Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Ono kad odeš na dejt sa likom, čija je drugarica živela u stanu u kom si ti trenutno (i koju si u tome zamenio).
Korisnikov avatar
By gossip
^ ajmeee

ont:

"jooj smrzoh se napolju"
"nadji nekog da te ugreje"

"evo upalio sam grejalicu" :D
Korisnikov avatar
By Macan86
Hoće neko da kupi mačku? Mužjak je.Star negde oko godinu ipo.Krupan.Ne kastriran.Tabby ginge.Rasa: avlijaner.Zove se Garfild ali se odaziva i na:Djubre Malo Debelo,Gade Bezdušni i Psihopatro Mačeća.
Umiljate je strašno...Mnogo voli da se mazi i nikako ne grize za prste.Nije probirljiv oko hrane,ni slučajno.Ne grebe.Ne grize kablove od punjača.Ne budi nikog tamo oko 5h ujutrutru kad se najslađe spava zato što je mali,krzneni psihopata i eto tako mu je ćunulo...posebno ne tako što vuče za kosu ili grize za stopala...Tako nešto nikad ne bi on ureadeo.Ne sobara pepljalje na tepih zato što mu je dosadno.Ne pentra se na sto.Ne gura vaze sa stola da se razbiju.Ne krade upaljace,valja ih po podu i gura u ćoše iza kereveta gde nema sile da se to dohvati ako se ceo krevet ne pomeri.Ne spava u sudoperi,ni na radnom stolu,frižideru,mikrotalasnoj ili bilo gde gde niko ne očekuje da zatekne mačku.Ne čuči nikom na ramenu ili na glavi za vreme ručka jer je jako uštiv i ni u snu mu ne bi palo na pamet tako nešto.
Ja ga ne prodajem jer mi je malo pre soborio lap top pa peljaru preko njega i razneo pepeo svid po tepihu jer je valjao pikavce jer mu to nikako nije zabavno....Ooo neee,prodajem ga jer je on jedno umiljato,divno,malo stvorenje i bilo bi sebično da ne podelim sa još neku tu radost koju on donosi.
Cena: sve jedno šta mi daš,samo ga nosi.
Korisnikov avatar
By bothways
Moj mali rođak sa sela je rodno osvešćeniji od mog malog rođaka iz Beograda.
i present to you: jednorog kozu Slika
Slika
nisu fotošopirani "pravi" su.
Nekom je ćunula ideja da napravi jednoroga od koze i poigrao se malo s njenim rogovima.To sigurno zvuči kao zlostavljanje životinja ali ustvari nije tako strašno.Jarići nemaju fiksirane zametke rogova i lako mogu da se deformišu pre nego što očvrsnu.
Korisnikov avatar
By Macan86
preživeo sam....danas
a i sutra me čeka
Aven, no one really. Čak hipotetski mi ne ide. Nije mi zanimljiva ideja imanja djece. :neznam: Eventualno neka kombinacija da partner već ima dijete iz prijašnje veze (maybe odrasliji teenager). Eventualno ako Alex Skarsgård uleti, ali to bi bilo gorko usput da moram se s klincem baviti, last resort.
Aven napisao:ako, nije mi Jon seksualno napet. Više bih željela biti (j)On, nego biti s njim.
*revelation* Trangederko!
  • 1
  • 846
  • 847
  • 848
  • 849
  • 850
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!