Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
i konacno dodje nedelja (slobodan dan) i napolju ovako usrano vreme
Korisnikov avatar
By Macan86
gleda mi se neki film a ne pada mi napamet ništa dobro...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737793#p2737793]Speculum Columbae napisao:[/url]učim period seobe naroda na balkanu i u fazony svaki put kada neko od varvara i germana tipa heruli opljačka atinu psujem i kunem
ali hi Prokopije zna kako njima doskočiti
da
upravo to što ste čuli
pozvao je langobarde i oni su potisnuli herule i njihovog cara hildiga
i oni beže nazad za prapostojbinu u srcu danske
i dodiruju sva slovenska plemena
da. DAAAA
a za ostalo se obratite meni
jer ja znam kako njihovim lažima i folovima doskočiti
i homoseksualnom opredeljenju
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Meni na kompu sve normalno ucitava.
Na telefonu nekad hoce, nekad ne.

Je l' ti se to samo na ovom forumu desava ili ne?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Meni nekada treba malo više vremena da bi se učitala strana na kojoj ima postavljenih yt klipova, dok se to ne desi, postovi izgledaju prazni. E sad, Chrome i Opera su praktično postali jedan te isti browser kada je Opera prešla na Chromium i koriste neki googlov interni flash, probaj neki drugi (IE, Edge, Firefox...) pa vidi da li se i u njemu javlja problem...

Btw, i ja koristim Operu....
Korisnikov avatar
By Dark Walker
"Bilo bi divno kad bi naše oaze bezbrižnosti bile materijalne, a ne tek mesta u nama. Čovek je oduvek opsednut idejom putovanja kroz vreme - putovanjem kroz prostor. Recimo, odselio si se iz nekog stana i više nikad nisi kročio u njega; sedneš noćas u tramvaj, zaputiš se u taj stan, a tamo sedi kompletna ekipa iz tog vremena i pita gde si do sada. Na dan kad si luzer, prošetaš do mesta neke svoje male pobede - a tamo ljudi dižu čaše i nazdravljaju ti. Da, stvarno bi bilo lepo kad bi prostor imao moć da fotografiše trenutke, da se oni trajno utisnu u njega. Najstariji crtaći (možda čak i ovi današnji) tvorili su varku da se junak kreće pomoću principa pokretne trake: pozadina je ta koja se zapravo kretala. U ovoj zemlji, nema čak ni iluzije: cupkamo u mestu po skamenjenom prostoru, i jedino što stvarno promiče jesu tvoje godine."
Korisnikov avatar
By Dark Walker
I dalje najbolja srpska pop pesma (ne treba je posmatrati kao ljubavnu pesmu). :unutrašnji navijač:
Korisnikov avatar
By Arctic
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737815#p2737815]Over the rainbow napisao:[/url]^
Meni na kompu sve normalno ucitava.
Na telefonu nekad hoce, nekad ne.

Je l' ti se to samo na ovom forumu desava ili ne?
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737817#p2737817]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Meni nekada treba malo više vremena da bi se učitala strana na kojoj ima postavljenih yt klipova, dok se to ne desi, postovi izgledaju prazni. E sad, Chrome i Opera su praktično postali jedan te isti browser kada je Opera prešla na Chromium i koriste neki googlov interni flash, probaj neki drugi (IE, Edge, Firefox...) pa vidi da li se i u njemu javlja problem...

Btw, i ja koristim Operu....
Nije problem u brzini interneta, brz mi je internet. Resio sam problem. U address bar-u na Operi mi je stajao content blocked, nisam ni primecivao ali kad sam primetio, kliknuo sam unblock i sad radi sve kako treba. U svakom slucaju, hvala sto ste se javili.
  • 1
  • 838
  • 839
  • 840
  • 841
  • 842
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!