Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
Sta jedes?

Kikiriki.

Sto to jedes?! To tera na seks

:lol:
Korisnikov avatar
By Markiza
"Lično sam protiv istopolnih brakova jer sam drugačije vaspitana, ali i zato što sam majka. Takodje, treba imati na umu da Srbija godišnje gubi jedan manji grad zbog niskog prirodnog priraštaja - rekla je Zorana Mihajlović nakon predstavljanja Bele knjige Saveta stranih investitora."

Uvek sam se pitala odakle su je iskopali.
Korisnikov avatar
By Mars
Premijer Aleksandar Vučić mene podseća na mog prijatelja i šefa moje stranke Aeksandra Vučića
Zoran Babić, SNS.

Ot

Saznao gmaz gmazavi menadzerski na poslu da ja tu i tamo čitam neke knjige. Ćutao dva dana, više nije mogao da izdrži pa mi kaže:
-Znaš... žena i ja nekad za vikend pogledamo po TRI FILMA, a to je ISTO kao kad pročitaš tri knjige.

...
Korisnikov avatar
By Mars
Izjava dana: nema veze

Sipao sebi u čaj mleko a tek onda video da ja imam limun, i kao e super, nisam znao da imas-daj mi. Ja mislio baciće onaj čaj sa mlekom, ne, krene on da DODA onaj limun ja mu kažem nemoj to da radiš, na šta će to da liči, on NEMA VEZE ja ga pustim-momentalno se zbunio kad je video da je dobio SIR u šolji ali ne, neće skot da prizna da je pogrešio a ja još VEĆI skot pa se naslonio u kujnici sa svojom šoljom bez namere da se pomerim. TREĆINU šolje je popula budala na silu da bi konačno rekla ovo ne valja.

...
Korisnikov avatar
By elizevin
^ :lol: ovo sam ja jednom uradila kad sam bila klinka u fazonu: volim caj sa limunom, volim caj sa mlekom, zasto sa ne spojim...kad ono sipak :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ovaj je učestvovao u projektovanju 2/3 najveća teleskopa na svetu i među glavnima je za mašine u industriji zabave. Al mu neke obične stvari u životu ne idu (primera je mnogo).
Korisnikov avatar
By elizevin
eh, to su oni ljudi koji razmisljaju i udaraju u bandere :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
"Zdravo, ja sam do.."
"Jesi li alt ili sopran?"
"Pa znaas, nisam odavno.."
"Fale nam altovi, ako jesi - odmah te primamo."

Well, hello to you too. :pop:
Korisnikov avatar
By Mars
Čuo naš čovek da roditeljima kupujem putno zdravstveno osiguranje kad dolaze kod mene, pa mimkaže "PF! Ja to ne radim, neću da im poklanjam pare-nego sam rek'o majci KAD OSETI DA ĆE DA ŠLOGIRA da mi kaže, da idem onda da uplatim..."

...
By Aven
- Meni samo jedna stvar nije jasna...

Brat je danas svakih 10 minuta tijekom jedne rasprave rekao tu rečenicu.
Taman kad bi se završila jedna tema, on bi drugu započeo tom rečenicom.

A: - Z., shvaćaš li da tebi svakih 10 minuta 'SAMO JEDNA stvar nije jasna'? :'D
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2734921#p2734921]Mars napisao:[/url]Čuo naš čovek da roditeljima kupujem putno zdravstveno osiguranje kad dolaze kod mene, pa mimkaže "PF! Ja to ne radim, neću da im poklanjam pare-nego sam rek'o majci KAD OSETI DA ĆE DA ŠLOGIRA da mi kaže, da idem onda da uplatim..."

...
Ovo (scena de mu govori da se sloGIRAVA a on ide na salter da uplati npr) je odlicno za neki pajtonovski skec.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja se izvinjavam ali ja moram ovo da napisem:

Brate imao sam vezu 4 g momak diplomirao i otišao kući za cg tražim nekog skim mogu da se vidjam i dogovaramo. Videćeš da je to sasvim ok i nista na silu ne radimo hoću obostrano zadovoljstvo da ti ne pričam osetiće sam svrsi ces dok te karam jer ćeš uživati u tome i ne plaši se

-------------------------
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2733641#p2733641]alexandermagic napisao:[/url]Pa dobro, tko zna sa kakvim retardima inace redovito komunicira
Bratimir: sta da ti kazem brt mozda si nekom lep
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
dete kako si toliko divlje
-----moj otac meni

#(slusaj ti mene devojko podivljala)
Korisnikov avatar
By Mars
Gleda tetka neki film sa Sali Fild, porodicna saga, vise generacija, radjanja, umiranja, recesija, rasizam, zlopacenja... zivot, jednom recju. U poslednjoj sceni sedi stara Sali Fild u crkvi, a iza nje SIMBOLIČKI svi ljudi iz njenog zivota.

Tetka(odusevljeno): SVI SU PREŽIVELI!
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
otac mi je reko da sam ja jedini normalan peder
kaze znam sve neke psihopate

UMIREM
Korisnikov avatar
By Markiza
Gledamo kiss između Kolinde i Tome ono, na repeat (baš su cute) kad tašta kaže:
Ma on je to vježbao sa Dragicom. Rekao joj hajde ti se sad Dragice kao izmiči a ja ću da te poljubim treći put.
By Aven
Frendica i ja vjerojatno idemo na rođendan na koji nam se baš ne ide, a i ne želimo se gledati s nekim ljudima.

- Mislim da ove dvi Đurđe neće doć'. Nisu na popisu.
P.

Đurđe. <3 :lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
Drugarica meni - "Dobro izgledas, za mrtvog coveka." ... :lol:
Korisnikov avatar
By Macan86
priča moj burazer s nekim telefonom o tome kako neće da slavi rođendan,al mrtav ozbiljan:Nije mi da slavim dolazak na ovaj svet,još se nisam zaradovao zbog toga što sam došao na njemu.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
moras malo u teretanu
steta LEP si decko, ne valja da propadne to u strebanju
ne samo zbog okoline brate nego zbog sebe momcina da budes

:' )
By alexandermagic
Svima nama iluzije mogu se da ostvare. Poenta ovog parfema je baš to. :fancyklap:

Slika

Joj, Razo Harpijo, nek ti Sreten pise izjave i dostavlja ih u istoj formi medijima. Ne provaljuj se.
Korisnikov avatar
By Mars
"Nema dobre boce vina ispod $100"

Podučava me žena koja jedino pijana može gleda svog (bogatog) muža.
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!