Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

:lol:

Pomoću svete knjige Kur'ana, bulhanuma skida najteže oblike crne magije, koji se manifestuju u vidu želudačnih tegoba, gušenja, bolova u tijelu, jakih glavobolja, psihičkih poremećaja, teških nervnih stanja, steriliteta i ludila.
Svojim, od dragog Boga podarenim moćima, otklanja čarke, strahove, nagaze, govorne mane i poremećaje kod djece, kožne bolesti, biljege i loše pamćenje! Salijeva stravu i pali crveni vjetar! Otklanja poroke. Zapisima i zaštitnim hamajlijama uljepšaće vaš život i zaštitiće vas i vaše najdraže od svakog zla na ovoj planeti, učiniće da vam posao napokon krene. Bulhanuma radi i na daljinu (fotoanalizom) pomoću fotografije pacijenta. Jedina na ovim prostorima može da otkrije zlo postavljeno u vaš dom ili firmu u bilo kojem obliku i da ga uništi.

:fancyklap:

Zena je milionerka, bukvalno. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Macan86
zašto uvek mora da se nađe neko ko će da mi napravi da sasvim obične stvari koje ja pokušavam zvuče nemoguće i ne bi trebale da budu izvodljive za mene?
Korisnikov avatar
By gossip
2 of my ex boyfriends got together....it's so cute/awkward :D :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
Don't say a word while we daance wiith thedevil
Korisnikov avatar
By gossip
ovo danas samo budala kao sto sam ja moze da uradi :divimsesamomsebi: :sunce:
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Moj najbolji drug je nasao decka pre mesec-dva, prethodno je veoma dugo bio single i sad je sav happy itd. Anyway, ja posaljem friend request njegovom decku na fejsu cisto sa namerom da budem friendly i da ga upoznam malo bolje. Lik je inace 96 tako da je od skoro u Bgu, krenuo je na fakultet, a ja sam u toj situaciji bio prosle godine i bas mi je znacilo sto sam prosirio drustvo i upoznao neke kvalitetne (gej)ljude. I lik je odlepio zato sto je moj drug pricao o njemu drugim ljudima/tj samo meni (a drug i ja pricamo o svemu, prilicno smo bliski) i sad se tripuje da ce ceo Beograd saznati i da ce njegovi saznati zato sto ja znam a ja sam out. Bukvalno what the fuck? Pritom, od 11-19 god je ziveo u Sidneju pa me cudi da je toliki autohomofob. Ja sam inace retko kad friendly, kao sto vidite, sa razlogom. Ali whatever, lik je debil.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam avatar od velboja
i mozak mi je gossip
Korisnikov avatar
By gossip
der der okani se ti gossip-a (i na forumu i van njega) :mazi: :kiss:
Ja sam ciganski borac, što znači da se nikada neću povući ako imam šansu za neku dobru borbu. Ne mislim tu na neke debele idiote u nekim gostionicama. Ubace nekoliko piva u sebe i odmah misle da su [Mike] Tyson ili [Mohammad] Ali, kao razmahuju se, psuju i skaču okolo sa debelim stomacima. Volio bih ih nekoliko namlatiti.

:awesome:
Korisnikov avatar
By Macan86
ja jednostavno ne znam da provalim kad sam dosadan kad se ne gledam sa nekim oči u oči...kad pričam sa nekim telefonom ovako i onako...ali kad pišem sa nekim jednostavno nemam pojma to da ocenim...
i onda se istripujem...i ne smeme nekom da pišem jer se plašim da sam već preterao...ili još gore,dam sebi previše slobode i stvarno budem dosadan...

jasno je meni da sam žešće awkward...
ono što meni nije baš jasno je to kako da se toga otarasim
  • 1
  • 839
  • 840
  • 841
  • 842
  • 843
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!