Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2733582#p2733582]Speculum Columbae napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2733581#p2733581]Srklet napisao:[/url]kada bih postove par forumaša morao slušati na duži period uživo kao izgovorene rečenice, mislim da bih izgubio razum, da bi mi se mozak pretvorio u kašu i da bih se ubio samo da se spasim od te banalnosti retorike, stavova i cjelokupne frazeologije. nema ništa gore od ljudi koji se izražavaju kao hodajući udžbenici.
names dahling, we want names, we want the receipts.
ne mogu, bolećiv sam na to da me zasad ne baniraju. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
cause anything can happen on a night like this :peva:
Korisnikov avatar
By deran
ceo jebeni bogovetni dan magla magla MAGLA... :unic0rn:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2733475#p2733475]Hys. napisao:[/url]ali mi je opet cudno da toliko cesto se ne poznaju ljudi koji zive zajedno godinama ...
Reče danas prof. prava da se prema statistikama 80% ubojstava događa unutar familije. <'3

Daklem, daleko je veća vjerojatnost da će te roknut netko od familije, nego neki manijak u mrklom mraku.

:flasher:
hmmm... hajdemo stvari postaviti iz drugog kuta: što ako ja, vjernik, držim do vrijednosti koje "propagira" moja vjera i ne prihvaćam stvari koja moja vjera osuđuje? Ateistima je svejedno da li npr. pojedinac živi raskalašeno, često mijenja partnere..., oni to poistovjećuju sa slobodama. Ja, vjernik, smatram takav životni stil lošim i pokušavam ga isključiti iz svog života. Zato sam isključiv?
KBF-ovac <3 :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
znaci pomislicu da me drug iz srednje progoni

kako sam promenio mesto stanovanja
tako se on par godina kasnije doselio u komsiluk :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Jao majko draga
. .

Imamo i novu eskicu pored standardne ekipe debila
Korisnikov avatar
By gossip
najboljem drugu je prisao neki lik i rekao mu da se lozi na njega vec poduze vreme

I am so jealous right now

HOCU MENI NEKO TAKO DA PRIDJE!!!! :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By Trilian
Upravo sam pojela pola 'leba I pola tegle ajvara ... I mogla bih jos
  • 1
  • 830
  • 831
  • 832
  • 833
  • 834
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!