- 23 Dec 2015, 00:52
mili moji, hvala vam što ste glasali za mene; budući suvereni pobednik natjecanja prošle godine i to prvi koji je pobedio denija, za koga znamo da je ipak prava zvezda bez premca, prošle, ove ili bilo koje druge godine jedva čekam da predam štafetu; moram da stavim ljude u bodove reda radi, ali znajte da se moja naklonost ne može numerisati i da ste svi u mom srcy, mislim ne svi, samo odabrani:
1. Ulix - meni veoma drag korisnik, žao mi je što mu se postovi u poslednje vreme pretvaraju u niz natezanja sa ljudima koji prvi put od njega čuju stvari oko kojih se natežu ali avaj;
2. Madonna - slična situacija kao i sa Uliksejem, žao mi je što na forum dolazi samo iz navike, ALO BRE OĆE NEKO KURCA HAHAHAHA ozb piši više;
3. emo_haos - istakla se ove godine kao filijalna prema meni, što uvek cenim :>>>;
5. Macan86 - bistar, trezven, dobar, imao strpljenja da ove godine objašnjava kojekakvim sivim eminencijama što su iskakale tu i tamo na forumu;
6. Halfjack & Aven - nekako se dopunjuju pa sam ih stavio zajedno, valjda animus i anima foruma; iako se često ne slažem sa njenim moralnim stavovima i povremenom pasivnom agresijicom (kojoj sam i sam sklon), cenim je poprilično;
7. alexandermagic - jako cenim što je pokazao, čak i na forumu, pitomiju stranu, a imamo i štošta zajedničko, iako on to nikada ne bi priznao niti rekao naglas;
8. :Q: jako mi se dopada;
10. 李香兰 - divim joj se na briljantnom umu, toliko toga je još čeka, ali u poslednje vreme ne mogu da je pratim jer sve piše na japanskom;
12. deni - moralni karakter i hrabrost kakva se retko susreće, a nekako to dođe u ova stvarno teška vremena najbitnije. zvezda srbije, ne samo foruma, za sva vremena; da je ovo neko lepše društvo imao bi emisiju ili šou;
honorary mention ide bas bleu, koja je uvek moja neprikosnovena pobednica svega, ArijelB i blenti, koji praktično nije pisao ove godine - ko zna zašto je to tako?
Zaključak: od budućnosti želim da verujem da ipak mentalitet rulje, malodušnost, malograđanština i nedostatak etičkih načela karakterističan za moju i još nekoliko generacija pre ili posle moje, koji su počeli da proždiru i najbolje među nama, neće pobediti
(hoće)
ali jbg borite se svi za svoje mesto pod suncem!