Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Aven
Ne pratim.

Misliš li da bi 100% (ili približno) točan (internet) translator pripomogao tome da više ljudi nauči strane jezike ili će dovesti do 'jezične inercije', pa se većina više neće sama truditi ništa naučiti, nego će se oslanjati na translator?
Korisnikov avatar
By Night
Mislim da bi se vecina oslanjala na translator, mada ako bi ga stalno koristili verujem da bi i zapamtili nesto. Ali verujem da bi dosta ljudi i dalje ucilo jezike.

Sta vam je guilty pleasure?
By Speculum Columbae
Ljudi su tromi, intelektualno i na svaki drugi način i ne shvataju da je staromodni način učenja jezika, uz prut, znoj, i morfološke tablice jedini način da se jezik istinski nauči.
Tako da, ne.
Isto?
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738980#p2738980]Night napisao:[/url]mada ako bi ga stalno koristili verujem da bi i zapamtili nesto
Ali :D ukoliko bi translator bio savršeno točan, onda ne bi bila potrebna provjera, a time ni pamćenje/usvajanje. Naravno da će uvijek postojati jezikoljupci, ali to je manjina.

Mislim da čovječanstvo ide prema onim scenama prikazanim u crtiću Wall-e:

Slika

GP: McD's

Koje bi boje bilo vaše trenutno raspoloženje?
Korisnikov avatar
By zozefin st
tamnosivo

koje jelo ti je najukusnije od leblebije?
Korisnikov avatar
By Night
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738983#p2738983]Aven napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738980#p2738980]Night napisao:[/url]mada ako bi ga stalno koristili verujem da bi i zapamtili nesto
Ali :D ukoliko bi translator bio savršeno točan, onda ne bi bila potrebna provjera, a time ni pamćenje/usvajanje. Naravno da će uvijek postojati jezikoljupci, ali to je manjina.

Mislim da čovječanstvo ide prema onim scenama prikazanim u crtiću Wall-e:

Slika

GP: McD's

Koje bi boje bilo vaše trenutno raspoloženje?
U pravu si, nisam razmisljao da bi prevodili vece tekstove. XD
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Da, obavezno radim sve u poslednjem minutu. Leti ajd nije problem, nego ja to i zimi. Pa sta znam, boli me glava now and then and that's about it

ti?
By alexandermagic
Radim, nemam nikakav problem. Ledene temperature i vjetar su mi 'prijatelji', bio suv ili vlazan prije izlaska.
Poznanica sa takvim navikama se redovno zali kako je boli gl00va, a na pitanje pa zasto to ne obavis nesto ranije prije izlaska i sva se dobro osusis - nema odgovor. Pa sto mi se onda zalis, 'alo ?

Q: koliko lako odustajes i sto je najcesci povod za to ?
By Kragi
Zavisi koliko mi znači pre svega ali ili shvatim da ne mogu pa mi je bzv da se trosim bespotrebno ili se smorim, posto mi sve brzo dosadi.

http://s22.postimg.org/pahb6clc1/Manekenka.jpg" target="_blank

Nekakva B Models agencija iz Kg-a povremeno organizuje revije u 'Plaza' - i. Na fotografiji je jedna od manekenki :pucaodsmeha: Kako ti izgleda za jednu manekenku?
Korisnikov avatar
By zozefin st
ok je, ja podrzavam puniji stas { imas los grudnjak}

jel bi se pomirio/la sa bivsim deckom koji te je prevario?
By Kragi
Da, ceka je svetska karijera. Kate Moss joj nije ravna!!

Ont: ne.

Omiljena salata?
Korisnikov avatar
By zozefin st
:lol: sto si takav ...

ko zna, ako je harizmaticna mozda i postane poznata

shopska

jel bi se pomirio/la sa bivsim deckom/devojkom koji te ostavio/la , a sada te moli da mu se vratis?
By Kragi
Ja ne mislim da ona izgleda lose, ali manekenka ne moze da bude. A samo je jedna od 10 na reviji koje sam video.

Ont- paaa ne.

Sta si navalila sa tim pomirenjima sa bivsim/a?
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam, nemam tripove pomirenja sa bivsim/a. Sa razlogom su bivsi.

ot

koliko mislis da poznajes sadasnjeg partnera/ku ili poslednjeg sa kojim/om si bio/la duzi vremenski period?
Korisnikov avatar
By zozefin st
navalila sam , jer me zanima da cujem vise misljenja na tu temu
cini mi se da neki ljudi iako vole partnera nece da se pomire iz inata, pa makar patili...

onako srednje poznajem , def. ne dovoljno

jel bi prihvatio/la ulogu u predstavi, u kojoj bi morao/la da nastupas gola
Korisnikov avatar
By Arctic
Verovatno, iako sam prilicno stidljiv :lol:

Sa koliko ljudi si spavao/la u 2015? :lol:
By alexandermagic
Veoma tesko, kad se vec vezem to je do groba.

Q: koliko cesto zazalis zbog ukazanog povjerenja nekom ?
Korisnikov avatar
By elizevin
imam strpljenja da cutim i slusam
takodje mislim da imam dobro razvijenu empatiju

da li kitis jelku/dekorises za praznike?
By alexandermagic
Da, ne sto volim, nego reda radi, a i decko je infantilan pa ga takve stvari usrecuju. Dzaba ukrasi, ako iznutra nemas osjecaj da je neki specijalno poseban dogadjaj. Meni docek Nove to nije.

Q: omiljeni ples ?
By Kragi
Dodjem da napisem irish stepdance kad eto ona odgovorila :klap:

mika antic

si bio/la nekada u Sabac na vasar i, ako nisi, imas li zelju da odes?
Korisnikov avatar
By Hys.
nisam, imam, jer volim da putujem de god a sto ne i na vasar, vasarsko iskustvo bas i nemam. Sem bivanja na forumu al to se ne racuna.

Sta je potrebno da nekoga smatras prijateljem?
Korisnikov avatar
By Arctic
Nisam najsocijalnija osoba i tesko sklapam nova prijateljstva, treba mi dosta vremena da se opustim sa nekim. Za pocetak da imamo slicna interesovanja, mentalitet i smisao za humor. Dodao bih i da je bitno da me osoba ne shvati pogresno.

Na sta najvise volis da trosis novac?
  • 1
  • 782
  • 783
  • 784
  • 785
  • 786
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!