Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
pre neki dan: Jelena i Borko, slučajni prolaznici, sugrađani. :sunce:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jako sam nervozna danima pa otišla da prošetam gradom u nadi da će mi naleteti neki debil da ga izmasakrirama i nema da fali šetam trgom a neko krenuo da dobacuje samo što ja tako pogubljena i poremećena nisam primetila odmah da dobacuje meni i čujem
- ej eti sa kapuljačom pa okreni se jebem ti
i ja stanem okrenem se i onako najsmirenijim psihopatskim tonom kažem
- ima nekih problema? :lol: i istovremeno skontam da su to neke devojčice
ta što je viknula već krenula da zamuckuje jadna kao
- ne ne ja samo.. ništa izvini.. ovaj samo da vidim jel imaš možda cigaru?
i ja reko imam dođi vamo
i ona se sad razmišlja da li da dođe il ne ja opet obučena ko smrt i aj dođe ona kad to neka mala lezbica ošišana tako kratko pravi se šmeker pred drugaricom valjda
i pružim joj ja cigare a pita ona
a si ti muško ili žensko? :lol: ne vidim se od jakne i kapuljače
ja reko žensko.
kaže aa ček onda, da se upoznamo, ja sam marina.. e hvala i izvini
i pružim ruku upoznam se okrenem se i odem.

decu sam počela da traumiram jebote život moram na lečenje podhitno
Pronasla sam (sasvim slucajno) prodavnicu relativno blizu mene gde prave komplet lepinje. Uzicke. Prave. PRE LE PO :hyper: :hyper: :hyper:

Jos sam nasla sad, kad mi se non stop jede, joj...

Who needs healthy life anyway :hyper:
Korisnikov avatar
By Mars
Drugova mama ima rak.

Tugom.
Korisnikov avatar
By gossip
^ :mazi:

meni je drugarica skoro preminula...budi uz njega sto vise

ont:

new clothes
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ako se izuzme jedan jaaako cudan trenutak - onda je to druzenje sa nekima sa kojima sam isla zajedno u srednju.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
negde u pola noći krenula da se otkriva a ja kako sam je grlila osetila da je hladna a inače se probudim i ako neko malo glasnije diše a ona ima dubok san i probudim se instant i kažem ne otkrivaj se hladna si a ona se i tako u snu zaustavi i posluša me i samo vrati ruku i pokrije se i nastavi da spava bez da se uopšte probudila ujutru se nije ni sećala ničega :lol: jako mi to bilo slatko
Korisnikov avatar
By sAja
Troje ljudi danas nije bilo ljubazno, svi ostali jesu, u full-u.Naime, prvog sam vec zaboravila, pa da krenem od drugog, jer je islo gradacijski.Htela sam da puknem nekog velikog, visokog baju, i jednu sitnu zenu(meni njihove logike nisu jasne).Nju bih pukla, jer mi je opsovala znate vec koga(tresla sam se pod naletom adrenalina)..Idem setam psica rase bichon frise(koji ni ne laje, samo lize i pozdravlja se) i sad oni misle da ja treba psu kome nije predvidjeno da naturam korpu da stavim "masku"!Jer kad lizne, on u njihovim ocima i ugrize, i vise nije sto jeste- beba, nego pretpostavljam, bull terrijer, ..a sukobi i pogledi kao u kaubojskim filmovima, okret na metar i rafalnom brzinom bujica razmenjenih ostrih recenica:od kojih je jedna moj biser(za ovu urednu, mozda sredovecnu cicu koja je mislila da cu ja u face ljudi da gledam i odpozadi, jer je ona meni i svom "strahu prisla i prosla s ledja):hoces sad da zovemo Kinoloski savez. ..naravno nakon svega sto sam se setila da kazem :)
Ugl.ispunilo mi je dan saznanje da male bele, slatke rase po nekim ljudima -retardima, treba da se pretvore u neke druge oblike(koji bi im izgledali jos strasnije, xaxaxax).I zato, pamtim imena pasa iz prve. :)
Ispunila ga je jedna bakica.

Bila kod koleginice na kafi i svratila je do nje komsinica (gore pomenuta bakica) i nesto smo se sve tri zapricale i izmedju ostalog pomenule su se i vunene carape.
Nakon mog komentara da mi je zao sto vise nemam nijedne vunene carape (baka koja mi ih je plela odavno to vise ne moze) - bakica je ustala, otisla do stana i donela mi jedne (vidi se da jos nisu koriscene) vunene carape. A prvi put u zivotu me je videla.
Joj. :sweet:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ Boze kako takve situacije usrece coveka <3
Korisnikov avatar
By elizevin
^ jao pa to je prelepo
stvarno volim da vidim te random kindness momente, volim svet i ljude u takvim trenucima
trudim se i sama to da radim kad god mogu
prosto je tuzno kad vidis koliko takve stvari iznenade ljude, a to su krajnje normalne stvari
kad baki koja je ispred tebe na kasi kazes da ne mora da zuri i da polako pakuje svoj bakaluk ona se iznenadi, jer ocekuje nestrpljenje i izdrkavanje
kad nekome ustupis stolicu uz osmeh
kad u stvari bilo kome ucinis neku sitnicu koja tebi ne oduzima vise od dva minuta vidis kako ljudi procvetaju
stvarno nam treba vise strpljenja i obzira, tj. vise kavaljera/ki :D

a inace, vunene carape <3 ocu i ja jedne, ali sarene i do kolena <3
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737540#p2737540]Over the rainbow napisao:[/url]Ispunila ga je jedna bakica.

Bila kod koleginice na kafi i svratila je do nje komsinica (gore pomenuta bakica) i nesto smo se sve tri zapricale i izmedju ostalog pomenule su se i vunene carape.
Nakon mog komentara da mi je zao sto vise nemam nijedne vunene carape (baka koja mi ih je plela odavno to vise ne moze) - bakica je ustala, otisla do stana i donela mi jedne (vidi se da jos nisu koriscene) vunene carape. A prvi put u zivotu me je videla.
Joj. :sweet:
LEpo. :)

---

Ljudi nisu, to sigurno. Tko nas uopce stvori.
Predmet.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!