga poštujem. Ali uglavnom delim mišljenje po pitanju većine stvari sa njim.

10 - Hys. - Zaslužena pobeda. Dopada mi se i smisao za humor i svakako njeni inteligentni odgovori. Žao mi je što smo se uživo retko sretali, ali u svakom slučaju - vrlo lepo mišljenje imam o njoj.

8 - Deni - on je car u svakom smislu, ma šta ljudi govorili.

7 - Srklet - uvek fantastičan i vickast. Rado čitam njegove postove.

6 - Laerem - mislim da ću uvek imati mali crush na njega, i posle skoro 10 godina nakon našeg brief poznanstva, a pri svemu tom mislim da je prepametan i zanimljiv.

5 - Dželajza Rouz - dobila bi 12 poena da se još uvek ovde pojavljuje.

3 - Zlatna ptica - Super dečko, i njega rado čitam ovde.

2 - Hlaefdige - da nije promenila nick? Takođe - više poena bih joj dao da nije nestala.

1 - Blenta - je jedna od osoba koju čovek nikad ne prestane da voli i gotivi, pa čak i kada ga ne vidim godinama. Isto prepametan i presladak dečko.
By Kragi
^ Obzirom da tvoji glasovi nece u velikoj meri uticati na konacan rezultat, mogli bi da se priznaju :krezavi:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2740854#p2740854]Sunce napisao:[/url]Cekamo govor pobednice! :)
evo od pre par dana, ne bi ja tu nista diro'

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2740473#p2740473]Hys. napisao:[/url]Fala vi, doista je neocekivano :butchfemme:

El bila nekad neka zena zvezda? Hm, to mi do sada nije ni padalo na pamet.

al barem je bilo zivo na nekoj temi :lol:

Al fala kurcu, zapravo, najstariji sam clan koji je aktivan, kad razmislim bar samo zbog te istrajnosti mi dodje onorabl menshn neki sunce mu :hys:
sem jedne muzicke numere, oldi bat gudi

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!