[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737496#p2737496]Hys. napisao:[/url]Daleko od toga da je postalo klise, toga ima malo.
Kavaljer i dzentlmen/ka je meni mnogo vise od otvaranja vrata /ne mislim nista lose Kragi/, to je nacin zivota i nacin ophodjenja prema ljudima.
Da li uzivas vise u masazi glave ili ledja /ako uopste uzivas u masazi/?
Ja se slazem, samo sam naveo primer ophodjenja prema ljudima koji u jednoj krajnosti ima elemente navedenog, dok u drugoj nema.
Sad, bas kao nacin zivota mislim da je potpuno neisplativ pa ga shodno tome ne praktikujem. A pravo da ti kazem ni ne pada mi na pamet.
ont - u svom posedu imam 8 enciklopedija koje su dobijene na poklon i 15 knjiga dobijenih za dobre rezultate kroz skolovanje. Doduse, nije ni da gajim neku sentimentalnu emociju prema njima ali ajd kao neka mi nesto i ostane. Nisu 'izlozene' jer je u tom slucaju trud oko brisanja prasine veci od mog ega u slucaju da ih neko primeti. U jednoj fazi svog zivota sam pokupovao pola Geopoetike i Lagune (klasike) i sve u medjuvremenu poklonio. Pravo da ti kazem lepse mi je kad stoje na sd kartici. Novine/magazine citam u pdf formatu na tabletu takodje.
Imas uramljene fotografije? Koliko? Ko je na njiima?