Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Naravno da ne. Pobogu!?

Falice ti sneg za NG? :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne. Mozda malo, jer ga devojka voli, pa da njoj bude lepse.

Sta najvise volis da kuvas (ako kuvas)?
Korisnikov avatar
By Hys.
ucenica, danas, svojim prisustvom.

tebi?
By Speculum Columbae
Ako će da drži ranu anglo-saksonsku književnost i normanski i starofrancuski period, i ja sam za
(posebna osvrt na poemu Potukač)
Korisnikov avatar
By Hys.
^ a dje pitanje speci :)?

Necemo :ozbiljan: I ne zato sto me ne zanima rana anglo-saksonska knjizevnost, naprotiv :ozbiljan:

ot

omiljene grickalice?
By Kragi
Pistaci, kikiriki. Od industrijskih integralni grisini sa celim zrnom susama, suncokreta, lana ....

Bi mogao/la da prikoljes jagnje, jare, prase ili sta god se sve kolje? Kokosku, curku ....?
Korisnikov avatar
By Hys.
Ako nemam izbora u smislu da sam jako siromasna i gladna toliko da mi je zdravlje ugrozeno (ili clanu moje porodice) i nemam druge opcije, bih.

Ako imam bilo koji drugi izbor, ne bih.

Ti?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Što reče Hys, ako baš nemam drugi izbor. Jednom sam pacova klepnuo lopatom i dan danas se osećam kao da sam ubio čoveka :(

Opiši neko natprirodno (ili neobjašnjivo) iskustvo ako ti se desilo, a ako nije, zašto nije?!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nije mi se desilo nikakvo natprirodno ili neobjašnjivo iskustvo... Ako bi mi se desilo da trezan doživim nešto zaista neobjašnjivo, prvo bih se konsultovao sa naukom/naučnicima, a ne nađem li objašnjenje - obratio bih se psihijatru.

Isto
Korisnikov avatar
By Arctic
Ok, ako podelim ovo, nadam se da ljudi nece misliti da sam lud, jer generalno ne pricam ovo ljudima jer sam doziveo neke krajnje skepticne reakcije.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis" target="_blank

Paraliza sna, 2 puta. Nije natprirodno, ali u tom trenutku je delovalo tako stvarno. Za ljude koji ne znaju (a iz iskustva sam primetio da vecina ljudi nikad nije cula), paraliza sna nastaje u toku REM faze (Rapid Eye Movement) kada je telo paralizovano usled spavanja a mozak je budan pa je osoba budna i svesna, ali ne moze da se pomeri. U vecini slucajeva je propracena audiovizuelnim halucinacijama i osecajem opasnosti i malicioznog prisustva u prostoriji koje se uglavnom manifestuje u vidu nekog demona, senke, cudovista, itd.

Konkretno u mom slucaju, ja sam vec znao sta je paraliza sna jer je drugarica godinu dana pre mene dozivela to i pricala mi je koliko je traumaticno, medjutim meni je to bilo smesno i mislio sam da preteruje. Jedne noci sam se probudio i telo mi je bilo paralisano, nisam uopste mogao da se pomerim. Naravno da me je uhvatila panika, ali nisam se previse plasio jer sam se odmah setio o cemu je rec, znao sam da ce proci za nekoliko minuta. Ubrzo nakon toga sam cuo kako neko/nesto jako, skoro nasilno udara u vrata moje sobe i tad je krenula panika. Lezao sam na stomaku tako da nisam bas najbolje mogao da vidim sobu oko sebe ali cuo sam kako mi nesto gmize po zidovima i onda sam video nesto veliko i dlakavo iza sebe. Imalo je duge crne, glatke vlasi kose po celom telu i zenske (???) ruke sa dugim noktima, ali je izgledalo prilicno deformisano i udovi su bili izlomljeni. U svakom slucaju, selo mi je na ledja i uhvatilo me za ruke. U tom trenutku sam osetio ostar bol u grudima i vrlo sam tesko disao (sto je inace vrlo cesta pojava prilikom paralize sna, ako ukucate na guglu paraliza sna, videcete sliku demona kako sedi na grudima zrtve). Mislim da je nepotrebno reci da sam se u tom trenutku tresao od straha, nisam znao sta se desava, oci su mi se otvarale i zatvarale, ali sve je delovalo tako stvarno, pokusavao sam da pobegnem, ali nisam mogao, zvuci koje je stvorenje proizvodilo su bili sve jaci i jaci i samo u jednom trenutku sam zatvorio oci cvrtso i kad sam otvorio, osetio sam trenje u telu, stvorenje je nestalo iz sobe i mogao sam opet da se pomeram. Ustao sam, upalio svetlo i plakao jedno 15 minuta na podu. Bukvalno najstrasnije iskustvo u zivotu.

Kasnije sam se dodateno edukovao na temu i video da zapravo 25-30% ljudi dozivi paralizu sna bar jednom u zivotu, samo sto se vecina ne seca ili nije u tom trenutku bila dovoljno svesna. Oni koji su potpuno svesni trenutka kao sto sam ja bio, njima ostane kao velika trauma. Jos jednom se desilo, mozda godinu i po nakon toga, ali nije bila toliko intenzivna i tad nisam panicio, bio sam potpuno svestan da nisam u opasnosti i brzo sam uspeo da zuastavim halucinacije.

:lol:

Ajde Isto?
By alexandermagic
Too personal. :ozbiljan:

A ako bih se malo zezao, rekao bih da mi je natprirodno iskustvo iskustvo svakog kontakta sa nebitnim personama. I neobjasnjivo, jer smo komunicirali. :ozbiljan:

Q: tvoja fobija je ?
Korisnikov avatar
By scout_finch
zatoreni prostor, mrak, visina.

isao/la is nekad u ribolov?
By alexandermagic
Radije bih pocinio suicid, mada osobe koje to prakticiraju tvrde da se tako najucinkovitije oslobode napetosti i da minimiziraju svakodnevne brige. Prestaticno za moj ukus.

Q: ono sto najcesce namjerno odgadjas je ... ?
By Kragi
zenidba :smeh:

recimo da se vidim sa nekim glupim drugaricama iz srednje koje nisu makle dalje od 18e godine mentalno i ostale u vremenu kada smo se intenzivnije druzili. Kod jedne sam se na fb raspitivao kad vodi cerku na plivanje kako bih izbegao i eventualbi susret na bazenu. :D

Koliko godina je, po tebi, dovoljno da covek zivi?
By Aven
Ovisi kakvim životom živi.

Ukoliko živi lijepim i zadovoljavajućim životom - 90.

Ukoliko pati sebe i druge - 40, do tad bi valjda iole razuman čovjek shvatio neke stvari.

Prosječno zadovoljavajući - 70.

Prosjek ovih brojeva (bez pondera): 67. :D

/Koliko misliš da bi tebi bilo dovoljno?
Korisnikov avatar
By elizevin
stvarno ne znam, zavisi kakvim zivotom budem zivela
u ovom trenutku bih zelela sto duze, a posto mi je porodica dugovecna verovatno i imam sanse

koliko vas privlaci koncept besmrtnosti?
By Kragi
Vise u kontekstu nepacenja i neprezivljavanja nekih bolesti, nego brsmrtnost kao takva. Kapiram da kad bi bila izvodljiva onda niko ne bi umirao 2 godine od raka npr. vec bi za to postojalo resenje.

U kakvoj odeci se najprijatnije osecas?
Korisnikov avatar
By elizevin
kod kuce u udobnoj, mekanoj od hiljadu pranja
van kuce u onoj koja cini da se osecam lepom, sta je to konkretno zavisi od situacije

isto
Korisnikov avatar
By Arctic
Tenis i filmovi. Tenis pratim vec 13 godina, a imam 20 tako da sam odrastao sa tenisom. Ljubav prema filmu sam otkrio otprilike 2011. Uvek sam voleo da gledam filmove ali sam se sa 15-ak godina bas posvetio tome i od tada sam odgledao preko 700 filmova :lol: Najvise volim filmove iz zlatne ere Holivuda. Eklektican sam i imam dosta interesovanja ali sam izdvojio tenis i filmove kao nesto prema cemu sam najvise strastven.

Koliko vodis racuna o fizickom izgledu?
By alexandermagic
Mnogo. O svom. Za druge mi je dostatno da su jako uredni i cisti.

LEpa Vam je kosa, btw. Actually, prelEpa.

Q: tip pitanja na koje dajes kratke odgovore je ?
Korisnikov avatar
By gossip
ne mogu o slatkisima
jedem ih u nenormalnim kolicinama vec 3 dana

ajde neka bude rafaelo

koji broj cipela nosis?
By Kragi
28 cm - 43 uglavnom.

navedi tri svoje mane?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
lol artic ja sleep paralysis svojevoljno indukovao. fun.

---

jao pa ne bih bas o tome. you'll get the wrong idea. igracu too personal kartu

a vase vrline? ne sta vi mislite da su vam vrline, nego na koje su vam drugi ukazali
  • 1
  • 783
  • 784
  • 785
  • 786
  • 787
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!