Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Aven
@HJ:

Gotov je Survivor. Jesi li pogledao do kraja?

Uzbudljiva sezona, Joe se u jednoj epizodi doslovno onesvijestio jer nije htio odustati od izazova.

I mislim da imam mali crush na Kelley Wentworth. :bush:
Duhovita i inteligentna. Ima 'parvati' potencijal. <3

Slika

:lol:

Osoba koja je pobijedila...well, ne znam. Okej je valjda to, ali nisam navijala.
1 od 3 finalista mi je pak bila cijelu sezonu bezveze.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Gledao sam trinaestu epizodu, pa sada idem skinuti ovu četrnaestu. Kelley je zapravo jako likeable (prije je bila simpa, ali sada još više) a Abi pobogu koliko se daleko dogurala. Ali ispala. Ostatak ekipe uistinu za nikoga specifično niti ne navijam, ali isto toliko ne hejtam nikoga specifično.

Joe mi je prerastao baš u micicu :iskolacen: zapravo mi se činio od cijele ekipe da to baš ali baš JAKO želi. Shame za ispadanje, a i to što veliš onesvijestio se od faking natjecanja. Doslovce. :radosnice: Another reason to throw his ass out <3
By Aven
Da, to su i oni rekli; ak' se čovjek spreman onesvijestiti da bi pobijedio, treba ga izbaciti prvom prilikom.

Btw, imaš odmah i E15 - reunion i čitanje pobjednika.

Pod kraj sezone sam navijala za Kelley. Super je izgledala na tom zadnjem vijeću.
Obično Survivor-žene izgledaju lošije sa šminkom. :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
:vruce: Will download. U biti Joe mi je postao favoritom s vremenom, fora bi bilo vidjeti sve njihove face da je dogurao do kraja i konstantno pobjeđivao. :giggle:

Da! To sa ženama, sjećam se toga. Bezvezno krečenje lice.

Joe je zapravo bio u sezoni 30. Iznenadilo me da je bio u dvije sezone za redom. Bez facial hair iz prve ga nisam niti skužio :drama: I da prvo sam gledao 31. pa 30. sezonu.

Slika

Na samom početku 30. sezone ovaj tip je već bio ljubomoran :') Pola toga mi isparilo unatoč tome što sam ovo nedavno pogledao :I
By Aven
Kad pogledaš, stavit ću ti scenu koja mi je bila najjača na reunionu. :D

Ah, Vince. :lol:
On je negdje Abi kategorija, samo ona ima kakav-takav kontakt sa realnošću. :'D

Gleda mi se sezona 16 pa to ide na download. :unic:
Korisnikov avatar
By gossip
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2739190#p2739190]Aven napisao:[/url]Kad pogledaš, stavit ću ti scenu koja mi je bila najjača na reunionu. :D
Odgledao, koja na kraju je ta scena? : D

Zanimljivo mi je koliko neki se provlače a da na kraju skoro pa zaboravim da su još u igri. Kimmy mi je doduše bila zabavna (konačno) u 14.oj epizodi kada je odglumila u jednom trenutku kako kao plače a onda ovo veli u sljedećoj sceni: 15 years in the game, i still got this, oh my gosh i would never go and turn on you guys ... *fake tears* :lol:

Final three su mi :neznam: Ona Tasha (nikakvu reakciju imam na nju <3), Jeremy ok, Spencer ok valjda. Ne marim baš. Abi mi na kraju ispalo još čak simpa :radosnice: :maska: Kelley :meda:
By Aven
Da, Kimmy je bila super s tim. <3

Tasha je fejkasta smaračica.
Dogurala je do tog finala jer je šutjela kad je trebalo šutjeti.
I to treba znati. :D

Željela sam vidjeti u finalu ove ljude: Kelley, Joe, Kass, Spencer, Ciera. 1/5. :D

Odgledao, koja na kraju je ta scena? : D
Slika

Taj smajl zadovoljstva Jeremyjeve žene što je donio kući pare. :lol:

Smiješno mi je zato jer su njih dvoje igrali zajedno u jednoj sezoni kad su kao natjecatelji bili izabrani parovi koji su u nekakvoj vezi (krvno/obiteljski/prijateljski). Stalno se nešto dernjala na njega i mrzila je kad se on postavljao kao njen zaštitnik. Inače je policajka. :D

Ciera je u toj sezoni izbacila vlastitu mater jer je "smetala mojoj igri". :smeh:

Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
Aven napisao:Željela sam vidjeti u finalu ove ljude: Kelley, Joe, Kass, Spencer, Ciera. 1/5. :D
Agreed. Kass mi je bila ludo zabavna, prerano je ispala.

A ova Ciera, sjećam se nje i mame koja je ispala. That was fun. :D Jeremy i njegove žene, ne sjećam se uopće :alzahajmer: U biti Ciera sve više je rasla kao i osoba i kao strategičar. <3 Bože pola sezona opet trebao bih ponoviti :sigh:
Korisnikov avatar
By dharmox
Pogledao drugu sezonu serija The Leftovers i Fargo.

Leftovers odlična, bolja od prve sezone, jedva čekam treću.

Fargo debelo razočarao - bez ikakvog razvoja likova, sve se svelo na krvoproliće i idiotske dijaloge.
Korisnikov avatar
By HalfJack
:lol:

Od kuda skidaš? Znao sam skidati s Pirate Bya, ali više ne nalazim neki torrent sa svim sezonama. :I

---
Also Malcolm faza:

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
zastooo tomorrow people nije produzeeen? :rida:
By Aven
@HJ:

Uglavnom preko Kickass torrents. Za ove najranije sezone je najbolje upisati: Survivor US Season pa će ti izbaciti 26 sezona. Naravno, nisu neke kvalitete. Ove kasnije već možeš naći pojedinačno u boljoj kvaliteti. Al' svakako mi je zanimljivije gledati kad poznajem igrače od prije, pa vidiš koliko im je strategija napredovala i tako to. :D

Edit: Ima sad i pojedinačno za skinuti ove početne sezone na Kickass.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Thanks, inače usporedno pratim Pirate Bay i Kickass, ali ovaj put nisam nešto pratio torrente za Survivor preko Kickassa. Pa ću baciti pogleda sada tamo.

---
Inače jel netko prati seriju Narcos? Na Netflixu je, nova, tematika se vrti o Pablo Escobaru, pa se razmišljam skinuti.
Korisnikov avatar
By sallys
^
ja sam pogledala samo prvu epizodu Narcosa i shvatila da me to ič ne interesuje, ali eto, ko voli...
Korisnikov avatar
By Srklet
skinuo 'versailles', 'making a murderer', 'f is for family', 'you and me and the apocalypse'. silujem torrente dok još mogu. :party:
Korisnikov avatar
By Blady
Pocela da gledam u holandiji

Marco Polo

Kul je
Korisnikov avatar
By Hys.
Juce i prekjuce Bron Broen 2. sezonu, danas 3. I nekako moram da se suzdrzim da ne pogledam celu sezonu nocas, nego da ostavim par epizoda da gledam sa scout popodne, posto ce ona u jutarnjoj smeni da gleda bez mene ono sto sam ja nocas bez nje.

Jbg, kad su satovi unutrasnji razliciti, nadje se kompromis u neko doba dana.
By Ulix
Pogledao The Jinx. Moglo je to i bolje, ali priča je fantastična.

Sledi: Making a Murderer.
By Aven
Homeland, S05 - 6/10

Koliko se bidna Claire samo naplakala u ovoj seriji. :mazi: :'D

The Knick, S02 - 7/10

Prva sezona mi je bila daleko bolja.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!