Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By elizevin
moja mama je devedesetih pravila dezertnu verziju zvanu embargo kolac XD
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735490#p2735490]elizevin napisao:[/url]moja mama je devedesetih pravila dezertnu verziju zvanu embargo kolac XD

to je legendarni kolac*.

nikad ga nisam pravila dok nisam otisla u UK i potrazila recept na netu. Odnela ga lepo bivsa kolegama na poslu i objasnila istorijat i kontekst. Btw, kolac bio dojajan.

*kolaci, pre bih rekla, ima raznih varijanti. A postoji i varijanta embargo eurokrema, ali te misterije kulinarstva bolje zna Momo.
Korisnikov avatar
By Mars
Deni je imao posebnu temu inspirisanu tim godinama. Sa savetima o kulinarstvu, higijeni, odevanju...

Razmenjivanje varijacija embarga kolača među prijateljima sa kojima se živelo je bila važna lekcija da je bitnije sa kim nešto jedeš, nego šta jedeš. I koliko je vazno da je ono sto jedes pravljeno s ljubavlju prema tebi.

OT: Kuvala sam grašak sa malo šargarepe i puno mirodije i malo belog luka i ispao je savrseno.
Korisnikov avatar
By Blady
danas sam pravila picu preko donesi.com
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735585#p2735585]elizevin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735539#p2735539]Mars napisao:[/url]

Razmenjivanje varijacija embarga kolača među prijateljima sa kojima se živelo je bila važna lekcija da je bitnije sa kim nešto jedeš, nego šta jedeš. I koliko je vazno da je ono sto jedes pravljeno s ljubavlju prema tebi.
istina. dobra pouka za svaki dan, a ne samo za teska vremena kao tad :)
bas!

de li je ta tema ... :/

ot

boraniju i pohovane snicle.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Otisla danas do maksija po kupus, vratila se sa graskom, sargarepom, kukuruzom i krompirom.
Dakle - skuvala ovo gore navedeno povrce i isprzila neko meso. I kuvala neku supu.

Dosta od mene za narednih mesec dana. :pop:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ ko :scout: i ja sa zitom :D

pasulj
Korisnikov avatar
By Mars
Imam kupljena zrna sočiva, mogla bih danas da ga pravim prvi put u životu.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ e ja mislim da ga nisam nikad pravila. Hm ili jesam, al mnogo davno, tipa jednom pre 10 godina. Kako planiras?
Korisnikov avatar
By Hys.
pa znam da si sa Galatejom radila na pici.

Znaci crnka? Eto, ona je vikala da voli plavuse, zavrsila sa crnkom koja je jos podstakla da postane crnka :D
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736146#p2736146]Hys. napisao:[/url]^ e ja mislim da ga nisam nikad pravila. Hm ili jesam, al mnogo davno, tipa jednom pre 10 godina. Kako planiras?
Pa da vidim na netu. Ne mogu da pitam žene u porodici jer su preopširne.

Samo da vidim da li treba da se potapa i odstoji-posle skuvam sa šargarepom i to bi trebalo da bude to.

Baš mi se jede. Kupujem često gotovo u konzervi, ali nije kao kućno.

Javljam.
Korisnikov avatar
By Markiza
Iskreno, rekla sam joj da se ne vraća dok joj kosa ne bude plava. Htela je da vrati svoju prirodnu boju kose a ja se iznenadila koliko joj je zapravo kosa crna. Ne ide uz njen ten prosto nikako. Da joj je ten iole tamniji ili kosa bar smeđa i nekako ali ovaj kontrast još nisam videla.
Da skratim, dakle plavuša.
U pmsu sam i mnogo govorim i mnogo pišem.
Korisnikov avatar
By Tungi
Dinstam boraniju sa šargarepom, pečurkama i belim lukom, pa ću da zapečem u rerni.
Vreme posta i detoksikacije.
Korisnikov avatar
By elizevin
kiseli kupus sa dimljenim rebrima u slow cookeru <3

nova igracka je u kuci, bice dobre klope i razmene recepata sa Hys ^^
Korisnikov avatar
By elizevin
skusu punjenu mojim standardnim, malcice modifikovanim umakom: maslinovo ulje, so, limun, bosiljak tucana ljuta paprika, beli luk i djumbir
mislila sam i da stavim kiseli kupus u slow cooker za sutra, ali sad sam stigla i mrzelo me je, to cemo sutra :)
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!