Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars

(I love me)
Gonna love myself, no, I don't need anybody else
(Hey)
(I love me)
Can't help myself, no, I don't need anybody else
Anytime, day or night
(I love me)
(Hey)
(I love me)
Anytime that I like
(I love me)

Od The Greatest Love of All filozofije (ako smo u muzici)-do ovoga.
Mislim da ima baš bitnih razlika.
By Sixto
Koliko vidim po clanku pripadam istoj, al da me ubijes nije mi jasno o cem se radi...
Korisnikov avatar
By Madonna
In my book to nisu millenials, vec deca rodjena 90ih pa na ovamo, granica bi bila - mi igrali zmurke oni igrali igrice na kompu, odrasli s internetom a ne znaju sta je dial-up. Digital era kids, imaju toliko dostupnih informacija a click away, ali nemaju zelju da se informisu jer su zaglavljeni u masini socijalnih mreza i svega sto je current i fresh.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam optimista. Uveren sam u neki genijalni pozitivni veleobrt.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
pa
majmuni
(citati kao sto izgovara onaj cika sto kaze srBski narod treba jepati)
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2733149#p2733149]Mars napisao:[/url]
(I love me)
(Hey)
(I love me)
Anytime, day or night
(I love me)
(Hey)
(I love me)
Anytime that I like
(I love me)

Od The Greatest Love of All filozofije (ako smo u muzici)-do ovoga.
Mislim da ima baš bitnih razlika.
Podrazumeva se da volis sebe,to je sasvim normalno,medjutim nema potrebe to potencirati...ali odvojiti se od drugih je put ka ludnici...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Matore drtine još uvek zauzimaju sve pozicije na vrhu... stoga ne bih olako sudio o sadašnjoj omladini, dok se ne dokopa pozicija odlučivanja i vidimo gde to (može da) ide.

Generalno sam pesimističan (realan!) i plašim se da će veće društvene promene globalnih razmera uslediti tek nakon ekoloških katastrofa uzrokovanih nekontrolisanim demografskim rastom i daljim uništavanjem prirodne sredine zarad zadovoljenja osnovnih potreba rastuće populacije.

A kako će organizacija društva izgledati nakon svega toga, ko zna... pod uslovom da ljudski rod preživi pomenuti scenario, a zarad opstanka ove planete i budućeg života na njoj, nadam se da neće.
Korisnikov avatar
By Srklet
bilo bi to fora, svi ti selfiji snimljeni u trenutku armagedona. ^^

- aaaa, hoću li uspjeti staviti na instagram svoju posljednju fotku prije nego cijelo čovječanstvo nestane?! :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam bas zadovoljna kako stvari stoje u Srbiji,
ne znam ni kada sam bila zadovoljna, kapiram da sam rodjena nezadovoljna Srbijom.

Kada pogledas, devedesete su jos uvek tu, osamdesete se pojave kao neki aksesoar, a dvehiljadite su tu da razvijaju tehnologiju vise nego ikada.
Tako to vidim.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne kontam temu i vaše reakcije. Je l' premisa da smo svi mi debili bez mozga koji provode život na društvenim mrežama? Jer to nije tačno.

I kenja mi se od kukumakanja kako je internet* uništio nove generacije i otuđio ih.

Ako ćemo u lokalu da govorimo - starije generacije su nas i odgajile ovakve kakvi smo, i napravile (i održavaju) ovo sranje od države u kom živimo. Nema još nas milenijalaca u foteljama.

*pre 20 godina: video igrice; pre 40 godina: televizija...

:prc:
Korisnikov avatar
By Srklet
a zašto se ti uopće identificiraš kao millennial?

biti dio neke generacije je proizvoljno. moja generacija je, recimo, masovno krenula na vjeronauk u školi. moja generacija je slušala većinom muziku koja mi je bila dosadna. itd.

point being, to što su nas povezale godine rođenja je relevantno koliko god svaki pojedinac odluči za sebe.

a u vezi millennials mi idu na živce iste stvari koje mi kod bilo koga smetaju - isprazni materijalizam, površnost, mentalitet stada, popuštanje peer pressureu, nacionalizam, glupost itd. razlika je samo u tome kako se iste pizdarije izražavaju kod ove ili one generacije. širenje interneta i društvenih mreža je jednostavno omogućilo najvećem broju idiota i bezveznjaka u povijesti čovječanstva da izražavaju svoj idiotizam. uvijek je isti postotak idiota u društvu, sad su samo mnogo vidljiviji jer im je to moguće.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pa identifikovao se ili ne - po definiciji millenial jesam. Rođen sam '94.

Ali 100% se slažem sa svime što si rekao. Svako je individua i manje-više imaš isti procenat karakternih osobina u svakoj generaciji, samo se drugačije ispoljavaju i drugačije dolaze do izražaja.
Korisnikov avatar
By Mars
Više nego u slučaju ranijih generacija-granice i pripadnost nisu u određenim godinama, nego onim karakteristikama koje prihvatis ili ne. S tim što ima razlike kad se sve to izlije na formiran karakter sa kako-tako jakim fundamentom, ILI se neko formira pod tim uticajima. A to ćemo tek da vidimo kako će da ispadne.
Korisnikov avatar
By Srklet
uzmimo primjer pisanja dnevnika.
prije pojave društvenih mreža i interneta tinejdžer dnevnik piše u tekicu i smatra ga mjestom privatnosti. dnevnik se nikome ne da na čitanje, tj. ako se da to je onda izraz najvećeg povjerenja. u njega se pišu misli i osjećaji koji se ne dijele sa svima, uključujući i sumnje u sebe itd.
današnja verzija toga je snimanje videa na youtubeu, u kojima se i dalje izražavaju najintimniji osjećaji i misli itd., ali sad s eksplicitnim ciljem da to vide i drugi ljudi, što više njih po mogućnosti. to je potpuna suprotnost prijašnjem konceptu i fundamentalno redefinira ideju privatnosti itd. introspekcija je zamijenjena hrpom (često anonimnih) komentara drugih ljudi kojima se prezentira vlastita intima.
Korisnikov avatar
By Srklet
a kad je to onda u tvoje selo došla televizija? ^^

btw, televizija i internet su fundamentalno drugačiji.

OT ^^

Korisnikov avatar
By deran
(moji su kupili tv 7o i neke)

možda jesu,ali reagovanja jesu prilično slična...
Korisnikov avatar
By Mars
Well...

Millenials su prva generacija koja će da bude siromašnija od svojih roditelja. Mnogi za svog života i radnog veka neće moći da imaju svoju kuću, tako da ovo vrlo moguće bude i jedina realnost, za neke, opet...

Manje-vise ideja koncepta da sam sam, al da sam umrežen.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
realno svaka generacija je govno samo drugacije tako da who cares
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!