Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Arctic
Zasto ste tako mracni? :lol:

Ali da, slazem se da nije svima afrodizijak kad je neko emotivno nedostupan i/ili odbojan. Meni je to npr veliki exit znak. Mada ja nikad nikog ne muvam(prvi) tako da i nisam u prilici da se nadjem u takvoj situaciji. Kad bih se nasao, pretpostavljam da ne bih ulagao nikakav trud u tu osobu ako bi nezainteresovanost sa druge strane bila ocigledna. Dovoljno vec imam kompleksa i nesigurnosti da jos moram da gatam zasto se nekom ne svidjam :facepalm:
Korisnikov avatar
By Macan86
ma nema šta tu da gataš...slegneš ramenima,kažeš sebi da taj lik nema ukus i gotovo
Korisnikov avatar
By Hys.
^ mislis, nema ukus koji se poklapa sa onim sta si ti/kako izgledas/se predstavljas. Just not into YOU nist manje nist vise.

Slegnes ramenima i kazes, fala krcu pa se svima ne svidjam ko sto se ni meni svi ne svidjaju :)
Ali ga je Madge uhvatila. :')

Mršav jesam, doduše trbuh hah, kritična točka. :sigh: No dobro uz Jona svi su hippos. Tvoje glave se donekle sjećam :isto unsure: Ostatak zamaskirali smo? :lol:

Ovo za tablete, :lol: I one teme, premršava sam kako da se udebljam uvijek mi je to bilo tako smiješno.
Imala sam uvijek na profilu onu sliku s čašom gdje se vidi moja venerična i materinska gradja. :'D
I tu sam je stavila u Moja fotka.

Trenutno imam najviše kila ikad. IKAD.
Sva sreća pa se krećem i vježbam tu i tamo pa se to drži kako tako. :ozbiljan:
Dijagnoza: ispunjavam emocionalnu prazninu hranom. ✔︎
Korisnikov avatar
By elizevin
Kupljeno sinoc na Modi za poneti, odsada ga nosim svaki put kad me neko zove na klopu ^^

Slika
By Kragi
Hvala (:
Dobijem ja na kladionici, nije da me nece nego mi ovo bilo zanimljivo jer je na silu odigrano zbog nedostatka utakmica. Nekad izgubim vreme bzv listajucu listu i od 1000 utakmica ne mogu da nadjem 5 a da ubodem. Juce nisam imao izbora jer zbog nove prakticno igraju samo Englezi i eto sta bude kad ne biras nego moras da igras ponudjeno.
Inace je na tiketu jos jedna utakmica koja nije stala na printscreen (:
Korisnikov avatar
By gossip
"ne j**e lep nego uporan"
pa ako mu vec nisam lep,onda cu da budem uporan :-D
  • 1
  • 844
  • 845
  • 846
  • 847
  • 848
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!