Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ne secam se kako se zove, u glavnoj ulozi je bio Robert De Niro iz mladjih dana, bio je bounty hunter. Ok je, svideo mi se

edit: film se zove midnight run

Poslednji film koji te je jako smorio i nisi ga ni zavrsio/la?
By alexandermagic
Elephant. Actually sam ga i zavrsio, ali u zraku je lebdjelo moje: wtf, wtf ? :ozbiljan:

Cime te najlakse sarmiraju ?
Korisnikov avatar
By Pauceti
Integritet, spontanost, dovitljivost

Iz koje godine je najstarija fotografija koju posedujes?
By Kragi
jao nemam pojma. mislim da keva ima neke iz 60-ih kad je bila mala.

tvoj stav o patetici koji isidora bjelica svaki dan negde prosipa? razumes je ili jedva cekas da umre?
By alexandermagic
Ni jedno ni drugo. Kad nije bilo problema srala je po svima na dnevnoj bazi, a sad bi pare sa svake strane. Sta si radila sa zaradama od knjiga ? Putovala ? Pa dobro, sad je sasvim izvjesna mogucnost jos jednog putovanja, besplatnog i bespovratnog.

Q: uobicajeni jutarnji rituali ?
Korisnikov avatar
By Hys.
namestanje kreveta,tusiranje,istezanje,telefoniranje,imejl,ponekad caj.

Vecernji rituali?
Korisnikov avatar
By elizevin
kafa, internet, knjiga

umete li da servisirate sopstveni racunar?
Korisnikov avatar
By Hys.
ne, ali bih volela da naucim.

Isto
Korisnikov avatar
By Hys.
moze da bude odlicno moze da bude ravnodusno. Sve zavisi od drugih faktora, koji veze nemaju sa kisom.

Da li se trudis da budes kavaljer/ka? I sta to za tebe znaci?
By Kragi
Ne mogu da ne propustim zenu da ne udje pre mene na bilo koja vrata ili da joj ne otvorim, ako se nadjemo na istim, u suptotnom smeru. Istovremeno je lik, koji me prvi put vidi u zivotu, rekao da sam jako neljubazan jer nisam zeleo da slusam njegove patnje za tek 'izgubljenim deckom' rekavsi mu to direktno.
Dakle, ne mogu da budem ljubazan uvek i u svakoj situaciji i za svaku budalu.

Jedan san koji se ostvario?
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Postala prvakinja Srbije. :misici:

Da li smatras da je kavaljerstvo postalo klise? I da li mislis da nam je potrebno vise kavaljera/ki?
Korisnikov avatar
By Hys.
Daleko od toga da je postalo klise, toga ima malo.

Kavaljer i dzentlmen/ka je meni mnogo vise od otvaranja vrata /ne mislim nista lose Kragi/, to je nacin zivota i nacin ophodjenja prema ljudima.

Da li uzivas vise u masazi glave ili ledja /ako uopste uzivas u masazi/?
Korisnikov avatar
By elizevin
^ totalno se slazem ovo za kavaljere/ke

ot: u masazi ledja, jer sam uvek ukocena

pevas ispod tusa? :D
Korisnikov avatar
By Hys.
da, kad sam bas dobro raspolozena :peva:

Imaola si prilike da cujes komsije kako se seksaju?
Korisnikov avatar
By Hys.
Da.

Umes lepo da masiras?
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737496#p2737496]Hys. napisao:[/url]Daleko od toga da je postalo klise, toga ima malo.

Kavaljer i dzentlmen/ka je meni mnogo vise od otvaranja vrata /ne mislim nista lose Kragi/, to je nacin zivota i nacin ophodjenja prema ljudima.

Da li uzivas vise u masazi glave ili ledja /ako uopste uzivas u masazi/?

Ja se slazem, samo sam naveo primer ophodjenja prema ljudima koji u jednoj krajnosti ima elemente navedenog, dok u drugoj nema.
Sad, bas kao nacin zivota mislim da je potpuno neisplativ pa ga shodno tome ne praktikujem. A pravo da ti kazem ni ne pada mi na pamet.

ont - u svom posedu imam 8 enciklopedija koje su dobijene na poklon i 15 knjiga dobijenih za dobre rezultate kroz skolovanje. Doduse, nije ni da gajim neku sentimentalnu emociju prema njima ali ajd kao neka mi nesto i ostane. Nisu 'izlozene' jer je u tom slucaju trud oko brisanja prasine veci od mog ega u slucaju da ih neko primeti. U jednoj fazi svog zivota sam pokupovao pola Geopoetike i Lagune (klasike) i sve u medjuvremenu poklonio. Pravo da ti kazem lepse mi je kad stoje na sd kartici. Novine/magazine citam u pdf formatu na tabletu takodje.

Imas uramljene fotografije? Koliko? Ko je na njiima? :D
By alexandermagic
Prvo cu da ispoljim izvjesnu frustraciju: postoje tako ta neka 2 brata, u vrlo zrelim godinama, koji nikako ne uspijevaju da ostvare cvrste emotivne veze i osnuju porodice, a to zaista zele. Kad sam im bio u posjeti, jednom i vise nikad, na zapadnom (djeca - univerzalno) i jugozapadnom (ljubav - univerzalno) dijelu zida su visile uramljene velike fotografije njihovog pokojnog oca. Plus morbidno teska energija prostora. Trebalo bi da ti se sad zbog ovog i zahvalim, ali kontas da to nije moj manir.

Nisam neki fan fotografija izlozenih u prostoru, no imam u dnevnoj sobi izlozene dvije; Jelenina i ja i on uhvaceni random - ali mi se dopala.

U lisnici mi je uvijek fotografija najboljeg frenda.

Uh. Eto.

Q: Kako se samomotiviras ?
Korisnikov avatar
By Arctic
Tako sto sebi postavljam ciljeve i radim na tome da ih ostvarujem, jedan po jedan.

Sta smatras kao svoj najbolji fizicki atribut?
Korisnikov avatar
By gossip
dupe :lol: (jako je cvrsto i zategnuto)

pesma koja ti upravo svira je? (ili poslednja koju si slusao/la)
By Kragi
dino merlin - born to be wild

Tvoja procena utakmice Partizan -Augzburg? Hoce li Partizan proci grupnu fazu lige UEFA?
  • 1
  • 781
  • 782
  • 783
  • 784
  • 785
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!