Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
人生一郎 ヴェルシオン 中国語

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Prvo sam mislila da mi se ucinilo.

Pa da je nesto u okviru video snimka kojeg sam gledala.

A onda sam ponovo cula - kravu. U komsiluku.
U Beogradu.

:wtf:
Korisnikov avatar
By elizevin
"nista nije kulje od lisica, ali su i veverice prilicno cool" --drugarica danas

sklona sam da se slozim
Među kolegama kruži neka banalna mizogina religiozno zamaskirana online priča o devojci koja je odbila siromašnog mladića

lepše bi bilo da se pročita Andersenova bajka Svinjar o arogantnoj princezi, koja je od princa odbila jednostavne poklone, ružu koja cveta svakih deset godina, ali čini da zaboraviš na sve svoje muke, i slavuja, ali je zato svinjara želela da poljubi 100 puta da bi dobila čegrtaljku i lončić koji svira.

okružen sam ljudima koji bi poljubili za zvečku i gluposti, a ne primećuju stvari koje mogu da učine da zaboraviš na sve nevolje.
Korisnikov avatar
By gossip
i ja se ubih trazeci skole nemackog a meni komsinica do vrata profesorka nemackog :facepalm:
i nece me odrati za casove
Korisnikov avatar
By badu
moj čaj za spavanje je pokvaren
Korisnikov avatar
By .:Q:.
IZAZOVI I UMETNOST ZAPOŠLJAVANJA

Kulturni centar Rex

...

:pervert:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pomislila sam na flert sa nekom kul butchicom i perspektiva takvog dogadjaja i/ili mogucnosti je u meni izazvala "meh"

Mislim da mi treba strucna pomoc.
Korisnikov avatar
By gossip
"OVAN -- VAGA. Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija koja se u astroloskim krugovima preporucuje svim srcem." ^.^ :sunce: :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
dunno :shrug:

mislim da je sve teze da me bilo ko zainteresuje :zev: retko ko mi je iole zanimljiv :shrug:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
:papucica:

:giggle:

Salu na stranu, znam kako je (sto je najgore od svega) jer je i kod mene tako (osim kad me udaraju hormoni u glavu). :sigh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma jok, mislim na neobavezan flert, nema to veze sa papucarenjem.

Ne znam sto bi to bilo kod tebe tako, em si mala em bi sve trebalo da ti je novo - jbg ja sam trenutno u fazonu morao/la bi da me bas VAU necim da ne bih silovala caskanje dalje a kamol ocijukala. Sto mislim da je glupo i povrsno samo po sebi, jer ne znam zasto bi iko ikoga VAUirao pri neobaveznom kontaktu bilo cime, trebalo bi da je dovoljno da je osoba prijatna, neofensiv i da projektuje inteligenciju.

upravo sam shvatila da ove crne helanke na bele tufne jako podsecaju na helanke koje sam nosila u 6, 7 osnovne. Tad su se nosile helanke svuda ko sto su sada odjednom svuda iskocile helanke.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Zaljubis se>budes u vezi>svi ostali ti postanu nebitni/nezanimljivi>papucica
:giggle:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737470#p2737470]Hys. napisao:[/url]trebalo bi da je dovoljno da je osoba prijatna, neofensiv i da projektuje inteligenciju.
'O's da kazes da nisam dovoljno uticala na tebe? :smug:

Da sam mlada - jesam, da mi je sve novo - i nije bas, ali su mi ljudi u globalu postali jako nezanimljivi (cast izuzecima, jelte).
Tipa - u proseku cu za godinu dana upoznati mozda 10 zanimljivih osoba, od toga ce biti -2 osobe koje me privlace i sa kojima i mogu da imam neki neobavezan flert. :lol:

Ont:
Odusevljava me profesorka koja ima izjave tipa "egzoticna funkcija", "lep polinom", "zgodan limes" koja se setila nedelju dana nakon kolokvijuma da pita na predavanjima (dodje mu otprilike 1/3 generacije) da li su svi radili neke stvari u srednjoj jer smo (po njenim recima) najgore uradili kolokvijum u poslednjih par godina.
A do tada su predavanja bila u fazonu - svi drzimo sve u malom prstu. :besimse:
Korisnikov avatar
By Hys.
"da mi je sve novo - i nije bas"

Pa nisi se ispilela juce, prva si godina faksa - ali verujem da su ti mnoge stvari nove. Na primer - verujem da nikad nisi zivela sa partnerom. Ili imala grupnjak. :lol:

Uh. 10 zanimljivih osoba za godinu dana....ti si jos optimista, ja bolje da cutim :lol:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pa dooobro, zato sluzi ona rec sve.. :lol:

Prosek mi vadi fakultet (previse novih lica za 2 meseca) i streljastvo.
Inace bi taj broj bio 5 puta manji. :sigh:
Korisnikov avatar
By gossip
od svih baterija za mobilni telefon koje postoje,moja je ubedljivo najgora!
Korisnikov avatar
By 李香兰
Kome da se obratim povodom promene korisnickog imena?
Korisnikov avatar
By 李香兰
^ Na PM? I koliko dugo moram da drzim ono "ex [past username]"?
Korisnikov avatar
By Macan86
ne mogu...jednostavno više ne mogu...muka mi je od mačovanja sa idiotima koji se izčuđavaju šta ja uopšte tražim na romeu/chatu kad već nemam kitu da im ponudim,i idiotima koji mi pričaju da se ne trudim dovoljno da izgledam muževno kad mi vide fotke,kao da bi trebao da mi bude cilj da izgledam onsako kako su oni to zamislili,i debilčinama koji me ubeđuju da ipak ja nisam dovolno muško jer ne tražim kres kombinačije bez upoznavanja kao pravi muškarci nego tražim nešto tako nemuževno kao što je upoznavanje bez tucanja...muka mi je svih debilčina u svim mogućim bojama,deženima i oblicima...
Odustajem,evo dižem ruke načisto,ne treba mi niko i ništa...Od danas sam zvanično u celibatu
Korisnikov avatar
By 李香兰
^ Ja ti preporucujem da uopste ne trazis tamo ljude. 99% ljudi tamo ne traze vezu, vec traze jebanje. A od tih 1% koji traze vezu 90% nisu zainteresovani za trans muskarce niti znaju sta to znaci. To je manje-vise, selo. Samo ces se iznervirati.

aj' dodji na skajp
  • 1
  • 837
  • 838
  • 839
  • 840
  • 841
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!