Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By milidecilitar
Hahahaha..hit. :D

ont: neko mace me ujelo za prst i tu uleti kucence i jebe mu mater xD
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
cekam na stanici, nailazi taksi, ulazim
sofer mnogo lep, ima belu kosu ali ga se plasim
ne prepoznajem nijednu ulicu i kad stignemo do neke kamene kapije on izadje i kaze mi da je djavo
i prica mi sta cu sve lose da uradim
budim se (not for real..sanjam da se budim) i pricam to majci a na tv-u neki sci-fi film u kom nekog cuvara glumi Samanta iz sesigrad
odjednom se poveca ekran i ja upadam unutra
ali u sustini ne ucestvujem u radnji samo posmatram
Korisnikov avatar
By Torry
Da sam u nekom hotelu i da izvestavam u teroristima, i pocne pucnjava i shvatam da su oni na mom spratu i pucaju nasumicno na ljude.

Vidim i neke ljude koji se kriju i beze preko krovova i padaju kao pokoseni.

Ja sa nekima (nemam pojma ko) lezim na podu i kao pricamo gde cemo i kuda, i upadaju teroristi obuceni u narandzasto, i govore, Hajde sada druga grupa ide, i hvataju mene i vuku me napolje.
E da, jos me nazivaju imenom.

Taman nemam vremena ni da se uplasim, ni sta god, a cujem neko vristanje sa terase spolja, kao da tu prvu grupu ljudi bacaju sa ko zna kog sprata...

Mislim da sam se svesno probudila.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
shitload of random crap. znaci necu ni da upisujem u journal, jer zelim da zaboravim sve one weird scene

+ da mi je umro deda. tetka mi je saopstila u fazonu, isli smo da ti kupimo nove slusalice jer je dule sjebao tvoje. izvini sto nisu crne, znam da mrzis braon boju ali drugih nike bilo. e da, usput ti je umro deda
Korisnikov avatar
By HalfJack
Prije par dana, vozikanje u autu koji ide nizbrdo, ali nitko nije na vozačevom mjestu. Pa se netko pokušava naprijed prebaciti ali zato se veže prednjim pojasom na zadnjem sjedalu. Baka nam je u društvu? Fun.

Te danas, neki kamenjar, konstatno vožnja busem i gomila gluposti koja nema smisla.
Korisnikov avatar
By Andre87
Da sam negde u Africi sa sinom i ostavise mi neko dete(izgleda sa genetskim poremecajem tipa mukopolisaharidoze)pred vratima..
By Aven
Sanjala sam da sam u nekoj vrsti srednje škole (ali za starije) i oko mene su ljudi koji su mi bili jako dragi u srednjoj. Učionica je bila krcata (drugim) ljudima. Kad smo primijetili jedni druge počeli smo se veseliti i smijati. To je zaista bila ekipa s kojom sam (i) tijekom sata valjala gluposti. Već dugo u snu nisam osjetila baš tako intenzivan osjećaj sreće. Sjećam se da sam im rekla: - 'Ajmo svi pasti razred da ostanemo duže zajedno. :sweet:

Ni s kim od njih se više ne čujem. :sniff:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjah vece kad sam upoznala Hys. Boo radley i Zlatnu 'ticu.
Tj. sanjala sam da igramo bilijar u klubu gde smo se upoznali (irl), samo sto se u snu taj klub nalazio u Holandiji. I bio je oblepljen slikama organskih molekula. :wtf:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Al' zamisli kad nisu bile. :lol:

Izgleda da su mitohondrije ostale sa ostatkom druzine koja se nije pojavila u snu (na moju ogromnu zalost!). :sigh:
Korisnikov avatar
By zozefin st
sanjala sam da je moja bivsa partnerka trudna, da se poradja u mojoj sobi , i mnogo je zedna a ja joj dajem casu sampanjca koju ispija na eks..
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
da mi svestenik diktira statistiku
na pauzi ja hocu nesto da ga pitam i on mi kaze: samo reci da nisi gej, zelena ti dusa
ja ga slazem
on ode do magacina ujede ga neka pcela , onda stane zamrznut i kad se odmrzne hoce da ubije moju sestru
pita on nju: ko je kriv sto ti je brat takav
ja se snadjem i kazem mu: ti si
i on se ubije :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjah da sam bila u streljani.
I da sam odradila treninge sa standardnom puskom, pistoljem i serijskom puskom. I da je tu bilo drustvo koje je bilo kada sam tek pocela da treniram streljastvo.

Joj kako mi nedostaje. :sigh:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Shvatim negde na pola sna da ja nisam ja vec neka druga osoba. Pretvorio sam se u nekog visokog plavokosog lika mrsave gradje. Pomislih: omg pa ja sam druga osoba, sta cu sad? Znam, idem da vidim koliki alat imam. Odem u wc, skinem gace i ostanem tako razocaran.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
da su mi ubili sestru, tako sto su je zadavili sladoledom od cokolade
zvuci apsurdno, ali nije bilo nimalo prijatno prisustvovati tome. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
da su mi poispadali svi zubi (sto kao nije dobro)
ali su mi izrasli novi i jaci (pa kapiram da to vadi pricu) :D
Korisnikov avatar
By Arctic
Svi koji me znaju znaju da cesto imam veoma bizarne/ mracne/ natprirodne snove koji uglavnom izazivanju anksioznost, neprijatnost ili strah.

Srecom, prosle noci sam sanjao nesto...lepo (?). Sanjao sam da sam se sa bivsim odeljenjem iz srednje skole odselio privremeno u Italiju, na duzu "ekskurziju". Pohadjali smo predavanja u koloseumu u Veroni i onda smo dosli do hotela i meni je bila dodeljena petokrevetna soba sa jednim momkom, dve devojke i....Nick Jonasom :lol: koji je iz nekog razloga bio sladak i bio je visi od mene u snu (a ja sam 194 :lol:). Inace, Nick Jonas mi se ni najmanje ne svidja niti mi je privlacan ali je legao kod mene u krevet i imali smo hot sex dok su ostali u sobi spavali. Sutradan se nismo razdvajali i ja sam shvatio da nisam poneo novac uopste na tu ekskurziju tako da mi je on ceo dan kupovao stvari i vodio me svuda dok su ljudi iz odeljenja/ skole i razredna bili ljubomorni. Lol.

Prilicno basic san ali definitivno mi prija odmor od toga da sanjam neku opasnost ili natprirodne sile :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
da je na mene i jos dvoje ljudi bacena kletva...i da nas je posle toga jurilo....nesto....i to nesto je scepalo ovo dvoje sto su bili sa mnom i kada je to nesto trebalo mene da scepa probudio sam se....

probudio sam se u takvom znoju i sa takvom aritmijom
trebalo mi je 10 minuta da se smirim i da skontam da sam sanjao

no skontao sam dve stvari....ocigledno sam pod prtiskom cim sanjam ovakve snove
i pod dva....damn imam jaku emotivnu inteligenciju
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Da mi je Šešelj došao u kuću i sjebao mi kuvalo jer ne zna kako se koristi. Bio sam baš besan na njega.
E ajd sad u sanovnicima nađi šta znači sanjati Šešelja :lol:
Korisnikov avatar
By mean95
^
hahaha

ja sam sanjao da sam izgubljen u nekoj sumi na nekoj planini, i kao trazim jezero sa patkama. Posle sam imao paralizu sna. Creepy
By Aven
Sanjala sam da sam morala u Split na uvid u ispit iz statistike.
Kad sam došla, na ispitu je crvenom kemijskom pisalo da mi se ništa ne priznaje. <3

U isto vrijeme se tamo održavao Pride.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Godinama sanjam jedan skoro isti san. Uvijek se krećem u istom pravcu, istom ulicom u mjestu u kojem živim. Ali je okruženje uvijek na neki način drugačije. I uvijek su tu različite prepreke koje prelazim i preskačem. Jako uživam i osjećam se baš prijatno dok sanjam taj san. :spava:
Korisnikov avatar
By Madonna
ja bih definitivno potražio pomoć
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!